Conquest
Ahojte, ak táto téma už existuje tak sa ospravedlňujem. Nájde sa nejaká dobrá duša čo by mi objasnila pár rad ohľadom conquestov na tejto sezóne? rád by som sa dopracoval k portrétu ale nejako sa zadrhávam na tých conquestoch :-) zatiaľ som dal solo 45GR bez setov.....bol som pár krát vo valute ale neviem ako tam dosiahnuť stack 50M goldov (oplatí sa na to bane of horader?) a ešte stále mi bude chýbať jeden ďalší ktorý je spomedzi ostávajúcich najľahším na zvládnutie? alebo komu sa ktorý z vás išiel najlepšie?
Ďakujem za trpezlivosť a rady :-)
Ďakujem za trpezlivosť a rady :-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Conquest
Jsi ten Conquest na 50M goldů (Avarice/Avataria) špatně pochopil. To právě člověk musí na jeden zátah nabrat kdekoliv, jen ne ve Vaultu. Názorná ukázka je třeba tady: https://www.youtube.com/watch?v=ZQuJMeB4rOA
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
A pokud mas rozjete dve postavy, tak me prisel lehkej udelat 6x GR55. 8 set dungeonu na master taky, ale je to trochu tezsi si myslim.
Tohle jsem zkusil a není to tak jednoduchý jak se to tváří. Podstatně jednodušší je zabít "gideon barona" (nepamatuju si přesně jméno toho goblina) na T10 v bounty. Výsledek zaručen. Ideální na to je bandit shrine.Dark_Deamon píše:Jsi ten Conquest na 50M goldů (Avarice/Avataria) špatně pochopil. To právě člověk musí na jeden zátah nabrat kdekoliv, jen ne ve Vaultu. Názorná ukázka je třeba tady: https://www.youtube.com/watch?v=ZQuJMeB4rOA
Gilded baron. Ja avarice splnil ani nevim jak a to je fajn :-D
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
Dobre vedieť to s tým gold stackom :-) ja som si to zle prečítal :-)
asi urobím ten na GR55 s crusaderom mám už vyzbierané všetky sety (chýbajú už len topánky na light ) jeden mám (brat) z monkom a niečo nazbieral takže sa pustím asi do toho...len najhoršie je že neviem ako to vystaviť, aký build použiť....alebo je to viacmenej jedno?
a na nejaká najlepšia lokácia na gold stack conquest je okrem corvusu ktorá? neviete? (hrám za crusadera a hrám LoN Bombardment, takže nemám šancu si to tak pripraviť ako DH, pretože thorns ich vybije skor ako pripravý :-) )
asi urobím ten na GR55 s crusaderom mám už vyzbierané všetky sety (chýbajú už len topánky na light ) jeden mám (brat) z monkom a niečo nazbieral takže sa pustím asi do toho...len najhoršie je že neviem ako to vystaviť, aký build použiť....alebo je to viacmenej jedno?
a na nejaká najlepšia lokácia na gold stack conquest je okrem corvusu ktorá? neviete? (hrám za crusadera a hrám LoN Bombardment, takže nemám šancu si to tak pripraviť ako DH, pretože thorns ich vybije skor ako pripravý :-) )
Pokud chci dosahnout rozsirezi inventare v truhle o jednu zalozku, staci splnit v season 8 ukolu pod Conqueror (t13 rift 5min,gr60 solo, 3gem 55,siegebr 30s,greed t13...) nebo musim splnit kapitoly 1-4, dale slayer, champion a destroyer?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Ahoj, musíš splnit Conqueror a vše před tím.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
caute splnil som na S11 guardiana cize mi v sezone pribudla jedna kolonka v bednicke, na NS mi pribudne miesto az po ukonceni sezony?
urcite? aj ked mam max vsetky miesta z predoslich sezon tak i tak mi pribudne jedno miesto?
... mám max z předešlých sezón ... v aktuální sezóně splněny všechny questy a když jsem dodělal conqueror tak už žádná záložka nepřibyla ani v sezóně = tj. s koupeným necrem je max záložek 12 (5 základ + 5 sezóna + 2 necromancer)Relic píše:urcite? aj ked mam max vsetky miesta z predoslich sezon tak i tak mi pribudne jedno miesto?