The Expendables
- MARVEL_svk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MARVEL#22102
Ja nam eset a nic mi to nerobi..vsetko ide ok
Re: The Expendables
Tak já jedu na Win7 64bit. a AVG Free a žádnej problém ani dnes.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
To je ironie. Nakonec nemám nejlepší DH z clanu, ale Cruse, se kterým jsem za 12 minut vymlátil GR 80. Největší jatka byly, když jsem za sebou vodil triple pack a pak potkal Conduit (další elita - Nemesis)...za pár vteřin se tam válelo tolik kuliček, že po jejich sběru měl progress bar co dělat, aby to přepočítal
Tomu se říká legální cheating Teda tahat s tebou takhle elitky jako WD bych fakt nemohl, kolikrát mi zatopí jen jedna jediná Já na non-season skončil na GR74, gear není úplně vymazlený a na nekonečný fishing jsem neměl ani nervy, ani klíče
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
A co ten tvůj poslední RIPák na závěr sezony? Co to bylo?
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Demone mel by ses nad sebou zamyslet že už nejsi best EX DH. To je ooooostudaaaaaaaaa a teda veliká :-D
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Moxmar: Njn...v S6 se polepším Aspoň jsem ovládl Thorn Cruse v clanu. A to jsem s ním běhal GR jen poslední 2 hodiny v sezoně, takže to vyšlo na nějakých 5 runů v GR Začal jsem 75, pak 78 a na druhej pokus jsem dal 80 za těch 12 minut. Šlo by i víc, ale to GR 80 jsem dal 10 minut před koncem S5.
- babacho
- Burning Soul
Ahoj spolubojovníci. Mám dotaz jestli jdete za týden do sezóny a pokud ano, tak s čím se do ní vrhnete. Já stále váhám jesli mám pokračovat s barbarem a nebo jestli mám zkusit wizze. Barbara mám nahraného a nemusím se ho moc učit, tak nevím jestli wizz dá co se týče dmg a postupem v sezoně více. Já vzhledem k nahranému času většinou tahám za kratší konec provazu a jsem na chvostu. 5. sezona byla pro mne co se ripů týče velice plodná, což mne vrhlo úplně do dupy. Tak stále váhám jestli když se dám do toho wizze, jestli to nebude zase krok do ...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
S6 na 100% pojedu. Co jsem tak letmo koukal na PTR, tak to vypadá, že oproti S5 budou změny minimální, takže se víceméně pojede v S6 to stejný, co v S5. Já pojedu vyjímečně asi DH Možná k tomu přidám Thorn Cruse. Ten se mi v S5 hrál dobře v partě na vyšší GR.
S6 pojedu a nejspis opet thorn cruse, vzhledem k mojim podminkam (FPS 25-10 a obcasne 5 vterinove lagy) se mi hral v s5 celkem dobre 0 RIPu. Ale myslim, ze to bude pres leto bida, od kvetna zacina spousta akci + prazdniny, pred tim oslava 40ky, takze na hrani moc casu nebude ...
Já asi S6 nepojedu ... :-D
ok, ok, pojedu ... no a co pojedu? pojedu co mi řekne pan blek, abych jel ... =)
ok, ok, pojedu ... no a co pojedu? pojedu co mi řekne pan blek, abych jel ... =)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Co tak sleduju, tak zase nikdo nepojede Monka, přitom nějakej sup by se hodil
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Já si ho pravděpodobně postavím z balíčků.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- babacho
- Burning Soul
Tak asi zůstanu u toho barbara. Bude léto, herní čas nebude nijak velký, tak na učení nového a nějaké experimentování nebude čas. Jinak dnes jsem konečně dorazil PLV 1000 a dostat se do žebříčku. Na to jaká byla ta sezona mizerná, samej rip.
Já jedu zcela neočekávaně ženskou WD a bude se jmenovat Gumiho Otázkou ovšem je, zda mne to bude bavit...
Mimochodem v práci máme na stáži studentku medicíny, Thajka a nevypadá nejhůř, už jsem navázal první kontakt
Mimochodem v práci máme na stáži studentku medicíny, Thajka a nevypadá nejhůř, už jsem navázal první kontakt
- babacho
- Burning Soul
Tak to budeš mít jako první achievement v nové sezoně? Tak nezapomeň nahlásit splnění.
On už pak rovnou pošle ultrazvuk jenom, chápeš ... :-D
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Zdar lidi, delší dobu jsem dění okolo dia nesledoval a koukám, že v pátek začíná S6. Je nějaká zásadní změna "větší čísílka vyletující z mobek a větší číslo u GR nepočítám" kvůli které by to mělo cenu hrát?
- Slw
- Minion of Destruction
tak to já spím na "vavřínech" ze S1 ono to bláznovství začíná už tento pátek? zas v 17:00? monků mám na acc hromadu já to na opičku nevidím. spíš zas thornovou lady, to mě celkem bavilo minule
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Jelikož náš ISP má nějaké problémy s konektivitou, tak začátek sezóny pojedu SC. Další postavičku v lagu zrakvit nechci.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.