MF turnaj vol.6

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: MF turnaj vol.6

Příspěvek od dawemorraless » 08.02.2016, 08:35 hod.

U mě stěžování nepomáhá a zkoušet to radši nebudu pindl a mef sou prostě lakomci naštěstí to padá jinde jinak by nebylo tolik bodů. Ted už to pujde asi hoooodně ztuha
edit ...ikdyž vlastně jo fnuk béééé béééé fnuk nepadla mi v AT žádná high runa max lem když sem zakopl o urnu fnuk fnuk
editt....dneska to vypadá na heavy belt zelenej den během hodky 4 kusy...a windfoce nikde :(
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

TeS
Wraith

Příspěvek od TeS » 08.02.2016, 11:45 hod.

tak v tabulce jsem aktualizovan skore a zatim 720. Tady to bude na dyl to abych si vzal dovolenou..pockat vzdyt ja ji mam :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.02.2016, 14:39 hod.

Tak Vazeni, ne ze si mi budete rehtat, ale dneska po nocni jsem usnul a zdal se mi takovej spasnej napad, jak se vyporadat s tema archerkama v Pitu :roll: , tak jsem to po probuzeni zkusil a ZATIM to funguje, takze par Pitu asi jeste dam, kdyby padl byt jeden jedinej grailer, tak by to za to stalo ;)

Zatim mam dneska teda za sebou cele 4 Pity :roll: , ale tak i kdybych jich dal denne v prumeru 20, tak takovejch 400 jich do konce turnaje muzu dat a to je slusna sance, ze aspon jedna blbina padne... Spravne base itemy padaji kazdou chvili

Mia
Wraith
BattleTag:Mia

Příspěvek od Mia » 08.02.2016, 14:50 hod.

RIP: tak to držim palce ať Ti to funguje :)
taky bych potřebovala takový nějaký vnuknutí, morálka mi odešla někam za sedmero hor....
"I shall purge this Land of the Shadow!"

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 08.02.2016, 15:05 hod.

Rip at se daří :wave: pro mě sou archerky milejší ikdyž sou zákeřnější než mágové v AT ....koukám že až dolezu z hokny tak bych se měl do toho krapet opřít hoši dropujou jak o život :wave: dneska to to bude ale o5 pit pit pit drifting cavern ve který už mi konečně padlo lego sic plíva ale potěšila :green: a samozřejmě párkrát lk ještě chybí redrop Sur a p3 psycho tour >:D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.02.2016, 15:08 hod.

Hele, kolikk casu denne u toho travis? Me to prijde jako vytizeni 24/7 :lol:

Jinak uz jich mam celejch 6 a celkem se to da, delam ale full clears a ikdyz mam idealni mapu, tak to chvili trva

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 08.02.2016, 15:40 hod.

Hodku ráno 2-3 jak dolezu z hokny taky hodně záleží na uberovi :green: pindla fakt nevydržím běhat dlouho včera sem ho drtil asi hodku v tahu s velkým nasazením a odhodláním na p7 a nic jen 2 low lvl fakt mě nebaví holt na něm tratím :ble:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.02.2016, 16:36 hod.

Tak po mensi pauze pri runu c.7 padla The Reapers toll, coz je pro me dost zasadni item, sice musim chlastat mana flasky, ale s Decrepifou to jde o poznani lip ;)

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 08.02.2016, 21:24 hod.

Nejvíc nenáviděné předměty turnaje:

Sety: Long Sword, Breast plate
Unikáty: Venom Ward, Diggler, Kinemil´s Awl

Ten debilní Kinemil awl nenávidím ze všeho nejvíc. Jako fakt od začátku turnaje padl snad 30x!!!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.02.2016, 21:41 hod.

Dneska dokonceno celych 25 Pitu :lol: (Full clear), nalezy no hlavne The Reapers toll, diky ktere to ted vubec muzu behat, Championky ani regulerni Archerky uz problem nejsou, vetsina Bosspacku taky ne, jenom ty s opravdu hnusnymi mody, ale i ty se daji porazit...

Dalsi veci, no moc toho neni, nejak to nepada, pouze Natalyas shadow, IK Crusher a The scalper...Z run pouze LEM a KO...Snad se mi do konce turnaje podari dropnout aspon jeden grailer, spravne base itemy tam padaji dost casto...

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 08.02.2016, 21:56 hod.

Mě dneska po návratu z hokny jako 1 zelenej broad sword tak sem tušil že to bude stát za pikaču a taky že jo nebýt 5 bodů z rána tak nemám nic :(
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 08.02.2016, 22:18 hod.

Neposunuse, Dark_Deamon, Obter!vr: Díky, snad už to vyjde :)

Abu: A to jsem ještě mezitím jednou na nm ripnul :D
Jinak levelení jde v pohodě, pokud to je hlavní prioritou - což pro mě je. Mám takovou osvědčenou metodu - několik zastávek. První zastávkou je Countess na normal. Nahazuji /players 8, je tam dost bosspacků, u komtesy samotné dávám /players 1, neboť právě tehdy má (paradoxně) nejvyšší šanci na drop runy. Není problém nalevelit během chvilky na level 15 a dropnout potřebné runy pro složení Stealth. Pak je mou další zastávkou Sarina. Má hodně minionů, opět nahazuji /players 8, expů jako kráva. V pohodě na level 26 během pár nájezdů. A pak Pindl, můj věrný přítel :D U něj expím na level 54, trvá to sice pár hodin, ale pak je celý nm úplně v pohodě. Další zastávkou je pak NM Mephisto, kde se taky hezky levelí, a opět NM Pindl. No a pak už jsem na hellu :)
Jinak teď to běhám tak, že celý Normal jedu na /players 1, kromě pater u komtesy, sariny a vše po Pindlovi. NM není na /pl8 s windem žádný problém, kromě Mepha... toho kvůli vlastnímu bezpečí i efektivitě rubu na /pl3. Tímto způsobem se dá projít normal i nightmare za pár dní, rychle a bezpečně :)
Samozřejmě, tento způsob postupu lze uplatnit u všech postav, ale u casterů je extrémně efektivní ;)

Přeju vám všem příjemné hraní ;)
...a snad už se k vám na hellu taky za chvíli přidám :twisted:
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.02.2016, 22:54 hod.

Tak jsem to ted pocital a behem jednoho Pit runu jsem zabil venku 2 Bosspacky, v 1. patre Pitu 8 Bosspacku, ve druhem jeden Bosspack a jednu grupu Championek....Celkove 12 sanci na drop neceho a ANI JEDEN SET NEBO UNIKAT :lol: Ale byl to nadprumerny run, obvykle zabijim tak 5+3 packy v Pitu 1+2, coz jde

Edit: Ty voe, ted ve druhem patre 3 Bosspacky lucistnic :roll: kdybych to vedel pri vstupu, tak jsem to ukoncil, bohuzel jsem to zjistil az po bitve a po tom, co mi merce trikrat rozemlely do sra..k

Za odmenu unikatni Halberd Woestave, kterej uz samozrejme davno mam :roll:

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 08.02.2016, 23:58 hod.

Tož nakonec 13 bodů andy podarovala nějaký normal ruce tak je mám sakumprdum a po cestě do drift cavern belt jinak všude vše co mám a dneska nějak podezřele málo :{ v pekle toto ale už mám :{ brnko
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 09.02.2016, 00:01 hod.

RIP: lepší, že se ti zdá o Diablu než o práci, zvláště, když to pomůže

ZOMB: ..jsem poslední dobou nějakej natvrdlej, ale kdo je Sarina??

...vzdal jsem to, nemůžu si pomoci a jdu hellovat, nm už je ztráta času.

Edit: tak prnví run. Došel jsem tam, vyfotil to a ESC :-))))))
Greenhorn s duší Throwera

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 09.02.2016, 01:11 hod.

Abu: Sarina je superunikátní monstrum ve třetím aktu, Ruined Temple - hlídá knihu ;)
Obrázek

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 09.02.2016, 01:43 hod.

Celkem prča, na to kolikrát jsem tam byl..... jenže ony se tak rychle seběhnou, že jsem to nikdy nestihnul ani přečíst :-)))

Tak tam s melee určitě expit nebudu, i když... už mám WarCry, tak bych je mohl ochočit.
Greenhorn s duší Throwera

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.02.2016, 08:33 hod.

Sarinu bych urcite v Hell nechodil kvuli expum, vubec ty Temply jak jsem psal jsou sice vysoke alvl, ale hrozne nebezpecny a uz vubec nevhodny pro melee chary

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 09.02.2016, 09:05 hod.

Jak se ideálně farmí wsk 2-3 full clear bez baala? Večer asi zkusim baal teda dává prd a trvá nějak dlho i na p3 :roll:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 09.02.2016, 09:08 hod.

Sarinu chodím jen na normal, a samozřejmě se dají ochočit :)
Ruined Temple má totiž vždy takovou mapu, že se dají zaseknout u vchodu (určitě si toho všimneš), takže pro melee úplně pohoda ;)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“