MF turnaj vol.6

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.6

Příspěvek od Dark_Deamon » 06.02.2016, 13:53 hod.

Ty prase! Asi 150 runů v řadě nic a pak během jednoho na mě vybafne na úplném začátku jedna a na konci druhá runa :shock: 8-) :twisted: Tomu říkám motivační run jak sviňa :D
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 06.02.2016, 13:55 hod., celkem upraveno 1 x.

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 06.02.2016, 13:55 hod.

RIP, DD: Díky chlapi. Jasnačka, s SC Sosou se dá říct, že je to brnkačka. Spíš leze na mozek, jak padají furt ty stejné věci, člověk se doslova topí ve světelných šavlích/mečích, Isenhart a jiných setových plečkách a nic jiného ne a ne a nepadá. Jo, zní to nadneseně, někomu by se určitě spousta těch věcí hodila. V každém případě, Fire Soso je zajímavá, ale Blizzna je Blizzna. Nemůžu v klidu drtit ani Tunely ani Pitt. V prvním případě jsou problémem Invadeři a v druhém kupa gremlimů včetně šamana, stačí amplifa a zkapu hned, merc to sice dává, ale postupně po jednom, takže to dost trvá. Ale Pindl je v klidu, jen kdyby pořádně dropoval :roll: Dost bylo nářků, ale třeba to zabere a zase to začne padat :green:

Já měl původně metu mít více bodů než předchozí turnaj (ale to jsem ripnul), a pak jsem to posunul až na těch kulatých 1000. Těch 1155 je fakt absolutní maximum? A tys měl 1149 8-) No nevím, nevím, s tím, jak to poslední dny padá... A hlavně nemám takové štěstí jako Dawe, abych každý den dropnul nějakou TC87 :D

Držím vám palce chlapi, užívejte turnaj, nenechte si hru znechutit a hlavně neripnout ;)

Javůrek: To vypadá dobře! Rád to taky otestuju ;)

Edit: DD: Super runy, dobře ty :!:
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 06.02.2016, 14:09 hod.

Neposunuse: Co si myslíš, že provázelo mě a Flamma, když už jsme měli 1000+ bodů :) Tak 90% toho co padlo, tak se nechalo ležet, protože už to člověk měl. Čím víc těch bodů člověk má, tím víc je to pak napalicu. Si pamatuju den, kdy jsem u Pindla naběhal zhruba 600 runů, ale připsal jsem si jen 4 body :D Přitom toho padlo hafo.

Aaaah...padl mi Jewel (Poison Nova) a zrovna z něho vyleze ten jedinej, kterej už mám :OXO :green: Aspoň že je 5/5.

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 06.02.2016, 15:01 hod.

Neposunuse 87 padaj ale nemám spustu jinech krámů oproti tobě :D třeba nemám jedinou elite helmu atd.....ubera sem vytáh na oběd na procházku na monte bů ted vypadá unaveně a hlavně spokojeně jde se drtit >:D
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 06.02.2016, 15:06 hod.

Věci jsem zatím nevybarvoval(lenost) , tak jsem alespoň updatovat score a to je 679.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 06.02.2016, 16:53 hod.

@Deamon: Ty voe, gratulace, to je fakt slusna motivace...

Ja zatim skoncil u varianty 3, pac jdu do hokny :lol: Jestli to bude permanentni stav i do konce turnaje se jeste rozhodnu

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 06.02.2016, 17:07 hod.

Já většinou s javou běhal PIT i na HC, i když ty archerky zlobily no. Já bych ještě jako alternativu viděl Worldstone Keep 1,2,3+baal . Vždyť nemusíš běhat vždy ten run. prostě začni, uvidíš Li monstra a založiš další hru.

EDIT: Nesnáším UNIQUE DIRK!!!! Padá to omg furt. za 2 hodiny hraní asi 6x

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 06.02.2016, 18:11 hod.

mě teda padá prd dneska padl mi teda alibaba mám sto chutí do něj narvat 2 istky nasadit 2 nagerling ucraftit nějaký mf amu to bych se snad dostal k 550MF a jít rubat pindu na p3 :green: mef je strašnej lakomec i na p5 :ble: Andy dává ale vše co mám ještě že má mezi čůčama ten řetaz to se člověk rád vrátí na čumendu :shock: btw jakej amu bych měl craftit jestli mi rupne v kuli :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 06.02.2016, 19:00 hod.

dawemorraless: Crafty najdeš tady dole. Já osobně s Assou frčím Blood craft. Sání života ti je sice naprd, ale ten zbytek už k užitku je. Podle mě je to nejlepší pevná trojice afixů, než u těch zbylých možností. Jen to tady není taková sranda jako v D3. Tady se losujou všechny vlastnosti, co můžou.

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 06.02.2016, 19:36 hod.

Tak dnešek byl z hlediska dropů naprosto tristní - nic :OXO (nic elite)

Tunely velké kulové, maximálně dvakrát Vidala luk. Pindl podobně, sice nezvykle dropl jednu high runu (Gul), ale tu už samozřejmě mám, že... A Meph taky prd, jen nějakou bižuterii, ale zase vše, co už jsem měl (Manald, Raven Frost a Rainbow Facet - Chain lightning).

...

Seeking for motivation, please wait...
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 06.02.2016, 20:04 hod.

A kolik hodin jsi hledal? :) a s jaký mf hledáš?

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 06.02.2016, 20:13 hod.

Mno já konečně složil tancred set už jen hsarus a death...já vzdal mefa pindla a jezdim jen pit + sem tam lk s andy s tím alibabou ještě furt rozmýšlím :D btw DD díky máž u mě colu ...lehkou :wave: :D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 06.02.2016, 21:44 hod.

Dnešní report:

Score navýšeno na 720
Nejlepší nálezy: Crown of Ages, Firelizard´s Talon, Rainbow Facet(fire), Ormus(inferno), 2x Ondal´s Wisdom(1xEthereal)

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 07.02.2016, 00:15 hod.

Já vyrubal 28 bodů ale byl to očistec nic moc zajímavýho nepadlo spíš sem dodělal věci a těžil body z toho.....Gl Hf :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 07.02.2016, 00:32 hod.

Javůrek: Dal jsem tomu 3 hodiny. MF mám s Ali Babou přes 550 %, pak jsem to vyměnil za Oculus, takže méně, něco přes 500 %. Si myslím, že to je docela dost na to, aby něco elite padlo, ale prostě nic nepadá. Nějaké hluché místo či co. Možná zkusím alespoň roll mapy, mohlo by to fungovat jako placebo...

Dawe: Gratulace k TC3. Mně ty botky spadly už 3x, kéž by mi místo nich spadlo něco jiného...
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

TeS
Wraith

Příspěvek od TeS » 07.02.2016, 11:51 hod.

tak konecne padli war traveler boty, jako bonus gheed 40 a gul z mepha. Jeste jedna vec a budu mit presne equip jak jsem si chtel slozit :)

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 07.02.2016, 14:05 hod.

Jsem nevěděl, že to doopravdy funguje, když si člověk veřejně postěžuje :lol: Můj pátý TC87 v turnaji :love: Grailéééééér! :!: Dawe promine, že se opičím.

Cíl turnaje - najít alespoň jeden grailer - splněn, teď ještě ten zpropadený prstýnek BKWB anebo třeba Tyrael's? :green:

Edit: Nakonec se předal i Mephisto a hodil Ondal's Wisdom. Takhle se dělají body 8-)
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 07.02.2016, 14:50 hod.

Gratulace živým, r.i.p. ostatním. Po odmlce jsem si k tomu včera sednul a nic.

Nějak jsem se zasekl na NM. Už jsem sice lvl 74, ale nic nezabiju a ještě je to vo hubu. Prostě chybí zbroj a nepadá to. Ani Smoke nepostavím. Navíc jsem si překliknul tu super mapu k Mephovi, a na zemi jsem nechal ležel Aldurky.

Cca 120b, no není to bomba? Nová se mi rolovat nechce a na Hell se bojím :-) Asi zvolím variantu 3 (pro dnešek).

Tresh NM mi pod Amp bouchnul za 1500hp (mám 1700 :-), Bremm má Convu a dá si mně k snídani, Thorns mlátím 20min, Meph - mám dmg 1300, CB 35%, Ch2Hit Mephisto 95% a stejně do něj na pl3 buším a buším. Něco jsem přehlédl nebo zvoral.

Edit: jo, jo, zapomněl jsem si veřejně postěžovat :-)
Greenhorn s duší Throwera

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 07.02.2016, 15:31 hod.

Jak jsem říkal jde to hrozně pomalu s tou tabulkou, zatím mám jen tohle, budu rád když to do konce turnaje dokončím :D, ale hodí se to i na příští turnaje.

Unique Items:
Axes:
The Gnasher - Deathspade - Bladebone - Skull Splitter - Rakescar - Axe of Fechmar - Goreshovel - The Chieftain - Brainhew - Humongous
Coldkill - Butcher's Pupil - Islestrike - Pompeii's Wrath - Guardian Naga - Warlord's Trust - Spellsteel - Stormrider - Boneslayer Blade - The Minotaur
Razor's Edge - Rune Master - Cranebeak - Death Cleaver - Ethereal Edge - Hellslayer - Messerschmidt's Reaver - Executioner's Justice

Swords:
Rixot's Keen - Blood Crescent - Skewer of Krintiz - Gleamscythe - Griswold's Edge - Hellplague - Culwen's Point - Shadowfang - Soulflay - Kinemil's Awl - Blacktongue - Ripsaw - The Patriarch
Bloodletter - Coldsteel Eye - Hexfire - Blade Of Ali Baba - Ginther's Rift - Headstriker - Plague Bearer - The Atlantean - Crainte Vomir - Bing Sz Wang - The Vile Husk - Cloudcrack - Todesfaelle Flamme - Swordguard
Djinn Slayer - Bloodmoon - Lightsabre - Azurewrath - Frostwind - Flamebellow - Doombringer - The Grandfather

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 07.02.2016, 15:37 hod.

Neposunuse GZ pěkně si se posunul já ráno drtil pit a za 2 hodiny ani 1lego pak chvilku pindu ten dal pár bodů ale málo tak sem šel radši ven

Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“