Patch 2.4.0
- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
Season jurney je jenom jedna. Jak se splní (je fuk jeslti SC nebo HC apod.), tak končí. Set je jen jeden.
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Re: Patch 2.4.0
Tak proběhla u mě zatím nejdelší pauza od Diabla, což byly 3 dny . Zapříčinila to beta The Division, což je naprostá pecka . Dnes ale beta skončila a přesouvám se opět do světa démonů . Předpokládám, že se nezměnilo nic, kromě toho, že mě většina lidí z klanu utekla o 200PL .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
hodím to sem, na streamu jsem si všiml že support barbar má ve zbraních diamanty... to má nějaký smysl? udělá to + 40% elit pro dmg dealera?
- nevím teda jak ostatní zdps chary v partě
- nevím teda jak ostatní zdps chary v partě
Používá se to pouze na conduit, jinak to myslím nemá žádný jiný úmysl. Bonus z těch kamenů jde přes conduit do elit
Presne tak. Je to na conduit
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
ehm, trošku mimo téma ale žeby už první info o dalším PTR .. vidím, že Wizard má úpravu archona a těch petů je tam nějak moc.
http://www.diablofans.com/news/48667-ne ... -march-2nd
http://www.diablofans.com/news/48667-ne ... -march-2nd
Zvednout u všech setu dmg, si stim hodně vyhráli :-)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já chci tu sukubu peta
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Největší změna bude pro 4p, protože zcela ruší skilly s generováním health globů u všech postav. A ještě omezení na počet tornád u Wiz. Třeba nakonec z toho bude konečně opuštění 3 suportů a bude se hrát na více dmg dealerů.
neviem preco zasa sahaju na sety a hraju sa s ciselkami , vobec sa mi nepaci zmena 2 bonusu u ivoker setu ked uz tak silno chcu tak nech tam daju inu mechaniku nadobudnutia bonusu preco tam nasilu nutia bombardment ked ten skill tazi uplne s inych itemov co maju vyznam uplne inde , teraz aby som ziskal bonus tak musim bud obetovat skill na mobilitu alebo na prezitie omg preco, crusader ma hratelne iba ivoker set , alebo lon buildy ostatne sety stoja za h*vno skusal som ich vsetky .
@Pane HU: Tak třeba ti tvůj melee pet WD vyjde teď
Zunimassa's Haunt
4 pieces: You and your pets take 3% (up from 2%) less damage for every Fetish you have alive.
6 pieces: Enemies hit by your Mana spenders take 1500% (up from 800%) increased damage from your pets for 8 (up from 4) seconds.
Zunimassa's Haunt
4 pieces: You and your pets take 3% (up from 2%) less damage for every Fetish you have alive.
6 pieces: Enemies hit by your Mana spenders take 1500% (up from 800%) increased damage from your pets for 8 (up from 4) seconds.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
No kéž by ... mně to tenkrát, hodně času zpátky ... hodně bavilo. To pozicování, proběhnout SW mobama, vypustit FA ve správný čas a tak, aby sekalo co nejvíc fetišů ... házet správně totemy ....dávat bacha na elementy, protože výše už byl každej dotek cold nebo arcane okamžitá smrt ... to byl jediný build, se kterým jsem se kdy dostal do žebříčku :-)
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
-
- Quill Rat
- BattleTag:nasty2guurl#2282
Patch 2.4.1 nejspíš přijde ještě během této sezóny, ale neměl by mít vliv na výsledky... tohle je asi blbost ne?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Jo, je, viz komentář v článku.Nasty2Guurl píše:Patch 2.4.1 nejspíš přijde ještě během této sezóny, ale neměl by mít vliv na výsledky... tohle je asi blbost ne?
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
koukam ze FB set je planovan "zazrakem" posilit prozmenu na desetinasobek z elit, sorry ale jsou to sasci co fakt netusi co s tim (cimz nechci rict ze je jednoduche se to snazit nejak balancovat, ale tuhle predem prohranou cestu si Blizz zvolil dobrovolne...).
Tak hura do dalsiho patche, kde bude opet vse ...uplne jinak
Tak hura do dalsiho patche, kde bude opet vse ...uplne jinak
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
se mi to zdá nebo je to klasickej scénář? nerf toho co je nejlepší a posílení všeho ostatního ?
klasika blizz
škoda že se na každej i malej patch bude muset vždy čekat na konec sezony
klasika blizz
škoda že se na každej i malej patch bude muset vždy čekat na konec sezony
Hlavně zvednutí dmg u všech setů že? proč asi....že by LoN?