MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
@Deamon: Jo, jsme na tom stejne, ja jsem jen cca 200 runu pozadu....Krome Reapersky mi nepadlo nic prevratnyho, z Elite jen Deamon limb a ty dve setovy plecky...Runy - UM + LEM + KO a finito...a casy radsi ani nesleduju, dal jsem si za cil 500 Pitu do konce turnaje, tak snad to dam...Jo, a je to taky Full clear, ta mapa ani jinjak probehnout nejde
Edit: Ty voe to je krasa, v druhym patre Pitu Extra strong lucistnice, co hazi Ampu, a ten dementni merc nahani jednoho priblblhy trpajzlika N ato fakt nemam nervy...
Edit: Ty voe to je krasa, v druhym patre Pitu Extra strong lucistnice, co hazi Ampu, a ten dementni merc nahani jednoho priblblhy trpajzlika N ato fakt nemam nervy...
Re: MF turnaj vol.6
tie su nevhodne pre vsetky charaktery okrem straferky s knokcbackomSarinu bych urcite v Hell nechodil kvuli expum, vubec ty Temply jak jsem psal jsou sice vysoke alvl, ale hrozne nebezpecny a uz vubec nevhodny pro melee chary
inak ako na players 8 to nema zmysel. s trapkou pri tom mozes popijat cajicek.Jak se ideálně farmí wsk 2-3 full clear bez baala? Večer asi zkusim baal teda dává prd a trvá nějak dlho i na p3
kamo, my sme sme spolu v time... do konca tyzdna od teba ocakavam minimalne zod, cham a tyraels might.Baal je mrška, ale určo se vyplatí ho killovat. těch lacquered plátů a coron co mi kdysi nadropoval.... já vůbec časově nestíhám, ale věřím že těch 200 bodů dám
co sa area80+ tyka, tam mi zatial okrem wsk nevypadlo nic zaujimave. uz by mohla padnut aj nejaka runa, zatial mam najvyssiu gul.
chodi niekto z vas mausoleum? zacinam to povazovat za stratu casu, za styri roky hrania mam odtial najcennejsi predmet bul kathos ring a a myslim ohm alebo Lo, co je za kazdych okolnosti tragicky vysledok. aj mi lezie na nervy, ze undead sa nedrzia vo velkych kopach a musim ich zabijat po jednom, co mi dost lezie na nervy.
Já tam chodil na realmech a bn a pár věcí tam padlo. např mang song.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tak já to na p7 parkrát zkusim :-)
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak jsem doplnil body, za 16levelu pouhych +40 bodu, myslim, ze pokud dam do konce turnaje 500+ bodu, bude to zazrak...Kdybych behal Mepha + Pindla, tak mam bodu urcite mnohem vic, ale ten prvni uz mi prakticky nemuze dat nic, co bych uz v gralu nemel, a toho druhyho jsem prezranej
Report za dnešek a včerejšek:
Score: 837
Nejlepší nálezy: Frostwind, Stone of Jordan, Lo, Fleshripper, Nord´s Tenderizer, Naj´s Puzzler, War Traveler, Dracul´s Grasp, Wraith Flight, Bul-Kathos' Tribal Guardian
Nejlepší nálezy: Frostwind, Stone of Jordan, Lo, Fleshripper, Nord´s Tenderizer, Naj´s Puzzler, War Traveler, Dracul´s Grasp, Wraith Flight, Bul-Kathos' Tribal Guardian
- dawemorraless
- Na-Krul
Rip Ti nevim z těch 2 vometáků mám max 60bodů dneska 3 body holt sem hrál dneska jen skoro 2 hodky dám si jeden p3 psycho kde pravděpodobně nic nepadne a prdim na to GL to all
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
vau pekny, me vcera vecer padl jeste vortex shield a mal..score mam 830 jsem tesne zatebouJavurek píše:Report za dnešek a včerejšek:
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Vstup na hell se osvědčil, ve sklípkách ke Comtese jsem vydoloval 2x FAL, pak k Andy (kde pokračovalo žluté peklo) ještě KO. Odskočil jsem si k Radovi a vrátil se ke Comtese, kde mi předtím "zachutnalo".
Hned u schodů naštosovaný na sobě, Amp a bum-prásk...
Hned u schodů naštosovaný na sobě, Amp a bum-prásk...
Greenhorn s duší Throwera
- dawemorraless
- Na-Krul
Abuzus ..rip....s wsk na p7 sem skončil sic padly jediný body včera mesr ale jakmile se tam spawnou scarabové hra se hryzne + na bejky ve wsk3 prostě nemám vercajk
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak to je skoda Abu...Na druhou stranu, zapada to do koloritu tohoto turnaje pro nas HC hrace
RIP Abu... tohle je fakt hnus
Jinak na mě už zase došlo, ani pořádně nevím, co se stalo... vidím jen amplifu a prásk, 700HP dole jediným úderem
Jinak na mě už zase došlo, ani pořádně nevím, co se stalo... vidím jen amplifu a prásk, 700HP dole jediným úderem
ZOMBe, Ty jedes na rekord v poctu RIPu Kazdopadne ododlani Ti nechybi, to clovek musi obdivovat
Je to zoufalost, 2 hodiny hledání a vůbec nic do tabulky. A to mi Unikát nebo set padne každou 4 minutu.
A to mě z toho portování a neustálého střílení fireballu bolí zápěstí, radši si jdu dát asi Fallouta 4.
A to mě z toho portování a neustálého střílení fireballu bolí zápěstí, radši si jdu dát asi Fallouta 4.
Tak pred chvili me zase malem killnul fanaticky pack archerek, zachranilo me hektickie vypiti 7 Fullech, jeste dve a mel bych to spocitany Na miste smrti Bosse byl Magicky Legendary mallet, taky se mohla mrcha polepsit a dat za ty nervy Shaeffers, ktere tu pada kazdemu jen ne me
Edit: Tak ted behem dvou runu 2x Unearthed wand, 1x Legendary mallet a 1x Myrmidon greaves, samozrejme akorat prd z toho
Edit 2: A dalsi run Bloodlord skull a War Pike, me z toho jebne
Edit 3: A hned ten nasledujici Archon staff Ja se picnu, ta hra me fakt nenavidi a dela mi to naschval
Edit: Tak ted behem dvou runu 2x Unearthed wand, 1x Legendary mallet a 1x Myrmidon greaves, samozrejme akorat prd z toho
Edit 2: A dalsi run Bloodlord skull a War Pike, me z toho jebne
Edit 3: A hned ten nasledujici Archon staff Ja se picnu, ta hra me fakt nenavidi a dela mi to naschval
- dawemorraless
- Na-Krul
Dneska o5 nic moc pit at pindl ani prd v pekle 2 body za cvajhandr 5 bodů v lk za cerebus bite a jako bonus Um a Lo
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
RIP: Nojo, těch ripů mám požehnaně... víc než dost. Proto jsem mého nového winda pojmenoval LastManStanding. A pokud on ripne, tak už asi končím...
Jinak, koukej po barvičkách, ne po názvech... to je ryzí masochismus todle
Jinak já počítal, že už budu dneska na hellu... no alespoň jsem to s novým windem vytáhl na level 54, za necelých 8 hodin hraní... to myslím ujde
Přeju příjemné hraní a žádný spěch... ať vás aspoň trochu doženu
Jinak, koukej po barvičkách, ne po názvech... to je ryzí masochismus todle
Jinak já počítal, že už budu dneska na hellu... no alespoň jsem to s novým windem vytáhl na level 54, za necelých 8 hodin hraní... to myslím ujde
Přeju příjemné hraní a žádný spěch... ať vás aspoň trochu doženu
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
No, hezké. Rip Zombe. Ale věř, že jsou i taká monstra, že i 4k života by proti nim bylo málo.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Fraxi: To věřím, ale tohle se mi stalo na NM, a toho života jsem možná měl i víc (jestli oak v dobu mé smrti ještě žil), proto se tak divím... každopádně si na councily budu dávat větší bacha
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Mě teď několikrát málem sejmuly dollky v durance. Když kritnuly nebo jsem měl amplifu, to mi zbývalo života jen v rozmezí 10-50.
...Ancients, go, go go!