wert píše:Pěkně to kosíte, vo tom si můžu nechat jen zdát. Ve čtyřech jsem nehrál ani nepamatuju, naposled s nějakejma číňanama nebo korejcema či co to bylo zač

. Holt pet-gen monk se nehraje a všude tě vykopnou

. Ještě že sepa se většinou přidá a jedem aspoň ve dvou.
Mě je třeba jedno, kdo co hraje. Pokud se snaží a nezevluje někde bokem a nečeká, až to vyřídíme... takovýho jsem dal taky jednou vykopnout.
Co mě štve na publicu je to neustálý čumění a čekání. Zrovna včera jsem tam vlezl, tři tam stáli a čuměli na sebe a nic. Za chvilku jeden odejde, takže se čeká na novýho, ten přijde. Tak nastartuju GR. Nově příchozí jde čumět do truhly (asi nandávat gemy - to chápu) a odmítne s komentářem "1sec", takže za chvilku nahodím rift, ok, hraje se. Doděláme rift - identifikace, zesoulouvání, gemy do truhly a jsem ready. Ostatní pořád čuměj, nevím na co. Chvilku čekám, po minutě zkouším založit GR. Zase hláška 1sec. Za chvilku někdo odejde... takže se zase čeká. Nově příchozí jde čumět do truhly... atd. atd. A nebo přijde, počumí, a za chvilku odejde... takže zase čekáš. V praxi to je tak, že sólo dáš za stejnou dobu těch riftů víc.
Takže public na GR je o ničem. A to jsem se ještě nezmínil o sezónních debilech. Pro S5 jsou to kouzelníci, předtím to byly monkové. Přijde kouzelník do hry, počumí, za chvíli začne vykřikovat "no support, no support" a za chvilku odejde. To je ta lepší verze. Někdy tam vleze, otevře obtížnost, na kterou my ostatní prostě nemáme, po pár minutách zjistí, že to nemá smysl (někdy napíše "no support") a odchází uprostřed riftu.
Relativně dobrý zkušenosti mám s normálními rifty, protože tam jsou mi čumilové fuk. Vrátím se, naházím do truhly, zesouluju, počkám až skončí odpočet, otevřu rift a jdu si. Kdo nestíhá, smůla. Je mi to jedno, kdy se připojí. Nemám s tím problém. Všiml jsem si, že se naučej časem trochu pohnout, aby o nic nepřišli.
Hodně dobrý to je na bounties. 90% rund je v pohodě. Jen občas chytneš trotla, co má furt potřebu za tebou lízt jak ocas a nebo brát kešky bez bonusů. Ale ten je často kicknutej, takže OK. Ale většina fakt v pohodě a kdekdo ví, co má dělat.
Na klíčníky a ubery to bylo taky v pohodě, přišel jsem si na dost matroše, a mašin jsem moc nepotřeboval. Tam moc lidí není, takže se potkáváme furt ti samý a jednou někoho i napadlo svolat čtyřku na privátní hru a tam to šlo ještě rychlejc, když jsem navrhnul, že jednou otevírám všechno já, a pak se to prostřídá.
Hrát v partě známých je lepší. Akorát je zase problém se sejít ve správným čase a chuti hrát spolu a ne sólo.