MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
U mě stěžování nepomáhá a zkoušet to radši nebudu pindl a mef sou prostě lakomci naštěstí to padá jinde jinak by nebylo tolik bodů. Ted už to pujde asi hoooodně ztuha
edit ...ikdyž vlastně jo fnuk béééé béééé fnuk nepadla mi v AT žádná high runa max lem když sem zakopl o urnu fnuk fnuk
editt....dneska to vypadá na heavy belt zelenej den během hodky 4 kusy...a windfoce nikde
edit ...ikdyž vlastně jo fnuk béééé béééé fnuk nepadla mi v AT žádná high runa max lem když sem zakopl o urnu fnuk fnuk
editt....dneska to vypadá na heavy belt zelenej den během hodky 4 kusy...a windfoce nikde
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: MF turnaj vol.6
tak v tabulce jsem aktualizovan skore a zatim 720. Tady to bude na dyl to abych si vzal dovolenou..pockat vzdyt ja ji mam
Tak Vazeni, ne ze si mi budete rehtat, ale dneska po nocni jsem usnul a zdal se mi takovej spasnej napad, jak se vyporadat s tema archerkama v Pitu , tak jsem to po probuzeni zkusil a ZATIM to funguje, takze par Pitu asi jeste dam, kdyby padl byt jeden jedinej grailer, tak by to za to stalo
Zatim mam dneska teda za sebou cele 4 Pity , ale tak i kdybych jich dal denne v prumeru 20, tak takovejch 400 jich do konce turnaje muzu dat a to je slusna sance, ze aspon jedna blbina padne... Spravne base itemy padaji kazdou chvili
Zatim mam dneska teda za sebou cele 4 Pity , ale tak i kdybych jich dal denne v prumeru 20, tak takovejch 400 jich do konce turnaje muzu dat a to je slusna sance, ze aspon jedna blbina padne... Spravne base itemy padaji kazdou chvili
RIP: tak to držim palce ať Ti to funguje
taky bych potřebovala takový nějaký vnuknutí, morálka mi odešla někam za sedmero hor....
taky bych potřebovala takový nějaký vnuknutí, morálka mi odešla někam za sedmero hor....
"I shall purge this Land of the Shadow!"
- dawemorraless
- Na-Krul
Rip at se daří pro mě sou archerky milejší ikdyž sou zákeřnější než mágové v AT ....koukám že až dolezu z hokny tak bych se měl do toho krapet opřít hoši dropujou jak o život dneska to to bude ale o5 pit pit pit drifting cavern ve který už mi konečně padlo lego sic plíva ale potěšila a samozřejmě párkrát lk ještě chybí redrop Sur a p3 psycho tour
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Hele, kolikk casu denne u toho travis? Me to prijde jako vytizeni 24/7
Jinak uz jich mam celejch 6 a celkem se to da, delam ale full clears a ikdyz mam idealni mapu, tak to chvili trva
Jinak uz jich mam celejch 6 a celkem se to da, delam ale full clears a ikdyz mam idealni mapu, tak to chvili trva
- dawemorraless
- Na-Krul
Hodku ráno 2-3 jak dolezu z hokny taky hodně záleží na uberovi pindla fakt nevydržím běhat dlouho včera sem ho drtil asi hodku v tahu s velkým nasazením a odhodláním na p7 a nic jen 2 low lvl fakt mě nebaví holt na něm tratím
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak po mensi pauze pri runu c.7 padla The Reapers toll, coz je pro me dost zasadni item, sice musim chlastat mana flasky, ale s Decrepifou to jde o poznani lip
Nejvíc nenáviděné předměty turnaje:
Sety: Long Sword, Breast plate
Unikáty: Venom Ward, Diggler, Kinemil´s Awl
Ten debilní Kinemil awl nenávidím ze všeho nejvíc. Jako fakt od začátku turnaje padl snad 30x!!!
Sety: Long Sword, Breast plate
Unikáty: Venom Ward, Diggler, Kinemil´s Awl
Ten debilní Kinemil awl nenávidím ze všeho nejvíc. Jako fakt od začátku turnaje padl snad 30x!!!
Dneska dokonceno celych 25 Pitu (Full clear), nalezy no hlavne The Reapers toll, diky ktere to ted vubec muzu behat, Championky ani regulerni Archerky uz problem nejsou, vetsina Bosspacku taky ne, jenom ty s opravdu hnusnymi mody, ale i ty se daji porazit...
Dalsi veci, no moc toho neni, nejak to nepada, pouze Natalyas shadow, IK Crusher a The scalper...Z run pouze LEM a KO...Snad se mi do konce turnaje podari dropnout aspon jeden grailer, spravne base itemy tam padaji dost casto...
Dalsi veci, no moc toho neni, nejak to nepada, pouze Natalyas shadow, IK Crusher a The scalper...Z run pouze LEM a KO...Snad se mi do konce turnaje podari dropnout aspon jeden grailer, spravne base itemy tam padaji dost casto...
- dawemorraless
- Na-Krul
Mě dneska po návratu z hokny jako 1 zelenej broad sword tak sem tušil že to bude stát za pikaču a taky že jo nebýt 5 bodů z rána tak nemám nic
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Neposunuse, Dark_Deamon, Obter!vr: Díky, snad už to vyjde
Abu: A to jsem ještě mezitím jednou na nm ripnul
Jinak levelení jde v pohodě, pokud to je hlavní prioritou - což pro mě je. Mám takovou osvědčenou metodu - několik zastávek. První zastávkou je Countess na normal. Nahazuji /players 8, je tam dost bosspacků, u komtesy samotné dávám /players 1, neboť právě tehdy má (paradoxně) nejvyšší šanci na drop runy. Není problém nalevelit během chvilky na level 15 a dropnout potřebné runy pro složení Stealth. Pak je mou další zastávkou Sarina. Má hodně minionů, opět nahazuji /players 8, expů jako kráva. V pohodě na level 26 během pár nájezdů. A pak Pindl, můj věrný přítel U něj expím na level 54, trvá to sice pár hodin, ale pak je celý nm úplně v pohodě. Další zastávkou je pak NM Mephisto, kde se taky hezky levelí, a opět NM Pindl. No a pak už jsem na hellu
Jinak teď to běhám tak, že celý Normal jedu na /players 1, kromě pater u komtesy, sariny a vše po Pindlovi. NM není na /pl8 s windem žádný problém, kromě Mepha... toho kvůli vlastnímu bezpečí i efektivitě rubu na /pl3. Tímto způsobem se dá projít normal i nightmare za pár dní, rychle a bezpečně
Samozřejmě, tento způsob postupu lze uplatnit u všech postav, ale u casterů je extrémně efektivní
Přeju vám všem příjemné hraní
...a snad už se k vám na hellu taky za chvíli přidám
Abu: A to jsem ještě mezitím jednou na nm ripnul
Jinak levelení jde v pohodě, pokud to je hlavní prioritou - což pro mě je. Mám takovou osvědčenou metodu - několik zastávek. První zastávkou je Countess na normal. Nahazuji /players 8, je tam dost bosspacků, u komtesy samotné dávám /players 1, neboť právě tehdy má (paradoxně) nejvyšší šanci na drop runy. Není problém nalevelit během chvilky na level 15 a dropnout potřebné runy pro složení Stealth. Pak je mou další zastávkou Sarina. Má hodně minionů, opět nahazuji /players 8, expů jako kráva. V pohodě na level 26 během pár nájezdů. A pak Pindl, můj věrný přítel U něj expím na level 54, trvá to sice pár hodin, ale pak je celý nm úplně v pohodě. Další zastávkou je pak NM Mephisto, kde se taky hezky levelí, a opět NM Pindl. No a pak už jsem na hellu
Jinak teď to běhám tak, že celý Normal jedu na /players 1, kromě pater u komtesy, sariny a vše po Pindlovi. NM není na /pl8 s windem žádný problém, kromě Mepha... toho kvůli vlastnímu bezpečí i efektivitě rubu na /pl3. Tímto způsobem se dá projít normal i nightmare za pár dní, rychle a bezpečně
Samozřejmě, tento způsob postupu lze uplatnit u všech postav, ale u casterů je extrémně efektivní
Přeju vám všem příjemné hraní
...a snad už se k vám na hellu taky za chvíli přidám
Tak jsem to ted pocital a behem jednoho Pit runu jsem zabil venku 2 Bosspacky, v 1. patre Pitu 8 Bosspacku, ve druhem jeden Bosspack a jednu grupu Championek....Celkove 12 sanci na drop neceho a ANI JEDEN SET NEBO UNIKAT Ale byl to nadprumerny run, obvykle zabijim tak 5+3 packy v Pitu 1+2, coz jde
Edit: Ty voe, ted ve druhem patre 3 Bosspacky lucistnic kdybych to vedel pri vstupu, tak jsem to ukoncil, bohuzel jsem to zjistil az po bitve a po tom, co mi merce trikrat rozemlely do sra..k
Za odmenu unikatni Halberd Woestave, kterej uz samozrejme davno mam
Edit: Ty voe, ted ve druhem patre 3 Bosspacky lucistnic kdybych to vedel pri vstupu, tak jsem to ukoncil, bohuzel jsem to zjistil az po bitve a po tom, co mi merce trikrat rozemlely do sra..k
Za odmenu unikatni Halberd Woestave, kterej uz samozrejme davno mam
- dawemorraless
- Na-Krul
Tož nakonec 13 bodů andy podarovala nějaký normal ruce tak je mám sakumprdum a po cestě do drift cavern belt jinak všude vše co mám a dneska nějak podezřele málo v pekle toto ale už mám brnko
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIP: lepší, že se ti zdá o Diablu než o práci, zvláště, když to pomůže
ZOMB: ..jsem poslední dobou nějakej natvrdlej, ale kdo je Sarina??
...vzdal jsem to, nemůžu si pomoci a jdu hellovat, nm už je ztráta času.
Edit: tak prnví run. Došel jsem tam, vyfotil to a ESC :-))))))
ZOMB: ..jsem poslední dobou nějakej natvrdlej, ale kdo je Sarina??
...vzdal jsem to, nemůžu si pomoci a jdu hellovat, nm už je ztráta času.
Edit: tak prnví run. Došel jsem tam, vyfotil to a ESC :-))))))
Greenhorn s duší Throwera
Abu: Sarina je superunikátní monstrum ve třetím aktu, Ruined Temple - hlídá knihu
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Celkem prča, na to kolikrát jsem tam byl..... jenže ony se tak rychle seběhnou, že jsem to nikdy nestihnul ani přečíst :-)))
Tak tam s melee určitě expit nebudu, i když... už mám WarCry, tak bych je mohl ochočit.
Tak tam s melee určitě expit nebudu, i když... už mám WarCry, tak bych je mohl ochočit.
Greenhorn s duší Throwera
Sarinu bych urcite v Hell nechodil kvuli expum, vubec ty Temply jak jsem psal jsou sice vysoke alvl, ale hrozne nebezpecny a uz vubec nevhodny pro melee chary
- dawemorraless
- Na-Krul
Jak se ideálně farmí wsk 2-3 full clear bez baala? Večer asi zkusim baal teda dává prd a trvá nějak dlho i na p3
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Sarinu chodím jen na normal, a samozřejmě se dají ochočit
Ruined Temple má totiž vždy takovou mapu, že se dají zaseknout u vchodu (určitě si toho všimneš), takže pro melee úplně pohoda
Ruined Temple má totiž vždy takovou mapu, že se dají zaseknout u vchodu (určitě si toho všimneš), takže pro melee úplně pohoda