MF turnaj vol.6

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: MF turnaj vol.6

Příspěvek od RIP » 09.02.2016, 19:39 hod.

@Deamon: Jo, jsme na tom stejne, ja jsem jen cca 200 runu pozadu....Krome Reapersky mi nepadlo nic prevratnyho, z Elite jen Deamon limb a ty dve setovy plecky...Runy - UM + LEM + KO a finito...a casy radsi ani nesleduju, dal jsem si za cil 500 Pitu do konce turnaje, tak snad to dam...Jo, a je to taky Full clear, ta mapa ani jinjak probehnout nejde :lol:

Edit: Ty voe to je krasa, v druhym patre Pitu Extra strong lucistnice, co hazi Ampu, a ten dementni merc nahani jednoho priblblhy trpajzlika :OXO N ato fakt nemam nervy...

kmotor
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od kmotor » 09.02.2016, 20:17 hod.

Sarinu bych urcite v Hell nechodil kvuli expum, vubec ty Temply jak jsem psal jsou sice vysoke alvl, ale hrozne nebezpecny a uz vubec nevhodny pro melee chary
tie su nevhodne pre vsetky charaktery okrem straferky s knokcbackom
Jak se ideálně farmí wsk 2-3 full clear bez baala? Večer asi zkusim baal teda dává prd a trvá nějak dlho i na p3
inak ako na players 8 to nema zmysel. s trapkou pri tom mozes popijat cajicek.
Baal je mrška, ale určo se vyplatí ho killovat. těch lacquered plátů a coron co mi kdysi nadropoval.... já vůbec časově nestíhám, ale věřím že těch 200 bodů dám
kamo, my sme sme spolu v time... do konca tyzdna od teba ocakavam minimalne zod, cham a tyraels might. :evil:

co sa area80+ tyka, tam mi zatial okrem wsk nevypadlo nic zaujimave. uz by mohla padnut aj nejaka runa, zatial mam najvyssiu gul.

chodi niekto z vas mausoleum? zacinam to povazovat za stratu casu, za styri roky hrania mam odtial najcennejsi predmet bul kathos ring a a myslim ohm alebo Lo, co je za kazdych okolnosti tragicky vysledok. aj mi lezie na nervy, ze undead sa nedrzia vo velkych kopach a musim ich zabijat po jednom, co mi dost lezie na nervy.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 09.02.2016, 20:27 hod.

Já tam chodil na realmech a bn a pár věcí tam padlo. např mang song.

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 09.02.2016, 20:35 hod.

Tak já to na p7 parkrát zkusim :-)

Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.02.2016, 20:52 hod.

Tak jsem doplnil body, za 16levelu pouhych +40 bodu, myslim, ze pokud dam do konce turnaje 500+ bodu, bude to zazrak...Kdybych behal Mepha + Pindla, tak mam bodu urcite mnohem vic, ale ten prvni uz mi prakticky nemuze dat nic, co bych uz v gralu nemel, a toho druhyho jsem prezranej

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 09.02.2016, 22:33 hod.

Report za dnešek a včerejšek:

Score: 837
Nejlepší nálezy: Frostwind, Stone of Jordan, Lo, Fleshripper, Nord´s Tenderizer, Naj´s Puzzler, War Traveler, Dracul´s Grasp, Wraith Flight, Bul-Kathos' Tribal Guardian

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 09.02.2016, 22:46 hod.

Rip Ti nevim z těch 2 vometáků mám max 60bodů :ble: dneska 3 body holt sem hrál dneska jen skoro 2 hodky dám si jeden p3 psycho kde pravděpodobně nic nepadne a prdim na to GL to all :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

TeS
Wraith

Příspěvek od TeS » 10.02.2016, 07:53 hod.

Javurek píše:Report za dnešek a včerejšek:

Score: 837
Nejlepší nálezy: Frostwind, Stone of Jordan, Lo, Fleshripper, Nord´s Tenderizer, Naj´s Puzzler, War Traveler, Dracul´s Grasp, Wraith Flight, Bul-Kathos' Tribal Guardian
vau pekny, me vcera vecer padl jeste vortex shield a mal..score mam 830 jsem tesne zatebou :)

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 10.02.2016, 08:46 hod.

Vstup na hell se osvědčil, ve sklípkách ke Comtese jsem vydoloval 2x FAL, pak k Andy (kde pokračovalo žluté peklo) ještě KO. Odskočil jsem si k Radovi a vrátil se ke Comtese, kde mi předtím "zachutnalo".
Hned u schodů naštosovaný na sobě, Amp a bum-prásk...
Greenhorn s duší Throwera

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 10.02.2016, 09:12 hod.

Abuzus ..rip....s wsk na p7 sem skončil sic padly jediný body včera mesr ale jakmile se tam spawnou scarabové hra se hryzne + na bejky ve wsk3 prostě nemám vercajk :roll:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 10.02.2016, 10:46 hod.

Tak to je skoda Abu...Na druhou stranu, zapada to do koloritu tohoto turnaje pro nas HC hrace ;)

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 10.02.2016, 14:58 hod.

RIP Abu... tohle je fakt hnus

Jinak na mě už zase došlo, ani pořádně nevím, co se stalo... vidím jen amplifu a prásk, 700HP dole jediným úderem
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 10.02.2016, 16:02 hod.

ZOMBe, Ty jedes na rekord v poctu RIPu :lol: Kazdopadne ododlani Ti nechybi, to clovek musi obdivovat ;)

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 10.02.2016, 18:26 hod.

Je to zoufalost, 2 hodiny hledání a vůbec nic do tabulky. A to mi Unikát nebo set padne každou 4 minutu.

A to mě z toho portování a neustálého střílení fireballu bolí zápěstí, radši si jdu dát asi Fallouta 4.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 10.02.2016, 21:34 hod.

Tak pred chvili me zase malem killnul fanaticky pack archerek, zachranilo me hektickie vypiti 7 Fullech, jeste dve a mel bych to spocitany :roll: Na miste smrti Bosse byl Magicky Legendary mallet, taky se mohla mrcha polepsit a dat za ty nervy Shaeffers, ktere tu pada kazdemu jen ne me :cry:

Edit: Tak ted behem dvou runu 2x Unearthed wand, 1x Legendary mallet a 1x Myrmidon greaves, samozrejme akorat prd z toho :cry:

Edit 2: A dalsi run Bloodlord skull a War Pike, me z toho jebne :cry:

Edit 3: A hned ten nasledujici Archon staff :roll: Ja se picnu, ta hra me fakt nenavidi a dela mi to naschval :OXO

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 10.02.2016, 23:52 hod.

Dneska o5 nic moc pit at pindl ani prd v pekle 2 body za cvajhandr 5 bodů v lk za cerebus bite a jako bonus Um a Lo
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 11.02.2016, 00:12 hod.

RIP: Nojo, těch ripů mám požehnaně... víc než dost. Proto jsem mého nového winda pojmenoval LastManStanding. A pokud on ripne, tak už asi končím...
Jinak, koukej po barvičkách, ne po názvech... to je ryzí masochismus todle :D

Jinak já počítal, že už budu dneska na hellu... no alespoň jsem to s novým windem vytáhl na level 54, za necelých 8 hodin hraní... to myslím ujde :)

Přeju příjemné hraní a žádný spěch... ať vás aspoň trochu doženu ;) :D
Obrázek

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 11.02.2016, 00:19 hod.

No, hezké. Rip Zombe. Ale věř, že jsou i taká monstra, že i 4k života by proti nim bylo málo.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 11.02.2016, 00:30 hod.

Fraxi: To věřím, ale tohle se mi stalo na NM, a toho života jsem možná měl i víc (jestli oak v dobu mé smrti ještě žil), proto se tak divím... každopádně si na councily budu dávat větší bacha
Obrázek

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 11.02.2016, 02:39 hod.

Mě teď několikrát málem sejmuly dollky v durance. Když kritnuly nebo jsem měl amplifu, to mi zbývalo života jen v rozmezí 10-50.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“