The Expendables
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Ahoj, jak to vidíte s novým patchem na DIII. Koukal jsem na offiko stránky i tady a musím konstatovat, že v podstatě k žádným novinkám nedochází. Jediný rozdíl je v levelu GR, který se bude chodit, ale jinak nic. Bohužel to zatím pro mne vypadá, že další sezónu vynechám Nebo je tam něco zajímavého co jsem třeba přehlédl? Myslím krom tupého zvedání čísílek v bonusech a tak podobně. To totiž muselo dát hlavičkám v blizzu strašně moc práce, že se nezmohli na nic jiného.
Re: The Expendables
Ahoj, bohužel nevím proč, ale Blizzard mi zablokoval účet za údajné boterství. Dá se s tím něco dělat? Má cenu jim psát emaily a obhajovat se nebo si mám koupit celou novou hru?
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
V mailu píšou co? A kdy jsi dostal ban?
Tak se pochlubte, kdo všechno kromě DD jste mi skočili na aprílový žert
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
DEU píše:Ahoj, bohužel nevím proč, ale Blizzard mi zablokoval účet za údajné boterství. Dá se s tím něco dělat? Má cenu jim psát emaily a obhajovat se nebo si mám koupit celou novou hru?
DEU píše:Tak se pochlubte, kdo všechno kromě DD jste mi skočili na aprílový žert
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Tak, doufám, že jsem tím aprílem neporušil nějaká interní pravidla clanu. Nebo snad ano? Protože od dnešního rána nejsem členem TheEx...
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Někdo to vzal moc vážně
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Někdo se nepodíval na datum příspěvku
A já tě přitom tak litoval
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Vyhodil jsem tě já. Byla to reakce na tvůj první příspěvek a následné neodepsání, na to, když jsem se tě ptal, co a jak v mailu.
Tady jsem se k tomu vyjádřil jasně: https://www.diablofans.cz/forum/viewtop ... 99#p303099
Až se dostanu do hry, tak ti pošlu inv.
Tady jsem se k tomu vyjádřil jasně: https://www.diablofans.cz/forum/viewtop ... 99#p303099
Až se dostanu do hry, tak ti pošlu inv.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To je vul toto...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Jsem si rikal, co se to deje, kdyz jsem zahlidnul "DEU left the clan"
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
dotaz:
mam nainstalovany jak D3 tak HS na PC a noťasu a občas pařím na obou. Od všera mam problém s tím, spustit battlenet, nejde ani na jednom zařízení. Muzu klikat jak vsteklej a stejne nic. Co s tím? Nedostanu se k přihlaseni, proste je to v ...
EDIT: a kdyz uz se to milostive po 10min spustí, napise to go ofline, connecting, kurna net jede na 100%
EDIT2: a tohle trva a trva a proste se to nespustí, jak kdyby byly servery dole, ale nejsou (evropa online, us taky)
EDIT3: do D3 jsem se ted na notasu dostal. vypnul jsem to a spustil PC (prece jen notas je provizorni) a zas prd, nespusti se
EDIT4: tak tohle nechapu, i kdyz jsem v battlenetu jako unknown, D3 se spusti. Přitom hlašky ze nemam pripojeni stale probihají
EDIT5: odinstalil jsem battlenet, pozustatky vymazal - nepomohlo
dal jsem zavolal na UPC, kde zkouseli asi milion veci s PC a pripojenim - taky nic
Nevite nekdo co s tím?
mam nainstalovany jak D3 tak HS na PC a noťasu a občas pařím na obou. Od všera mam problém s tím, spustit battlenet, nejde ani na jednom zařízení. Muzu klikat jak vsteklej a stejne nic. Co s tím? Nedostanu se k přihlaseni, proste je to v ...
EDIT: a kdyz uz se to milostive po 10min spustí, napise to go ofline, connecting, kurna net jede na 100%
EDIT2: a tohle trva a trva a proste se to nespustí, jak kdyby byly servery dole, ale nejsou (evropa online, us taky)
EDIT3: do D3 jsem se ted na notasu dostal. vypnul jsem to a spustil PC (prece jen notas je provizorni) a zas prd, nespusti se
EDIT4: tak tohle nechapu, i kdyz jsem v battlenetu jako unknown, D3 se spusti. Přitom hlašky ze nemam pripojeni stale probihají
EDIT5: odinstalil jsem battlenet, pozustatky vymazal - nepomohlo
dal jsem zavolal na UPC, kde zkouseli asi milion veci s PC a pripojenim - taky nic
Nevite nekdo co s tím?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Restart routeru si udělal?
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
udelal jsem vsechno, ale nic nepomohlo. nakonec to vyřešil mr.Black, který přišel na to, ze mi to dělá antivirák. Asi nejaka aktualizace, protoze predtím v okeju.
Díky díky moooooc
Díky díky moooooc
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
ESET? AVG? AVAST?
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BlackMage17#2679
AVG vs. Battle.net
https://support.avg.com/answers?id=906b0000000cOqgAAE
Pridani do Vyjimek take nepomohlo, jiny reseni zatim zrejme nemaj.
Mox ma Win 8.1 home 64bit a AVG free. To AVG uz je pryc a ted frci s Avast free a bez problemu.
https://support.avg.com/answers?id=906b0000000cOqgAAE
Pridani do Vyjimek take nepomohlo, jiny reseni zatim zrejme nemaj.
Mox ma Win 8.1 home 64bit a AVG free. To AVG uz je pryc a ted frci s Avast free a bez problemu.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Díky, přidáno do
Kód: Vybrat vše
https://www.diablofans.cz/tipy-a-triky-nejen-pro-zvyseni-vykonu-hry.html
Kód: Vybrat vše
https://www.diablofans.cz/forum/viewtopic.php?f=153&t=11697