Lord používá HotA i Slam, tak právě taky nevím.
Jinak Lorde, s tím Seismicem by to možná mohlo bejt taky ještě zajímavý po poslední úpravě Might of the Earth:
(6) Set Bonus
Increases the damage of Earthquake, Avalanche, Leap, Ground Stomp, Ancient Spear, and Seismic Slam by 800%
Greater Rifts a Barbaři
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Re: Greater Rifts a Barbaři
Umlátil sem to Seismicem.
Měl jsem dobrej rift a i dobře umístěnej conduit i když ke konci jsem potkal 2 žlurý a dost nepříjmený elity tak jsem snadm inutu pořád zdrhal.
Myslím upravu v patchy 2.4.0?
Zde je videjko toho riftu.
https://www.youtube.com/watch?v=Uqm5ye5GwC4
Měl jsem dobrej rift a i dobře umístěnej conduit i když ke konci jsem potkal 2 žlurý a dost nepříjmený elity tak jsem snadm inutu pořád zdrhal.
Myslím upravu v patchy 2.4.0?
Zde je videjko toho riftu.
https://www.youtube.com/watch?v=Uqm5ye5GwC4
Několik riftu jsem testnul s coldem a misto gemu Pain Enhancer jsem používal Zei's Stone of Vengeance a v kostce místo unity sem měl convention.
Slo to i bez smrti ale ten progres sem neudělal potřebně velikej. Rifty kde jsou otevřený prostory tak to je bez unity maso.
Slo to i bez smrti ale ten progres sem neudělal potřebně velikej. Rifty kde jsou otevřený prostory tak to je bez unity maso.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Koukám, koukám.
Ta pani tam křičí jako by to měla takto při znásilňování naučené už jako reflex nebo by někoho přitom vzývala.
Ta pani tam křičí jako by to měla takto při znásilňování naučené už jako reflex nebo by někoho přitom vzývala.
Ten konec stema dvouma vrajtama byl fakt desnej. To rvani uz je fakr reflex xd
Tak, ogaři, DrSma se "vrací"
Raekor mě netáhne, tak prubuju Skokana. Na první pokus padnul 70 a pak i 71 a to bez áčkovýho sekáčku
Je to dokonce se zápisem do žebříku Byl to asi nejsnazší zápis co jsem se tam kdy objevil.
Pokud bude lepší zbraň a štěstí na Rift pro Skákače, myslím, že je v možnostech příležitostnýho hraní rozumně uskákat kolem 75 MotE výrazně překročil moje očekávání - bavím se víc než se Seismicem
Raekor mě netáhne, tak prubuju Skokana. Na první pokus padnul 70 a pak i 71 a to bez áčkovýho sekáčku
Je to dokonce se zápisem do žebříku Byl to asi nejsnazší zápis co jsem se tam kdy objevil.
Pokud bude lepší zbraň a štěstí na Rift pro Skákače, myslím, že je v možnostech příležitostnýho hraní rozumně uskákat kolem 75 MotE výrazně překročil moje očekávání - bavím se víc než se Seismicem
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic