MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Ja budu dneska spis runovat lk uz mam 3 body z mefa u raniho caje ale nejaky to p3 psycho tour dam 1-2 kolecka urcite Gl to all
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.6
Tak nějak si připadám, jakobych hrál RIPovu hru a nebo on hraje tu mou Ty dropy, to je hrůza. Tuny modrech pleček z bosspacků a největší korunu tomu nasadí, když místo itemu padne nějakej gem. Týden jsem na D2 nesáhl a začíná se mi připomínat, proč sem si tu pauzu dával Nějakou bitvu o první příčky jsem už dávno odpískal, takže asi v klidu rozjedu Sosu, kterou snad připravým na poturnajové boje.
- Neposunuse
- Gorebelly
DD: Ano, AIW mi padl jako první z mých TC87 v turnaji. Psal jsem o tom v příspěvku ze dne 18. 1. 2016 0:07 hod. tady. Ještě jsem se divil, že je éterický
Je tam i odkaz na screenshot, dokonce i po identifikaci.
Je tam i odkaz na screenshot, dokonce i po identifikaci.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
@Deamon: Ty zacinas zase znova? Na to uz bych fakt nemel nervy, ikdyz se priznam, ze parkrat uz jsem uvazoval nad tim, ze si zacnu v turnaji cistou Blizznu na AT Co se tyce tech dropu, je to tak, naprosta bida, ikdyz treba co se tyce run se to zlepsilo, padly mi v Pitu SUR a LO, ktere ale vyuziju u jinych charu....Itemy, no radsi nemluvit, padl pouze Leviatahan ktery uz samozrejme davno mam, a kdyz vezmu ty haldy Legendary malletu, Ogre gauntletu, Myrmidon greavesu, Archon stave- u apod, tak me to privadi k silenstvi...Dropl jsem v turnaji jediny grailer, a to Torch of Iro jako posledni chybejici Normalovy unikat, a jinak nic...Nejde o umisteni, ale z pohledu gralu, coz je pro me hlavni hledisko, je turnaj naproste fiasko a ztrata casu...Kdybych behal s hammerem CS, mam toho vic a lepsi kousky...
Jo, a btw, ten Astreon Neposunuse postoval uz driv, a psal, ze to ani nebyl grailer
Edit: A, koukam byl rychlejsi
Jo, a btw, ten Astreon Neposunuse postoval uz driv, a psal, ze to ani nebyl grailer
Edit: A, koukam byl rychlejsi
- dawemorraless
- Na-Krul
DD poturnajove boje? ze by taky tunely?:-D je to tam zradny ono v 95% tam pada prd jen modry plecky gemy low lvl runy pak sem tam neco padne. Kolikrat ani rare nedropnu z moba mi tam padla max shael z urny lem ale to se zlomi[emoji48]
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Neposunuse
- Gorebelly
Gratulace RIPe! Fathoma mám jen jednoho, super nález. Runy se vždycky šiknou a ten Leviathan se hodí do vitríny, no. Vypadá to, že se začínáš pořádně rozjíždět nebo se ti ta Ama snaží vykoupit svou možnou násilnou smrt
Edit: Díky za svědectví s AIW. Už jsem se bál, že si tady toho skoro nikdo, krom Javůrka, nevšiml.
Edit: Díky za svědectví s AIW. Už jsem se bál, že si tady toho skoro nikdo, krom Javůrka, nevšiml.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Diky
Ja mel kdysi jen jeden, v 1.11, dropnul mi ho Pindl a ztratil jsem ho i se svou Blizznou diky dolsikum
Edit: Btw, asi se mi ten drop snazila monstra z Pitu osladit, hned nasledujici run kombo Fana pack bojovnic nablizko + Holy freeze archerky + Pack s kostakem, ktery ani nevim, jaky mel mody, dal jsem je vsechny, ale merc 2x RIPnul...Celkove bylo ted v 1. patre Pitu 10 Bosspacku Ale od te doby zase padly tri unikaty, tak treba jeste neco dropne
Ja mel kdysi jen jeden, v 1.11, dropnul mi ho Pindl a ztratil jsem ho i se svou Blizznou diky dolsikum
Edit: Btw, asi se mi ten drop snazila monstra z Pitu osladit, hned nasledujici run kombo Fana pack bojovnic nablizko + Holy freeze archerky + Pack s kostakem, ktery ani nevim, jaky mel mody, dal jsem je vsechny, ale merc 2x RIPnul...Celkove bylo ted v 1. patre Pitu 10 Bosspacku Ale od te doby zase padly tri unikaty, tak treba jeste neco dropne
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Jj, rozjedu to od nuly. Z mého pohledu je už tento turnaj zabitej. To, co jsem měl reálně v plánu, pohořelo v prvních dvou týdnech turnaje, což mě mrzí, protože jsem se teď mohl pohybovat myslím hodně vysoko. Teď už to vemu oddychovým tempem. Radši budu tvořit něco, na čem budu pokračovat i po turnaji, než se s Trapou plácat v AT a koukat na ty magic dropy. Kdybych s Trapou dál pokračoval, tak bych udělal odhadem tak 150-200 runů a kolik bych získal?? 30-50 bodů za pár šrotů? To mi přijde dost naprd.
Velká gratulace k Fathomu. Ten se taky moc často nevidí
Neposunuse: Tak to mi vážně uniklo. Každopádně opožděně cg
dawemorraless: Jj, cílem bude AT a nález Tyrael's. Jen je potřeba nabrat trošku specifickej equip.
Velká gratulace k Fathomu. Ten se taky moc často nevidí
Neposunuse: Tak to mi vážně uniklo. Každopádně opožděně cg
dawemorraless: Jj, cílem bude AT a nález Tyrael's. Jen je potřeba nabrat trošku specifickej equip.
@Deamon: Ja to mel uplne stejne (ci vicemene mam)...Jenze Ty jsi me pak presvedcil, ze to pujde, ja sam sebe presvedcil, ze pokud mi padne aspon jeden item kalibru Dfathom/Mang song/Shaeffers etc., tak to stoji za to a vidis, vyplatilo se...Ale dlouhodobe je Blizzna na tunely nutnost, to jo...Taky budu muset jednu zbochat
@Mia: Dik, partacko
@Mia: Dik, partacko
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že aspoň jednoho z nás jsem přesvědčil a že ti padlo něco pořádnýho
To si piš že nedám s jiným než 1 místem nepočítám.Dark_Deamon píše: Možná ještě Javurek nedá kůži lacino.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já si to myslel Proto jsem tě zmínil.
Jako u mě taky těch Ogre Gauntlets Diademů atd padlo hromady a nic. Složil jsem IK,TO,Aldur, Natalya, Tal rasha ale mavina a grisowld věci se mi až na caduceus vyhejbaj.
Jo ještě spired helm, ty mi padaj opravdu furt a ani jedna uniq a to jsou 2 verze
Já se raduju z každého bodíku jak se přiblížím k těm prvním a pak si tu vždy přečtu jak někomu padla zod za 50 bodů
Jo ještě spired helm, ty mi padaj opravdu furt a ani jedna uniq a to jsou 2 verze
Já se raduju z každého bodíku jak se přiblížím k těm prvním a pak si tu vždy přečtu jak někomu padla zod za 50 bodů
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Javurek píše:Já se raduju z každého bodíku jak se přiblížím k těm prvním a pak si tu vždy přečtu jak někomu padla zod za 50 bodů
Javore nech bejt....dawe není až tak daleko ke kompletaci všech run a to by byl teprv bodovej boost
Drazí přátelé, tak jsem se tu ukázal to občíhnout .
Koukám, že tento turnaj je těžce podplacený... Zod, Mang Song, AIW, 3x WIndForce? DIablo je prostě prodejnej šmejd! A ode mě si úplatek nevzal!
Gratuluji všem k těm skvělým dropům... škoda, že šel tento turnaj mimo mě. Nějak nemám vůbec chuť a od té doby co chodím do práce (dělám e-shopy) tak se mi chce u PC sedět o to méně .
Sorry můj drahý Neposunuse S bodama už Ti nejspíš moc nepomůžu, ale i tak v mém srdci zůstaneš hrdinnou, který sám skoro vyhrál bodování dvojic! Ale slibuji, že příští turnaj už budu po zuby ozbrojen nadšením a Tyreal's armorem .
Snad za ty dva týdny ještě nějaké haluzy popadají lovu zdar!
Koukám, že tento turnaj je těžce podplacený... Zod, Mang Song, AIW, 3x WIndForce? DIablo je prostě prodejnej šmejd! A ode mě si úplatek nevzal!
Gratuluji všem k těm skvělým dropům... škoda, že šel tento turnaj mimo mě. Nějak nemám vůbec chuť a od té doby co chodím do práce (dělám e-shopy) tak se mi chce u PC sedět o to méně .
Sorry můj drahý Neposunuse S bodama už Ti nejspíš moc nepomůžu, ale i tak v mém srdci zůstaneš hrdinnou, který sám skoro vyhrál bodování dvojic! Ale slibuji, že příští turnaj už budu po zuby ozbrojen nadšením a Tyreal's armorem .
Snad za ty dva týdny ještě nějaké haluzy popadají lovu zdar!
DD toho se taky děsím minule jsem na to koukal a pokud se nepletu chybí mu snad jen cham a jah ne?
Já každopádně musím trumfnout tu jeho Zod Tyraelem
Já každopádně musím trumfnout tu jeho Zod Tyraelem
- dawemorraless
- Na-Krul
DD jj dneska se bude runovat ikdyz skoncim klido i 5 kmotor muze taky prekvapit az aktualizuje... tak se budu citit jako vitez pac s takovou kupou bodu sem fakt nepocital jo a GZ ripe pekny veci
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
Javurek ...sur jah cham chybí... sur sem sice dropl 2x ale dělal jsem z nich ber tzn pravidla sou pravidla
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah