Použitelné buildy pro patch 2.4
I když anglicky moc neumím, z této diskuse ( http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/20043566545) jsem pochopil, že si diskutující stěžují, že monk šel celkově do kopru. Jelikož jsem PTR nehrál a ani nesledoval časté změny tak nevím jak moc je to pravda. Proto bych byl rád za nějaké info, jak to teda je. Některý buildy mi přijdou docela dobrý, třeba tento s Istvanama https://www.youtube.com/watch?v=BKawKG_ ... e=youtu.be
Re: Použitelné buildy pro patch 2.4
Rozepisu se vic na pc(ted z mobilu), ale osobne si myslim, ze tak zly to nebude. Napr muj z naproste haluze sestavenej holy gen monk dal na PTR gr 71, co vubec neni spatny kdyz vezmu v potaz nizke gemy a gear seskladanej ze zbytku a prvniho dropu co prisel pod ruku, bez procent na skills atd.... vim ze na ptr se soluje 80, ale jak pisu, bylo to ferrari poskladany z dilu na renault
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Tiez som nieco take pocul aj Quinn sa stazoval ze je docela monk s*it + ze monk get rekt a ze je strasne weak oproti inym classam tak neviem
Nazdarek, mna by to tiez zaujimalo- Mlok uz pisal ze to neje az take zle, ale neviem neviem. Chcelo by to naozaj nejako rozpisat, nieco take ako to je v sekcii DH. Rad by om pokracoval v ere moncicaka kedze DH hram len tak , wizz to asi upadlo, cruss toho ani nieje vidiet , wd ma nebavi a potom ostava pre mna hratelny uz len Barb
Ono zle to neni ako vravi aj seton , ale nebude to classa ktora bude stale v hre tak ako bolo tomu v s4
Alebo sa mylim?
Tam sa skor ukazu asi DH WD CRUS BARB?
Alebo sa mylim?
Tam sa skor ukazu asi DH WD CRUS BARB?
Zajímalo by mě, jak může v tomto buildu ( https://www.youtube.com/watch?v=BKawKG_ ... e=youtu.be ) procovat taeguk a Istvany pomocí aktivace alíků? To přeci není spirit spending attack, a v současnosti to nefunguje.
A co takhle ten Cyclone strike na levým myšítku??
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Ahoj ..chci se jen zeptat popřípadě si něco potvrdit.Máte někdo Life bug v podobě že když vemete Xp pool popřípadě life pool,nebo když si proměnuji BS za eguip tak vám okamžitě život klesá na půlku ? Odzkoušeno na všech postavách ale mám tento problém jen na monkojc (otestováno se všema setama).Je to docela hnus , když jste s elite / rare packem v řeži a schválně si je potaháte k poolu ( kdyby nááááhodou)teď kliknete na poolu která vás ve mžiku vylečí ale zároveň hp spadne jemně nad půl HP.Předem diky moc
Ano, toho jsem si taky všiml. Řekl bych dokonce, že to dělá i při sbírání věcí ze země. Určitě v GR při sbírání věcí z guardiana, ale tam už to nevadí.
- azaxsyndrom
- Gorebelly
Odtrhnul sem se od toho mega stáda mončičáků Shenlongy+ RTS set a píchl sem to u Bim Bam Monkey Boss ( Sunwuko+Wave of the light).Mám tak nějak průměrnej eguip a farma 70tky GR jde jak po másle 7 až 4 minutky náskok.Na farmění normalních riftů ....totálka ..Anihilace jak svině.Zvony v dálce práskaj a vy jen chodite a berete ze země co popadá
- azaxsyndrom
- Gorebelly
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Karg ... ro/7308741 65 GR rekord za 4min 21 sec jen si člověk musí dávat bacha aby moc neschytával rány .... pak padaj stacky ze sweeping windu a tím pádem padá dmg boost .
WOW! Oni to ještě nespravili? Ty voleee, tenhle bug sem zaznamenával v S7 ještě s když sem s Monkem útočil na žebříčky . Hovada faktazaxsyndrom píše:Ahoj ..chci se jen zeptat popřípadě si něco potvrdit.Máte někdo Life bug v podobě že když vemete Xp pool popřípadě life pool,nebo když si proměnuji BS za eguip tak vám okamžitě život klesá na půlku ? Odzkoušeno na všech postavách ale mám tento problém jen na monkojc (otestováno se všema setama).Je to docela hnus , když jste s elite / rare packem v řeži a schválně si je potaháte k poolu ( kdyby nááááhodou)teď kliknete na poolu která vás ve mžiku vylečí ale zároveň hp spadne jemně nad půl HP.Předem diky moc
- azaxsyndrom
- Gorebelly
Setone?:D halooo .....už je to rok opravené repair patch byl snad další středu po tomto topicu
Jo to je 2016 příspěvek . No lol. Ok, protože to by mě docela zarazilo
- azaxsyndrom
- Gorebelly
A víš že by mě to ani od Blizzu nepřekvapovalo kdyby to tak bylo ?:D
Mna by zaujimalo co za legalny soft pouzivaju ti hraci ked tie skilly "mackaji" tak ultra rychle ( nech mi nikto nevravi ze to tak fakt rychle klika )wert píše:Zajímalo by mě, jak může v tomto buildu ( https://www.youtube.com/watch?v=BKawKG_ ... e=youtu.be ) procovat taeguk a Istvany pomocí aktivace alíků? To přeci není spirit spending attack, a v současnosti to nefunguje.
U ineho videa som videl presne to iste akurat ze sa takto spamovali az 2 skilly naraz uplne na vlas.
Napada ma nejaky bind v klavesnicy , idk.
Nejaky napad ?