MF turnaj vol.6

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: MF turnaj vol.6

Příspěvek od RIP » 04.02.2016, 20:48 hod.

Kamo, uvazoval bych stejne, pokud by neslo o tymovou soutez...Partacka sice ted neni moc aktivni, ale stejne se mi nechce ji nechat ve stychu...Ten Pit me laka, ale ty LI Archerky jsou velkej problem, jsou schopny sejmout i char s mnohem vyssim poctem zivotu i lepsim equipem, takze mozna nejdriv doplouzit k Mephovi, ziskat pokud mozno jeste par veci a necipnout, a pak ten Pit v kombinaci s Pindlem...Tam je to ale taky pekne vo hubu

Neposunuse
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Neposunuse » 04.02.2016, 21:08 hod.

Dawe: Ty woe, Mang Song tyčka. Nejen, že mi chybí do grálu, ale pokud se nepletu, tak ani tady ji nikdo už pár let nedropl. Tak ať to sviští i dál ;)
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 04.02.2016, 21:10 hod.

Tak Andy dala celej jeden rare Poignard a celou jednu magickou Ogre axe :ble: Skoro si rikam, jestli by nebylo nejlepsi to s tou amou nekde zalomit, protoze ta ma fakt smulu, za celej A1 Hell proste nic, nejvyssi runa SOL :roll:

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.02.2016, 21:32 hod.

RIP: Víš jak to je...občas se člověk můžeš zbláznit, ale hlavou zeď neprorazíš. Co se týče finální lokace, tak si myslím, že AT jsou bezpečnější jak Pit. Navíc máš Slow Missiles. Těch pár kosťáků bys měl na p3 vyřídit jak nic. Pokud teda nedojdou s Conviction.

Dawemorraless: Teď mě došla jedna věc...Ten bonus na snížení light rezů z Mang Song's Lesson ti je k ničemu, protože pasti jsou brány jako objekty, takže se na ně vlastnost -(7-15)% To Enemy Lightning Resistances nevztahuje. Z tohoto těží jediná past a sice Shock Web. Takže stejné je to u toho mínus light rezu na Infinity. Stejně tak ti nijak nepomůžou Facety nebo třeba Griffon's Eye.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 04.02.2016, 21:52 hod.

Tak nakonec se k updatu score dostanu až zítra večer nebo spíše v sobotu ráno.

Dnešní report:

Update score: +51 bodů
Nejlepší nálezy: Horizon´s Tornado, Trang´s Oul pásek(složen set), Soul Driner, Schaefer´s Hammer, Bul Kathos Tribal Guardian

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 04.02.2016, 22:30 hod.

On si tu jen tk napise Shaeffers, jednu ze tri veci, co mi nikdy nepadly :roll: Chci rict, gratuluju ;)

Asi turnaj ukoncim a pujdu hrat zpatky toho telehammera, protoze uz me ta Java fakt leze na nervy s tim, jak ji nic nepada

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.02.2016, 23:14 hod.

RIP píše:On si tu jen tak napise Shaeffers...
Taky jsem si říkal :D

Si tu stěžuješ a přitom máš z HC hráčů nejvíc bodů :D Mě taky během průchodu Hell padlo kulový. Vlastně jsem ani nic neočekával :) To pravý většinou padne až při nějakým runování, takže něvěš hlavu ;) A víš jak...ráno moudřejší večera :)

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 05.02.2016, 00:45 hod.

Nakonec jsem přemluvil Pindla, aby mi dropl ten Oculus, takže hurá :D

Pak ještě spadlo Naj's brnko, Doombringer, třetí Arachnid a asi šestá Lightsabre. Jdu to spočítat ;)
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.02.2016, 09:03 hod.

Mam hafo bodu za plecky, ktery mi padly uz 1000x :lol:

Mno, ta uroven frustrace uz je velka, je mi celkem sumak, jestli mam z HC hracu nejvic nebo nejmin, to pro me nema zadnou hodnotu, ale tenhle char je proste smolnej...Nekdy to tak je, jak jsi psal, muzes se pretrhnout a stejne nic...Ono celkove uz toho D2 mam za posledni mesice plny zuby, asi potrebuju odpocinek :D

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 05.02.2016, 09:21 hod.

8 87? nejede wiki :lol: runa+brnko
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 05.02.2016, 09:26 hod.

Dark_Deamon píše: Co se týče claw's, tak já mám 2x +3 Traps, který jsem si vyběhal u NM Anyi. Čistýho času mi to zabralo tak 30 minut.
uáá, mi to trvalo cca 90 min otravování než mi dala drápy co sem chtěl (+as 3trap, 2x +3shadow). btw máš pěkný kýbl. ten bych bral :green: mi se zas povedl luxus gamble amu +3 trap 17mf!
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.02.2016, 09:53 hod.

RIP: Však si dej nějakej den pauzu a pak na to zas vlítni. Já u toho taky nesedím nonstop, jinak by mě z toho hráblo :D

dawemorraless: Colossus Blade je TC87. Gratulace k Lo :)

Slw: Já bych zase bral ten tvůj amulet :)

Já konečně získal Annihilus 17/10/9 :) Už mám +12 trap skills.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.02.2016, 10:40 hod.

Ja myslel pauzu trochu delsi, spis aspon v radu mesicu ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.02.2016, 10:50 hod.

Až skončí turnaj, tak bude pauza minimálně rok :) Do té doby musím dropnout Tyrael's :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.02.2016, 15:32 hod.

Tak dneska to pokracuje ve stejnym duchu jako vcera...Uz jsem u cervu a akorat kulovy ho..o :-x Jediny, co se zmenilo je fakt, ze v kazdy lokaci je minimalne jeden druh LI, a idealne bossaci maji i Stone skin, coz je v podstate i PI...Kazda, i nejobycejnejsi trubka, mi da ranu za tretinu az pulku zivota, no hnus toto

Edit: Abych to demonstroval, tak po vstupu do Far oasis 4 Bossapcky u sebe a vysledek takovyto

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.02.2016, 15:44 hod.

Ale máš to pěkně poskládaný :D Však až dojdeš k Mefovi, tak to bude vypadat úplně jinak ;) Jen v džungli je těch LI celkem dost :{

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.02.2016, 15:53 hod.

Ted jsem mel jedinou kliku za celou dobu, a to takovou, ze v mistnosti s hlavnim cervem Coldwormem byl jenom jeden dalsi cerv a nic jinyho, ale to je tak cely...Po tom, co jsem se s Mephem trapil v NM se na nej zrovna netesim a jak rikas, nez se tam dohrabu, tak potkam tolik LI, ze se z toho asi po..ru :lol:

Edit: Hmm, tak ted se to mirne zlepsilo, padl Telling of beads a v Tunelech Cerebus bite, mozna parkrat ty Tunely projdu, ale idealni to neni, magove jsou imunni na lightning :(

Edit 2: Tak tunely jsou na merce proste moc, nejak to nedava s tim Insight klacikem ze zacatku NM (socketovatelny veci taky nepadaji :roll: ) Jen cena jeho vzkriseni by me behem par runu zruinovala

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.02.2016, 16:59 hod.

RIP: Já v AT taky nemám zrovna na růžích ustláno. Když nepočítám ty 3 elite runy, tak mi tam za 200 runů full clear padl jen jeden elite unikát a sice eth Nosferatu's Coil. Jinak buď nepadne nic nebo nějaký normal krámy. Nejlepší pak je, když mi padne něco, co už mám :D
Merc to u mě ze začátku taky vůbec nedával a musel jsem ho dopovat jako kráva. Dost ale pomohl Shafstop a magic Circlet s 20 all rezist.
Těch 200 runů mi zabralo 16h 45m. U Pindla bych už měl při tomto čase za sebou +/- 1830 runů a určitě víc itemů, jenže zase nulová šance na Tyrael's :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.02.2016, 17:21 hod.

O itemy mi ted taky nejak nejde, taky radsi dropnu jeden tezko sehnatelnej grailer nez haldu plecek, co uz mam, jen potrebuju nejak vylepsit merce, coz pujde relativne jednoduse, pokud sezenu nejaky vhodny ELITE base item pro Insight...Merc pouziva Guillaumes + Treachery, coz by slo, jen to chce ten lepsi Insight...I s velkou pomoci LT hulky ma problem ty LI packy ustat (zbytek samozrejme zabiju sam)

Edit: Shaftstop nemam, ani Vampiregazu, ani nic slusneho s primou redukci dmg, mozna bych mohl oSOLit helmu + Armor, pokud bych mel nejakou 3 soc helmu + 4 socket armor, jakoze nemam :lol:

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 05.02.2016, 17:56 hod.

Po 14 dnech jen procitani taky nevo pripisu :)

Nejak se naplila vase slova o Bowazon v MF turnaji a to jeste s merc Rogue. Nejak me turnaj ted na 14 dni pustil, ono i D2 samo o sobe. Tri sestry si nechavam v ustrani a zacnu s necim novym, jen nevim... Javazon, Zealot nebo nebo s FCR.

Kazdopadne vsem co hraji a drzi se, tak gratuluji. Pocteni a sen o vasim spadanych dropech je prijemny :)
Štěstí přeje připraveným...

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“