Zeď nářků
Mal som brutálne lagy vo Vaulte.
Re: Zeď nářků
Nějak mi nefunguje Skywarden. Nespouští Law. Je v tom nějakej háček?
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Abraxa#2350
Tak tu taky přidám do mlýna.
Ve 4 aktu v gardens of Hope 1st tier - nespawnuje se Mysterious chest na Falcon Wings, šel jsem to asi 80x a nic...
A Cosmic Wings jdou jen získat přez Rianbow goblina, bohužel ani přez Staff of hearding, kterou sme včera s kolegy farmily a chdily asi 35x Whismysl se ta princezna nespawnula, ani méďa.
Neřekl, bych, kdyby to byly Unique itemy, ale kvůli blbým křídlům a portrétu, dělat takové dragoty a nastavit spawn těchto věcí možná tka na 0,01%?...
Ve 4 aktu v gardens of Hope 1st tier - nespawnuje se Mysterious chest na Falcon Wings, šel jsem to asi 80x a nic...
A Cosmic Wings jdou jen získat přez Rianbow goblina, bohužel ani přez Staff of hearding, kterou sme včera s kolegy farmily a chdily asi 35x Whismysl se ta princezna nespawnula, ani méďa.
Neřekl, bych, kdyby to byly Unique itemy, ale kvůli blbým křídlům a portrétu, dělat takové dragoty a nastavit spawn těchto věcí možná tka na 0,01%?...
PL - 1188
S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850
S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850
- MARVEL_svk
- Wraith
- BattleTag:MARVEL#22102
Spawnuje sa ta chesta,skratka rng...sir wiliam.sa spawnuje vo whimsyshire (stafa) a princezna sa spawnuje vo whimsydale (goblin)...niekto da 100 resetov
..niekto 50...niekto 250...a niekto 6 ako ja a ma portret.Vsetko je rng,treba farmit....
..niekto 50...niekto 250...a niekto 6 ako ja a ma portret.Vsetko je rng,treba farmit....
Búúúúúú,smrk,je to len prkotina,ale i tak pekne ser....e,keď upgradujem leg gem,ta prisprostastá animácia upgr gemu nejde urýchliť,predtým šlo.
Super!Akurát teraz hrám gr,za wd som mal aktivovaný spirit walk,na sebe nemesisky a po zobratí pylonu nespawnulo elitky,PARADA!
No to je určitě konec herního světa že to jednou nespwnulo elitky
Jako nic proti, ale některé Tvoje "výlevy" a nářky jsou někdy až moc silné kafe
P.S.: sezonu 6 jsem původně chtěl jen tak hrát solo na pohodu, hlavní cíl splnit journey. To jsem splnil. Nicméně, když hraju WD, tak mám i supp WD složeného, hledám partu na hraní ve 4 lidech a ani za prd nemůžu partu složit. Člověk hraje pomaleji, nebo solo a pak ztrácí nad většinou lidí, co jede od začátku ve 4 a pak je problém najít partu. Psal jsem do komunit o GR, trpělivost jsem měl cca hodinu a vzdal to. Vypadá to, že si v partě nezahraju Mám totiž "jen" 700" paragonů a v komunitách jsou lidi už u paragonů 900+ a hrajou o 10-20 GR vyšší. Smůla no, ujel mi vlak
P.S.: sezonu 6 jsem původně chtěl jen tak hrát solo na pohodu, hlavní cíl splnit journey. To jsem splnil. Nicméně, když hraju WD, tak mám i supp WD složeného, hledám partu na hraní ve 4 lidech a ani za prd nemůžu partu složit. Člověk hraje pomaleji, nebo solo a pak ztrácí nad většinou lidí, co jede od začátku ve 4 a pak je problém najít partu. Psal jsem do komunit o GR, trpělivost jsem měl cca hodinu a vzdal to. Vypadá to, že si v partě nezahraju Mám totiž "jen" 700" paragonů a v komunitách jsou lidi už u paragonů 900+ a hrajou o 10-20 GR vyšší. Smůla no, ujel mi vlak
Myslíš že horšie tu nie sú? Vyplakávanie že niečo nepadlo napríklad. On sa sťažuje na zlyhanie základného herného mechanizmu. Je tam totiž napísanéHELLERcz píše:No to je určitě konec herního světa že to jednou nespwnulo elitky
Shrines and Pylons will spawn an enemy champion.
a nie
Shrines and Pylons will spawn an enemy champion sometimes.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Já si taky zabulím ... v S6 asi zrušili v riftech stáda gobblinů :-( Normálně na ně při běhání člověk narazil skoro denně a od startu S6 zatím nic :-( Bůůůůůůůůůůů, Bůůůůůůůůů (citoslovce pláče, ne zvuky z Cow levelu) ...
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
ale věř, že stáda goblinů jsou já je měl za S6 asi 4x
poprvé hned na začátku, když jsem neměl gear a nestihl jsem je vyvraždit.
poprvé hned na začátku, když jsem neměl gear a nestihl jsem je vyvraždit.
Jn, ale to příjde . Dnes můžem zase dát něco, po dni na S6 už teď lítám T10 a GR50 na speed bez problémů, konečně totiž padlo pár věcí
Potřeboval bych bounty, musím do kostky naházet tak 5-6 věcí a nemám B-matroš :/.
A zabrečím si, zmeškal jsem start S6 a teď mám 365PL oproti těm 700 co bych normálně měl
Potřeboval bych bounty, musím do kostky naházet tak 5-6 věcí a nemám B-matroš :/.
A zabrečím si, zmeškal jsem start S6 a teď mám 365PL oproti těm 700 co bych normálně měl
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Zrovna včera jsem na jedno stádo narazil, portnul jsem se přímo do jejich středu a zabil jsem je všechny jednou ranou. Bylo jich osm. A jelikož jsem nikde nenašel žádnou zmínku o tom, že by se to kdy někomu povedlo, tak se domnívám, že jsem vytvořil světový rekord v počtu zabitých goblinů právě jednou ranou.
Ale pravda je ta, že už je to asi vzácnější a taky mi přišlo, že jich bylo vždycky mnohem víc. Osm mi přišlo hodně málo.
Ale pravda je ta, že už je to asi vzácnější a taky mi přišlo, že jich bylo vždycky mnohem víc. Osm mi přišlo hodně málo.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Gargové se relativně často "seknou" a prostě vůbec nic nedělaj, nejvíc vidět je to u guardů - stojej u mne a čuměj jak idioti - tohle dělali už před několika měsíci a Blizzard furt nic Většinou si musím nechat od guarda nějakou natáhnout aby se probrali k akci
A že 2/3 gearu mám přes kostku či Kadalu snad ani nezmiňovat - radost a očekávání z dropu je jaksi v pr..., doba kdy seknu s D3 se očividně dost přiblížila.
A že 2/3 gearu mám přes kostku či Kadalu snad ani nezmiňovat - radost a očekávání z dropu je jaksi v pr..., doba kdy seknu s D3 se očividně dost přiblížila.
Tyckin: jj, na tento problém jsem si tu i já stěžoval. Je to škoda no. Někdo radí, že pomáhá resummon gargů .. ale nevím no, mě přijde, že jsou umínění když se seknou a nebojují, tak to prostě je .
Gargové se relativně často "seknou" a prostě vůbec nic nedělaj
Tiež mám s tým skúsenosti,si proste dajú šlofíka alebo cigáro.
Tiež mám s tým skúsenosti,si proste dajú šlofíka alebo cigáro.
Jako již tradičně a pokaždé stejně, to co jsem potřeboval minulé sezóny padá v áčku každej druhej rift, ale gear na S6 build se někde schovává.
Je libo áčkový FD? Naaaaa, je libo áčkovej WoKimLau,Madstone,Hexyny a 5 různých daib pro monka? Naaaa, to vše mám v truhle...
Ale kde je ta áčková Lion fistka? ptám se Vás hovada, kde sakra je?
Je libo áčkový FD? Naaaaa, je libo áčkovej WoKimLau,Madstone,Hexyny a 5 různých daib pro monka? Naaaa, to vše mám v truhle...
Ale kde je ta áčková Lion fistka? ptám se Vás hovada, kde sakra je?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Nic si z toho nedělej, já mám 800 paragonů a nemám na WDčku helltooth áčkovej (krom pantů) .. ani bracery ... by tě jeblo
- MARVEL_svk
- Wraith
- BattleTag:MARVEL#22102
Nieco mi to pripomina hh ...ono ako keby to bolo urcene ze taaaak tento hrac bude hrat toto,tak mu bude padat uplne nieco ine
Musím sa gargantuanov "zastať",niekedy nielen oni a psy,ale i non combat peti si davaju slofíka a nezbieraju goldy.
Jo no to jsem si taky vsiml. A taky nevim proc ale ti non combat peti se cas od casu sami unequipnou. Takze si pak rikam co je kua proc mi nesbira goldy a on je pryc a musim znova equip :-D
Sent from GT-N7100
Sent from GT-N7100