Runy
Moderátor:Dark_Deamon
- Neposunuse
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Pěkná, pěkná
Já si vždycky nejprve podle počátečního písmena myslím "jé, zase blbá SOL" a ona to je občas SUR
Já si vždycky nejprve podle počátečního písmena myslím "jé, zase blbá SOL" a ona to je občas SUR
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Re: Runy
No, v tom mem pripade to bylo zvlastni, protoze vzdycky si rikam, hele, wraithi, z tech by mohla padnout pekna runa, a tentokrat jsem mel ten pocit fakt silnej, a ejhle, mel jsem pravdu Ono obcas zabijet obycejne packy po ceste se vyplati...
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem narazil na svůj epickej drop, kterej je přesně na den 3 roky starej http://s1310.photobucket.com/user/Dark_ ... rt=2&o=135
Tak to se jen tak nevidi Jinak, ja jednou takhle nasel v CS CHAM + CHAM, akorat jsem se pak probudil
- Neposunuse
- Gorebelly
To mi připomíná tu situaci, jak najdeš dvě ZOD runy, hodíš je do kostky, transformuješ a vznikne ti CHUCK NORRIS runa (s vlastností "monstra strachem umírají samy", protože se bojí tvého kopu z otočky)
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Kolik máte kdo Jah run? Ta jedna zatracená Zodka je zjevně reálná, ale těch 14 nemáme asi ani všici dohromady, ne? Já mám jednu...
RIP: Máš nějakou statistiku ohledně dropu run u Pindla? S Tvým počtem runů už by mohla mít nějakou vypovídající hodnotu
RIP: Máš nějakou statistiku ohledně dropu run u Pindla? S Tvým počtem runů už by mohla mít nějakou vypovídající hodnotu
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Neposunuse
- Gorebelly
Já mám jednu Jah (Tunely) - šla do Enigmy
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Současný Mf turnaj mě padli zatím všechny po jah ale ještě nekoncime třeba se zadari .....jo nemám ani 1:-D
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
@Kisuvka: Pindl je na runy skoupej...Kdyz pominu, ze vetsinu runu jsem daval na p1 (coz v pripade Pindla samotneho je jedno, v pripade jeho minionu nikoliv), tak za celou dobu mi dal pouze LO a 2x VEX (nizsi nepocitam) v 1.13 a 1x VEX jeste zpatky v 1.11, jinak nic....Ta JAH mi u nej padla z miniona, a to pri p1 nastaveni, takze neskutecnej luck...
Daleko lepsi zkusenosti mam s CS, tam mi padaji vysoke runy celkem casto, daleko casteji nez v jine lokaci (mam na mysli drop z monster, ne z objektu jako jsou superchesty v LK)...Jen muj hammerdin uz tam nasel ZOD, 2x SUR, LO a myslim si, ze odtud vsechny nizsi runy OHM pocinaje...Jinymi slovy, chybi mi tam jen BER, JAH, CHAM, a vzhledem k tomu, ze bych rad s nim NEKDY dolezl na lvl 99 je mozne, ze jeste ty tri zbyvajici tam najdu
Daleko lepsi zkusenosti mam s CS, tam mi padaji vysoke runy celkem casto, daleko casteji nez v jine lokaci (mam na mysli drop z monster, ne z objektu jako jsou superchesty v LK)...Jen muj hammerdin uz tam nasel ZOD, 2x SUR, LO a myslim si, ze odtud vsechny nizsi runy OHM pocinaje...Jinymi slovy, chybi mi tam jen BER, JAH, CHAM, a vzhledem k tomu, ze bych rad s nim NEKDY dolezl na lvl 99 je mozne, ze jeste ty tri zbyvajici tam najdu
RIP: Tak to je dost zajímavý. Já těch runů mám jen 4k a mám 2xLo, předevčírem se poštěstila Ohm, Mal a ještě snad něco. Ty máš těch runů přes 100k, ne? To nám ta statistika teda nevychází
No, koukám že toho Hammera taky budu muset oprášit. Na Pit a CS bude asi nejlepší.
No, koukám že toho Hammera taky budu muset oprášit. Na Pit a CS bude asi nejlepší.
Na CS je urcite nejlepsi....On telehammer s 11k nerezistovane dmg vynika v podstate vsude, delal jsem i porovnani (myslim v mem Avenger threadu) s Whirl/FI Barbarem pri Travincal runech a vychazi to nastejno, takze Barbarovi ani jeho Find item nepomaha a navic jsou ty runy bezpecnejsi, coz je v HC dost dulezite...V Pitu pri nizsim nastaveni players X (myslim do 3) bude asi lepsi Telezerker, ale toho tam nemam odzkouseneho...Takze CS a Travincal Hammer, Pit Zerker, AT/Meph/LK cista cold sosa, kravky Java a mas pokrytou vetsinu lokaci...Andy Fire sosa, ale muj soukromy nazor je ten, ze se ji ani nevyplati behat, bizuterie pada pekne v Travi a z Mepha a na ostatni veci jsou lepsi cile...Co nam zbyva? WSK + Baal , na tohle by ses mel spis preptat Javora, ja mam k teto oblasti despekt, tedy hlavne k Baalovi samotnemu, nehlede na to, ze pro HC hrace je to tam pekne vo hubu
Co se tyce Pindla, mas proste stesti a ja krom te JAH smulu, takze mi Pindl a jeho grupa aspon tou JAH zaplatili
Edit: Jo, jeste k tem JAH, me padla za celou dobu POUZE jednou v minulem MF turnaji, BER mi ale padla tak 6x a SUR uz urcite 25 kousku, takze tady mas recept, jak se dostat k multiple JAHkam
Co se tyce Pindla, mas proste stesti a ja krom te JAH smulu, takze mi Pindl a jeho grupa aspon tou JAH zaplatili
Edit: Jo, jeste k tem JAH, me padla za celou dobu POUZE jednou v minulem MF turnaji, BER mi ale padla tak 6x a SUR uz urcite 25 kousku, takze tady mas recept, jak se dostat k multiple JAHkam
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče HR's z Pindla, tak co si já pamatuju, tak: 5x Mal, 2x Ist, 1x Ohm, 1x Lo, 2x Ber...cca za 25 000 runů.
- dawemorraless
- Na-Krul
Co dodat haluz jako prase v turnaji to fakt padá zkus se Kisuvko někdy přidat zod
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Teda chlape, gratulace
Ne, díky, vyhlídka vítězství je sice lákavá, ale ne ta vyhlídka tý nudy
Ne, díky, vyhlídka vítězství je sice lákavá, ale ne ta vyhlídka tý nudy
- dawemorraless
- Na-Krul
Proc nudy? Ja se bavim skvele [emoji4]
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak Vazeni pratele, to, co jsem si vzdycky myslel, bylo i daty potvrzeno...Nejen, ze existuji urcite truhly, ktere generuji omezene mnozstvi dropu, ale tyka se to i obycejnych objektu jako jsou skeletoni, padle stromy, mrtva tela atd...Co to v praxi znamena?Potvrzeni faktu, ze se opravdu VYPLATI v LK otevirat vsechny tyto objekty, kterych je mnohonasobne vic nez superchestu, a ziskat tim rychleji velke mnozstvi HRs...Vzdy mi prislo, i soude dle mych screenu v Avenger threadu, ze to tak je, minimalne 50/50 se superchesty, ted je to potvrzeno i empiricky...A neplati to jen pro LK
Prislusny thread muzete najit zde
Edit: Zatim se zda, ze to plati pro p7/8 nastaveni hracu, ja verim ale tomu, ze to plati i pro prokazane patterny s nizsim nastavenim poctu hracu...
Prislusny thread muzete najit zde
Edit: Zatim se zda, ze to plati pro p7/8 nastaveni hracu, ja verim ale tomu, ze to plati i pro prokazane patterny s nizsim nastavenim poctu hracu...
Vážení, tak přesně takhle si představuji dárek k narozeninám Po 12,5 letech mě hra fakt překvapila
Teď jen se rozhodnout, do jakého to dám bacátka, když mám tolik postav
Teď jen se rozhodnout, do jakého to dám bacátka, když mám tolik postav
- Neposunuse
- Gorebelly
Kisuvka: No neke! Gralulace jak hrom! Jakou jsme měli tu soutěž? Že když dropneš Zod, tak já musím najít Tyrael's? To už abych začal, když jsem na to od turnaje nešáhl...
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod