MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
dawemorraless: Pokud ti jde primárně o Jah + Cham, tak bych zvolil buď nějakou alvl85 nebo brouzdat po A5, kde ti z čehokoliv může padnout až Zod. A to i z barelů, beden, mrtvol atd.
Ale třeba i Hell Mephisto může dát max runu Cham
Ale třeba i Hell Mephisto může dát max runu Cham
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: MF turnaj vol.6
JJ mef pouští ted sem ho zkusil dal mi um jak říkám dnes zítra test at si to vyzkušám...MF mi zustalo 215 ale do trapek mám 14+kdybych nebyl debil a neztratil ten druhej bulk ring tak sem na 15
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dd: dik, ale ten list poznam. temply v 3. akte nema zmysel chodit, strane maly priestor a nebezpecne potvory.
dawe: ja som skusal velakrat variantu bez MF vybavenia a runy mi viac nepadali, skor naopak, takze tymto sposobom nic nedosiahnes. okrem toho si myslim, ze MF nejako ovplyvnuje aj drop run, aj ked sa vsade pise, ze to s tym nesuvisi.
92 a stacil by aj mensi. v chodbach fireball, vo velkych miestnostiach 2,3 blizzardy a vsetko je vyhladene. len skoda, ze okrem laceratoru som tam zatial nic nenasiel.Javurek píše:na p8? to už musíš mít level tak 95 ne?
dawe: ja som skusal velakrat variantu bez MF vybavenia a runy mi viac nepadali, skor naopak, takze tymto sposobom nic nedosiahnes. okrem toho si myslim, ze MF nejako ovplyvnuje aj drop run, aj ked sa vsade pise, ze to s tym nesuvisi.
No vidíš já tam jedu na p1 a už expim na 94
- dawemorraless
- Na-Krul
Podle toho co sem se dozvěděl je třeba hodně mobů a hodně rychle je sundat ja furt ladím gear a zkouším ale mám už um a ko.
Expíš na 94 už jo Javore? ..hm já mám skoro 93 dneska to snad dám asi bych měl zabrat hraju nějak málo Sem tam pojdu ale tak 1 týdně max
Expíš na 94 už jo Javore? ..hm já mám skoro 93 dneska to snad dám asi bych měl zabrat hraju nějak málo Sem tam pojdu ale tak 1 týdně max
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ne že bych teda chtěl aby jsi měl boost +100 za full runy , ale doporučil bych ti i přes to Hell Cows, jestli někde cíleně hledat runy tak tam. Ta asska s convou je na to ideální.
Ano dnes jsem dal level 93 ale na 94 to bude na dlouho ještě. Ale před koncem turnaje bych to dat mohl, pokud neumřu.
Dnešní report:
Steelrend +10
Bonus za všechny HELL rukavice +10
M'avina's True Sight +7
M'avina's komplet +7
Rainbow Facet (Nova) +3
Crow Caw +2
Spirit Ward +6
Stormspire +7
Veil of Steel +3
Ethereal Edge +3
Jinak mi padl asi šestý To pásek a druhý Death cleaver
Celkové score je nyní : 1127
Ano dnes jsem dal level 93 ale na 94 to bude na dlouho ještě. Ale před koncem turnaje bych to dat mohl, pokud neumřu.
Dnešní report:
Steelrend +10
Bonus za všechny HELL rukavice +10
M'avina's True Sight +7
M'avina's komplet +7
Rainbow Facet (Nova) +3
Crow Caw +2
Spirit Ward +6
Stormspire +7
Veil of Steel +3
Ethereal Edge +3
Jinak mi padl asi šestý To pásek a druhý Death cleaver
Celkové score je nyní : 1127
Ja uz jsem vicemene skoncil...Nejak nemam motivaci, kdyz jsem takhle pozadu, zezadu se na me nikdo netlaci a dopredu zeje dira jak vrata , takze vlastne neni o co hrat...Te ame to nepada a tak me nejak nebere...A celkove mam pocit, ze potrebuju od D2 pauzu, obzvlast, kdyz vidim, ze na co ja se pachtim roky mate za par tejdnu
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIP: co jsi myslel: diminishing returns ? plsss
Zcela tě chápu, rozjel jsem Frenzyho a dostal mně Bremm na NM. Opět bum-prásk. Tenhle turnaj je snad prokletý. Tolik ripů jsem neměl za poslední dva roky. Taky si nepamatuji, že bych se s melee postavou takhle někdy trápil. ZOMBe vzdávám s tebou. Javore sorry...GL. Jedeš jak Eme Fittipaldi :-)
Zcela tě chápu, rozjel jsem Frenzyho a dostal mně Bremm na NM. Opět bum-prásk. Tenhle turnaj je snad prokletý. Tolik ripů jsem neměl za poslední dva roky. Taky si nepamatuji, že bych se s melee postavou takhle někdy trápil. ZOMBe vzdávám s tebou. Javore sorry...GL. Jedeš jak Eme Fittipaldi :-)
Greenhorn s duší Throwera
- dawemorraless
- Na-Krul
93 lvl splněn run padá víc a z creepů něco málo lepčí uvidíme.....jinak 8 bodů doklepl sem normal wandky padl iron pelt witchwild string ...padaj plívy hrozný ale s tím se počítá snad padnou ty co ještě chybí. Na poslední 3 dny pokud nebudu pryč bo mi bude chybět víc jak 2 runy se oháknu do max mf což mi vycházelo kolem 530 a pujdu na pindla
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Neposunuse
- Gorebelly
Já zase mám pocit, že to padá míň a míň. Dneska v tunelech to vypadalo na kulové, ale nakonec padl Stormlash a dvě M'avina's brnění (které už ale mám). Obrázky dodám zítra. A Pindl fakt stojí za h***o, za dnešních 100 runů dropl jen Dark Adherent. To už není smůla ale porucha...
GL těm, co jste ještě nevzdali
GL těm, co jste ještě nevzdali
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Dnska je to tu nějaké mtrvé
Dnešní report nic extra, nějak mě to ani nebavilot ak jsem tomu moc nedal.
Sazabi's Cobalt Redeemer +3
Sazabi komplet +5
Coldsteel Eye +2
Meče NM komplet +5
Thundergod's Vigor +2
Score: 1144
Dnešní report nic extra, nějak mě to ani nebavilot ak jsem tomu moc nedal.
Sazabi's Cobalt Redeemer +3
Sazabi komplet +5
Coldsteel Eye +2
Meče NM komplet +5
Thundergod's Vigor +2
Score: 1144
- dawemorraless
- Na-Krul
Heh mě taky běhal sem asi hodku + hodku ráno a nepadlo nic ani rare runa lege samý plívy lowlvl tzn 0 bodů snad poprvé co hraju... hodim oko na Polhreicha a pak možná nahodím old gear a zamefuju ale nevim Neposunuse to dneska vyfarmí za nás
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
@dawe: Spis vitej v realite, jak to ne(pada) normalne To co jste tu poslednich par dni predvadeli bylo tak 10x nad prumernym dropem, takze to nejak prijit muselo...
- dawemorraless
- Na-Krul
Rip vypadá to tak a zvykni si ale na to po tom všem krásným lootu jak sem nasadil shako tak to šlo do rici ošklivý shako fuj
edit ..tak sem to eče pošteloval padli celkem pěkný drápky...... 320 mf +12 do sentry dal sem pár mefů a je z toho nakonec 5 bodů
2 3
edit ..tak sem to eče pošteloval padli celkem pěkný drápky...... 320 mf +12 do sentry dal sem pár mefů a je z toho nakonec 5 bodů
2 3
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Neposunuse
- Gorebelly
Díky za důvěru, Dawe
Jsem došel z hospody, tak jsem dal alespoň hoďku tunely, aby se neřeklo. Ale nevysbíral jsem vám to, neboj Padla akorát Ondal's Almighty helma + bonus za set, tj. 9 bodů. Víc ani ťuk. Zdarec a dobrou.
RIP: Krutá, leč pravdivá slova. Zase ale je hezký pohled na to, jak to padat může
Jsem došel z hospody, tak jsem dal alespoň hoďku tunely, aby se neřeklo. Ale nevysbíral jsem vám to, neboj Padla akorát Ondal's Almighty helma + bonus za set, tj. 9 bodů. Víc ani ťuk. Zdarec a dobrou.
RIP: Krutá, leč pravdivá slova. Zase ale je hezký pohled na to, jak to padat může
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
@Neposunuse:
@Abu: Sorry chlape, nejak jsem to prehlid, myslel jsem tim toto
Let's say that the chance for an item dropped from regular monster to be unique is 1:400 , chance for set is 1:160, chance for rare is 1:100, chance for magic is 1:34 and you have 200 MF total. While for magic quality check, your full MF is used, for unique, set and rare check, the MF is reduced by a specific factor using this formula:
Effective MF = MF*Factor/(MF+Factor)
where Factor=250 for Uniques, 500 for sets, 600 for rares
So with Effective MF in our case is: 250*200/(250+200) = 111 for uniques, 142 for sets, 150 for rares.
Only effective MF is used in appropriate quality checks, so we have a 1/400 * 2.11 chance for item being uniqe, then the chance for set is 1/160 * 2.42, for rare it's 1/100 * 2.50 and for magic it's 1/34 * 3.00 .
Je to vytazek s vynikajici Hrusovi prirucky o MF, kterou najdes zde
@Abu: Sorry chlape, nejak jsem to prehlid, myslel jsem tim toto
Let's say that the chance for an item dropped from regular monster to be unique is 1:400 , chance for set is 1:160, chance for rare is 1:100, chance for magic is 1:34 and you have 200 MF total. While for magic quality check, your full MF is used, for unique, set and rare check, the MF is reduced by a specific factor using this formula:
Effective MF = MF*Factor/(MF+Factor)
where Factor=250 for Uniques, 500 for sets, 600 for rares
So with Effective MF in our case is: 250*200/(250+200) = 111 for uniques, 142 for sets, 150 for rares.
Only effective MF is used in appropriate quality checks, so we have a 1/400 * 2.11 chance for item being uniqe, then the chance for set is 1/160 * 2.42, for rare it's 1/100 * 2.50 and for magic it's 1/34 * 3.00 .
Je to vytazek s vynikajici Hrusovi prirucky o MF, kterou najdes zde
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIP: thnx, Hrus je blázen :-)
Deamon: je tvoje "speciální výbava" na AT tajná nebo se podělíš o svůj plán?
Deamon: je tvoje "speciální výbava" na AT tajná nebo se podělíš o svůj plán?
Greenhorn s duší Throwera
Tak jeho znalosti MF jsou uzasne, pokud vim, tak jedine on a mozna Bassano poskladali na Singlu z CECHU cely gral...On tedy urcite, jako posledni mu chybelo Torch of iro
Bud v klidu já ho dám brzo taky , akorát už to asi nestihnu v turnaji. Ale musím říct že jsem toho zatím v turnaji našel fakt dost, jsem původně myslel že hledání bez mh bude horší ale to že jemapa vždy stejná to vyrovnává.
- dawemorraless
- Na-Krul
Malý report merc se po nasazení infi chová jak demetrio neběhá on za mnou ale já za ním nejradši bych mu proved něco ošklivýho HR žádná zatím lítam treshe až po frozensteina wsk nihlataka izuala hephasta diabla . Padl 13 gheed a přinesl zatím štěstí včera 37 bodů tyčka tiara full steel 12 87 GL
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah