Zeď nářků
Tak problém identifikován - vadná myš. A to jsem ji kupoval novou, vydržela cca 3 týdny . Zjevně m*dka za 69 Kč není na D3 stavěná . Máte nějaký tip na kabelovou myšku co chvíli vydrží, za cenu tak do pětikila ?
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Re: Zeď nářků
Jo mysi to je i muj problem.Tu prvni jsem rozflagal pri afektu U te druhe mi prestalo fungovat leve tlacitko na mysi.Ted mam treti a doufam,ze na delsi dobu posledni Vypada klasicky
http://www.exasoft.cz/a4tech-x-710bk_d26550.html
http://www.exasoft.cz/a4tech-x-710bk_d26550.html
69Kč Já mám Razer Diamondback po kámošovi nějakých 10 let? A to prosím už 1,5 roku hraju HC a furt je celá
Akorát mám problém - na non-season jsem totálně, ale totálně opuštěnej No nic, půjdu asi honit SC2
Akorát mám problém - na non-season jsem totálně, ale totálně opuštěnej No nic, půjdu asi honit SC2
69 kc ? To se dost divim ze vydrzela ty 3 tydny, zvlast pri diablu .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Stejnej typ jsem měl předtím a vydržela asi 2 roky, sice normálního provozu, ale hrál jsem s ní asi 3/4 roku v pohodě. Holt jak je dnes běžné, kvalita takřka čehokoliv stále klesá.
rozbehni si season WD ja teraz hram len HC na sezone tak ta mozem potiahnut+ak padne naky equip ty ho z radostou prenechamTyckin píše:69Kč Já mám Razer Diamondback po kámošovi nějakých 10 let? A to prosím už 1,5 roku hraju HC a furt je celá
Dík, není třeba, sezonu jsem z určitých důvodů už rozjíždět nechtěl, tam je lidí dost - celý můj klan
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
2 večery a 1 dopoledne hledám na HC gobblina na prachy, abych dodělal konečně už tu sezónu kompletní. 2 stáda, ostatní gobové se protočili taky už párkrát ... jen baron nic .. .ta hra to ví !!!!
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
To jsem takhle jednou šel v partě na publicu, klofli jsme barona a padlo mi 49,8 mil. Tož jsem se pousmál. Naštěstí už jsem měl tenhle úkol splněnej, tak mi to bylo jedno, ale kdyby ne, tak by mě asi museli omejvat.pan HU píše:2 večery a 1 dopoledne hledám na HC gobblina na prachy, abych dodělal konečně už tu sezónu kompletní. 2 stáda, ostatní gobové se protočili taky už párkrát ... jen baron nic .. .ta hra to ví !!!!
Ale taky mám pocit, že ta hra VÍ, když něco hledám, tak ani ťuk, padá všechno ostatní. Pak si to rozmyslím, nebo najdu něco lepšího, a začne mi padat to, co jsem hledal původně a už to nechci.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
To je klasika no . A poprvé, když jsem dělal gold úkol tak mi taky z barona vypadlo nějakých 49,8 M tak sem myslel, že se zvencnu . Ale už je to hotovo naštěstí
Tak si musím postěžovat. Za 50 hodin hraní HC sezóny dostali moji Crusové do pracek 5 áčkových Barber kudel, ale Pig Stickery jen dva chudáčky okolo 2000 dps. Asi začnu šetřit matroš na rerolly... Z brnění padá áčková kdejaká srajda, ale z Invoker setu zatím nic.
A úkol na goldy byl dlouho k nasrání. Ale nakonec jsem to vychytal, udělal si v komplexu před Adriou v každé uličce ostrůvek zlata, pozabíjel všechno, co by mě mohlo zdržet a při zpátečním proběhnutí s Avarice Band prstenem na T10 to dalo 55 M. To GR45 bez setového předmětu bude chtít asi delší přípravu...
A úkol na goldy byl dlouho k nasrání. Ale nakonec jsem to vychytal, udělal si v komplexu před Adriou v každé uličce ostrůvek zlata, pozabíjel všechno, co by mě mohlo zdržet a při zpátečním proběhnutí s Avarice Band prstenem na T10 to dalo 55 M. To GR45 bez setového předmětu bude chtít asi delší přípravu...
Ty si nestěžuj, máš ve třídě dvě Japonky Se mi udělalo trochu líp, tak vyrazím alespoň na jeden film z EIGA-SAI, třebas tam něco ulovím
Ale pobrečím si taky - připlatím si za vysoký GR a ze 4 pokusů upgradu mi vyjde tak jeden, opakovaně. Zato v nižších GR úspěšnost upgradu gemů nadprůměrně vysoká (při 60% běžně všechny tři) - herdek, tak takhle fakt ne
Ale pobrečím si taky - připlatím si za vysoký GR a ze 4 pokusů upgradu mi vyjde tak jeden, opakovaně. Zato v nižších GR úspěšnost upgradu gemů nadprůměrně vysoká (při 60% běžně všechny tři) - herdek, tak takhle fakt ne
Už tři Japonky, Tyčko. Přibyla Mari z Kjóta. Hned jsem ji otravoval a nabídl pomoc se studiem.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Studiem pohlavních orgánů... Seems legit
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
UŽ CHCEM TEN ANC AZUREWRATH!!!!!!!!!!!!
EDIT:Všimol som si (o(otskú vec,ak mám na TX rifty boon of the hoarder na max,ak otvorím normal rift a sú pri vchode enemáci,hra ako keby nevedela,že mám spomínaný gem,tak pár sekúnd nepršia goldy z potvor,to isté,ak rozohratú hru v normal rifte pauznem,skočím do win,vrátim sa,musím počkať chvíľu,aby mi hra "uznala",že mám ten leg gem.
EDIT:Všimol som si (o(otskú vec,ak mám na TX rifty boon of the hoarder na max,ak otvorím normal rift a sú pri vchode enemáci,hra ako keby nevedela,že mám spomínaný gem,tak pár sekúnd nepršia goldy z potvor,to isté,ak rozohratú hru v normal rifte pauznem,skočím do win,vrátim sa,musím počkať chvíľu,aby mi hra "uznala",že mám ten leg gem.
:/ :/ Tak sem to včera ani nezapnul, což mě fakt se*e, každým dnem co nejsem online ztrácím a ztrácím :/. No PC už byl zapnutý, já lehl na gauč, že dokoukám Partičku a "olalalááá" o půl 3 ráno jsem se na tom gauči probudil
Mě sejří, že už několik dní plně věnuji utrácení matroše + bloodshardů na anci ringy F + R ... a ani ťuk ! a když už se mi zadaří a mám anci ( zatím jen 2x ) tak tam nemám CC nebo CHD .. a já to už chciii ! ))
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Nic si z toho nedelej, ja zase sotva to zapnu tak ripnu na DC. Kdybych nehral, tak bych udelal lip.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Ne, prostě ne, prostě z ní tu anci kočku nevymlátím ani za zlatý prase. Ani craft, ani drop, ani BS ani ani.... Takže je tu poslední možnost, které jsem se vyhýbal jak Diablo holy poškození....udělat cca 20x komplet bounty abych měl na točení té non-a :/ :/. I když mám na to KFC build, tak to bude opruz.