MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
Kdybych tu sorcku nezačal v půlce turnaje už mam složenej grál
Mám svůj systém, svojí oblíbenou lokaci kterou chodím celkem rychle, MF 586% a neumírám takže tak (víc řeknu po turnaji, nechci prozrazovat přesně můj styl aby mě někdo nekopíroval ) Jako dnes fakt úplně super štestí na itemy které zrovna chyběli do složení těch palcátů dýk atd, hlavně mě potěšila Undead crown a biggins ty 2 chyběli, jsem nechápal
Dneska jsem tomu dal tak čistejch 5 hodin no
EDIT: A to že jsem největší lucker pod sluncem mi říkali vždy na bn i na realmech Ale je to hlavně o výdrži, vysokém MF a efektivitě co chodit. Když jsem to chodil před složením Tal rasha komba s mf 366% tak to tak nepadalo. Ono se to může zdát že ten drop není o tolik větší, ale moje zkušenost je taková, že 400 % mf a skoro 600% je rozdíl a je to znát.
Mám svůj systém, svojí oblíbenou lokaci kterou chodím celkem rychle, MF 586% a neumírám takže tak (víc řeknu po turnaji, nechci prozrazovat přesně můj styl aby mě někdo nekopíroval ) Jako dnes fakt úplně super štestí na itemy které zrovna chyběli do složení těch palcátů dýk atd, hlavně mě potěšila Undead crown a biggins ty 2 chyběli, jsem nechápal
Dneska jsem tomu dal tak čistejch 5 hodin no
EDIT: A to že jsem největší lucker pod sluncem mi říkali vždy na bn i na realmech Ale je to hlavně o výdrži, vysokém MF a efektivitě co chodit. Když jsem to chodil před složením Tal rasha komba s mf 366% tak to tak nepadalo. Ono se to může zdát že ten drop není o tolik větší, ale moje zkušenost je taková, že 400 % mf a skoro 600% je rozdíl a je to znát.
- Neposunuse
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: MF turnaj vol.6
Javůrek: Pěkná práce! Zase dva TC87, a ještě ke všemu unikáty.
Já dneska za 50 tunelů a 100 pindl runů jen Nightwing's Veil a Ist runa. Pindl opět kulové, jen rare Diadem a rare Berserker's Axe. Už mě to začíná vytáčet (třeba to pomůže)
Já dneska za 50 tunelů a 100 pindl runů jen Nightwing's Veil a Ist runa. Pindl opět kulové, jen rare Diadem a rare Berserker's Axe. Už mě to začíná vytáčet (třeba to pomůže)
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Ja vim, ze je velkej rozdil mezi 400 a 600% MF, nehlede na diminishing returns, jen v HC se to proste spatne uvadi do praxe, kdyz preziti je AZ na 1.miste Ja jsem ted rad, ze mam aspon neco malo pres 300%, chybi mi tri kousky vybaveni, ktere by me zase trochu posunuly, a to Shako, War travs a Anihilus, ale i tak bych mel max tak 360%...
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Javurek se rozjel sakra GZ
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Gratulace k pěkným dropům
Škoda, že to je z drtivé většiny na SC
Jinak pro mě včerejšek začal slibně... padly dvě věci na merce, ve třetím aktu mě málem sundaly panenky, to jsem se v těch patrech pohyboval jak připosranej Ve čtvrtém aktu taky málem smrťák, naspeedovaní amplifáci umí zavařit... no a pátý akt - soulové, klasika. Cold enchanted s holy freeze, to jsem přežil jen tak tak... pak jsem chodil Pindla, Mepha, tunely... ale po jakýchkoliv dobrých dropech jako by se slehla zem. Kdo mi to asi vybral, hmmm? Chtěl jsem si zlepšit náladu, tak jsem si vyvolal klona. Celou dobu naše partička pevně držela, vypadalo to dobře - když najednou zničeho nic - oak mrtvý, méďa mrtvý, merc mrtvý, já mrtvý. Stalo se to během ani ne jedné vteřiny a ne, blesky to nebyly. Zřejmě armageddon, ale v tu chvíli jsem to fakt nepostřehl a pak jsem akorát čuměl s otevřenou hubou, jak rychle nás dokázal zabít (mě zabil jako posledního, toho jediného jsem si stihl za tu vteřinu všimnout ). Škoda pětaosmdesátky, ale podobně jako RIP, jsem tak trochu rád že chcípla... protože krom Thresheru a andarielky vůbec nic nepadalo. To mě spíš mrzela ta assassinka, se kterou jsem pohřbil Vex, 2x Ohm a 2x Gul. S touhle jsem alespoň nic pohřbít nemohl
Šest smrťáků je i na mě moc, končím v turnaji, přeju hodně dobrých dropů, žádné další ripy, a příjemné hraní
Škoda, že to je z drtivé většiny na SC
Jinak pro mě včerejšek začal slibně... padly dvě věci na merce, ve třetím aktu mě málem sundaly panenky, to jsem se v těch patrech pohyboval jak připosranej Ve čtvrtém aktu taky málem smrťák, naspeedovaní amplifáci umí zavařit... no a pátý akt - soulové, klasika. Cold enchanted s holy freeze, to jsem přežil jen tak tak... pak jsem chodil Pindla, Mepha, tunely... ale po jakýchkoliv dobrých dropech jako by se slehla zem. Kdo mi to asi vybral, hmmm? Chtěl jsem si zlepšit náladu, tak jsem si vyvolal klona. Celou dobu naše partička pevně držela, vypadalo to dobře - když najednou zničeho nic - oak mrtvý, méďa mrtvý, merc mrtvý, já mrtvý. Stalo se to během ani ne jedné vteřiny a ne, blesky to nebyly. Zřejmě armageddon, ale v tu chvíli jsem to fakt nepostřehl a pak jsem akorát čuměl s otevřenou hubou, jak rychle nás dokázal zabít (mě zabil jako posledního, toho jediného jsem si stihl za tu vteřinu všimnout ). Škoda pětaosmdesátky, ale podobně jako RIP, jsem tak trochu rád že chcípla... protože krom Thresheru a andarielky vůbec nic nepadalo. To mě spíš mrzela ta assassinka, se kterou jsem pohřbil Vex, 2x Ohm a 2x Gul. S touhle jsem alespoň nic pohřbít nemohl
Šest smrťáků je i na mě moc, končím v turnaji, přeju hodně dobrých dropů, žádné další ripy, a příjemné hraní
Na jednu stranu se Ti vubec nedivim, ani tomu smrtaku, ja toho dobytka sundal s Windem az na treti pokus, a to jsem mel CtA
Tenhle turnaj je pro HC hrace proste prilis HC, takze tentokrat potupna prohra
Tenhle turnaj je pro HC hrace proste prilis HC, takze tentokrat potupna prohra
- dawemorraless
- Na-Krul
Zomb rip... pristi turnaj HC only? At je sranda. Runova valecnice surjahcham musi dostát sveho jmena jinak ji ó velky posle do kremikoveho nebe[emoji1]
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, štěstí nepřálo opatrným. rip zombe.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Dnes to bude tuším dobré, první boss pack v první hře po zapnutí a steelrendy
EDIT: ehm a pár minut poté Mavina Diadem a o metr vedle Andariel Visage ale tu už jsem měl dávno a dokonce eth do grálu
EDIT: ehm a pár minut poté Mavina Diadem a o metr vedle Andariel Visage ale tu už jsem měl dávno a dokonce eth do grálu
- Neposunuse
- Gorebelly
Neuvěřitelné... Kam na to chodíš? A na kolik players?
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
Ocihni screeny neposunuse podle pravidel by se meli hlasit [emoji2] ja budu dneska spis ladit gear a test it co a jak 1 byt mi nesvedci sem pak nejak nervozni tak zaberte chlapci gl at to pada
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Fotky mam, jenže to nemam protříděné, možná o víkendu udělám konečně update galerie. Těch fotek mam asi 700
Já si mimo turnaje dělám i statistiku dropu co vše padne, takže až udělám tak 2000 runu nebo víc podělím se io informace
Chodím Maggot Lair na p1 a ne že se budeš opičit, nemám rád když mi začne někdo chodit do mé oblíbené lokace a pak postovat že tam našel něco lepšího než já . Drop tam není jinej jak kdekoliv, není to žádné tajné know how Oproti jiným je to dost nebezpešná lokace a bez full resistu to tam moc nemá smysl.
Já si mimo turnaje dělám i statistiku dropu co vše padne, takže až udělám tak 2000 runu nebo víc podělím se io informace
Chodím Maggot Lair na p1 a ne že se budeš opičit, nemám rád když mi začne někdo chodit do mé oblíbené lokace a pak postovat že tam našel něco lepšího než já . Drop tam není jinej jak kdekoliv, není to žádné tajné know how Oproti jiným je to dost nebezpešná lokace a bez full resistu to tam moc nemá smysl.
- dawemorraless
- Na-Krul
Na p1 krasny dropy ja to Tam nerad. Ucineno rozhodnuti mf pude pryc nahazu na sebe vse do + skill a jdu lovit runy ja to dam musim [emoji2]
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Zajímavá strategie to sis dal celkem nelehký úkol za 14 dní dropnout Jah Cham a Sur
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
dawemorraless: Kam na ty zbylý tři runy půjdeš?
Javurek píše: Oproti jiným je to dost nebezpešná lokace a bez full resistu to tam moc nemá smysl.
skusas odradit ostatnych od tvojho reviru? ja tam chodim na p8 s cervenymi resistami (okrem lightningu) a vsetky tri poschodia bez problemov vyhladim do 10 minut. podla mna snad najlahsia lokacia na hell vobec.
ja som nedele nenasiel v podstate NIC. nejako ma opustila stastena.
teda az na tento kusok K O N E C N E. teraz sa to rozbehne. http://www.imageworld.sk/viewer.php?fil ... jnitxi.jpg
btw nemate tip na nejake nove lokacie? ja chodim kombo mausoleum/pit/maggot lair/ancient tunnels/lower kurast/wsk 2,3/cow level a trochu mi to uz lezie krkom.
chaos sanctuary a act 5 ice caverns s fire/ice sorc samozrejme nemozem chodit.
chaos sanctuary a act 5 ice caverns s fire/ice sorc samozrejme nemozem chodit.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Stačí si vybrat
Area lvl 85 + počet bosspacků
Area lvl 85 + počet bosspacků
Kód: Vybrat vše
Area min max
------------------------------
Mausoleum 4 5
Pit Level 1 6 8
Pit Level 2 2 3
Maggot Lair 3 4 5
Ancient Tunnels 6 8
Forgotten Temple 2 2
Ruined Fane 2 2
Disused Reliquary 2 2
River of Flame 6 7
Chaos Sanctuary 6 7
WSK 1 6 8
WSK 2 6 8
WSK 3 6 8
Throne (bez vln) 4 5
na p8? to už musíš mít level tak 95 ne?
- dawemorraless
- Na-Krul
DD...wsk 2.3 pokud ( možná pokud bude dobrej roll to pujdu z ancient way)budou soul killers s kudlama či flusačkama zkusim 1 lokaci v pekle + izuala párkrát zkusim nihlataka.Určitě ještě tunely a CS tam se to musí zlomit. Zajdu i drifting cavern a zkusim i jungli ikdyž tam je dost li. S LK nevim uvidim jak to bude padat jah cham mi tam nepadne. Dneska zítra budu testit a v sobotu + nedělu bude doufám hnusně abych mrsknul no life Ted sem dolez poklábosím s přítulkou nadlábnuse a hrrrr na to btw ještě určo prubnu summorera tam bývá dost narváno a žádný LI a možná budou i hrobky tam je to taky občas hukec
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah