Jo, to mám v plánu stejně... nechám to vyplynout ze hry v sezóně. Bounties bude potřeba hodně, takže šance přijdou jistě samy.MARVEL_svk píše:Tiez si myslim ze som mal stastie ...teraz uz len cosmic wings a zostatok petov,to uz ale musi prist samo pocas behania bounties...urcite nebudem hladat goblinov, necham na nahodu.tak gratulujem k petovi a kridlam
Zeď radosti
- Glimmer Man
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:GlimmerMan#2825
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
- MARVEL_svk
- Wraith
- BattleTag:MARVEL#22102
Re: Zeď radosti
...davam si pred nocnou bounty, obehol som ich cele 2x a hned dvaja peti
"Nepasiem" pri hraní petov,pretože mi prekážajú,ani už vlaječky na "hrb" si nedávam,ale pred asi 15 min som našiel akúsi obživlú pet rukavicu,je taká drobnešia než bežní peti,tak ju vláčim za sebou :-)
Me ted sbírá goldy telatko z cow lvl :-D na sezone nahoda.. Pri plneni bountyn jsem narazil na toho noveho golbina a ten mi to tele obstaral :-D
Sent from GT-N7100
Sent from GT-N7100
mě zas nějaká bláznivá ovce s klackem
to Heller: Ktorého nového Goblina?
Jmenuje se Menagerist ... a dává krom lootu i pety ..
Existuje ešte okrem toho teliatka,čo zbiera goldy,nejaký pet,čo nie je len na ozdobu?Trebárs mnou opísaná rukavica robí niečo viac,ako len pobehuje za mnou? (som si ničoho nevšimol,ale i pre tú srandu je fajn)
Ono vsichni tito non combat peti jsou jen na okrasu a na sber goldu. Takzr vsichni ne jen tele :-)
Sent from GT-N7100
Sent from GT-N7100
- MARVEL_svk
- Wraith
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já konečně dal dohroamdy HT set pro WD a tím pádem už je nějaká dmg A ještě navíc dvě děrovačky za večer - jedna šla Tomiscovi za výpomoc
Jo a mám alespoň maila na tu thajskou medičku - kupodivu mi odpověděla a neposlala mne do pr... - tak mám s kým pitvat asijskou filmografii
Jo a mám alespoň maila na tu thajskou medičku - kupodivu mi odpověděla a neposlala mne do pr... - tak mám s kým pitvat asijskou filmografii
- MARVEL_svk
- Wraith
DikDark_Deamon píše:Pěknej roll
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tak snad se z toho něco vyvine [emoji12] Já jsem včera asi po 20 runech konečně vytriskal ring z A1 bounty do kostky a hned je to znát. Jen to nebude kdy vyzkoušet. :-( V poslední době jsem sama kultura, dnes divadlo, zítra osvětová, v pátek taky a pak v úterý. Ani si to Diablo neuziju.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
- Navrc3K
- Fallen Shaman
- BattleTag:NavRc3K#2994
- Kontaktovat uživatele:
Asi mam druhy vanoce http://imgur.com/koy1ALZ este musim pockat akorat na kostku jinak snad to na HC nezrakvim
- MARVEL_svk
- Wraith
Pretoze hram cisto solo a sezona ma vobec nelaka,mam dve roboty,vela pracujem a v konecnom dosledku beriem svoju postavu ako main char. a ma k nej ,,vybudovany,, herny ,,vztah,, ak ma chapes...investujem do toho volny cas lebo ma to bavi a je to taky iny pristup k.tomu.Nie je to ze aha sezona...novy char. skonci sezona a zas novy char...asi to mam z wow kedze tam.som mal roky jeden char a poriadny.Tym ale nehovorim ze si neurobim v buducnu inu classu,ale zatial to tak necitim.Snad to nevyznelo moc psycho hh
- MARVEL_svk
- Wraith
Vies, ja mam uz zenu,ako.som pisal tak dost pracujem,ono hram zvacsa vecer,lezim v postely,manzelka vedla mna...a je to cele napohodu.Nepotrebujem sa pripajat do publicu a ani hrat s inymi ludmi,pripadne byt na tsku/team speaku/mumble atd...to som si uzi 8r. pocas wow na dennej baze.Takto ma to bavi,hru si uzivam a nie som nikym/nicim viazany.Nedokazem.sa s nikym dohodnut na case hrania a som uz taky skor vlk samotar .
marvel ja som v klane Fotrovcov takze asi viem co myslis aj ja som tak isto bol ale je super okrem solo si zahrat aj s niekym npr vo dvojici