MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
Hezky, gratuluju...
Nejvtipnejsi na tom je to, ze kdybych hral soso, tak nic ani rerolovat nemusim, protoze pri questovym pruchodu to bylo jedno tele pres zed, bohuzel to ta ama nema, ani nic jinyho s teleportem
Nejvtipnejsi na tom je to, ze kdybych hral soso, tak nic ani rerolovat nemusim, protoze pri questovym pruchodu to bylo jedno tele pres zed, bohuzel to ta ama nema, ani nic jinyho s teleportem
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.6
Tak to je škoda. Ale když se složí Edge, tak se gamblí celkem slušně a časem by se na amuletu nebo circlet ten Teleport objevil
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Taky pěkný runy gz mě v at nej padla shael gl to all a treba vydržac ;-)
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ty teda jedes kamo
Me se nakonec ta mapa podarila na xxx ty pokus, ale Meph je hajzlik, hledam tam tri klicove ingredience, Titany, Raven frost a Mosera a dal mi zatim jen toho Mosera...Samozrejme dava veci, ktere nepotrebuju, jako je Oculus a Bartuky
Me se nakonec ta mapa podarila na xxx ty pokus, ale Meph je hajzlik, hledam tam tri klicove ingredience, Titany, Raven frost a Mosera a dal mi zatim jen toho Mosera...Samozrejme dava veci, ktere nepotrebuju, jako je Oculus a Bartuky
pekne. s fortitude to bude hned inak vyzerat.Dark_Deamon píše:Run č.47
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Na co by mi bylo s Trapou Fortitude?kmotor píše:pekne. s fortitude to bude hned inak vyzerat.Dark_Deamon píše:Run č.47
Dneska jedu do neděle do Prahy...to jen kdyby jsi měl o víkendu chvilku času někde posedětRIP píše:Ty teda jedes kamo
Tak to me mrzi, cely vikend jsem v hokne To je fakt naprd, mohli jsme pokecat...
Jinak uz jsem mel chvilku radosti, vidim po zabiti Mepha na zemi napis Ceremonial, bohuzel ale po dohoreni plaminku se tam objevil taky Bow Nu co, no, co by za nej kdejaka Strafe ama dala Tak aspon hezky tri bodiky...
Jinak uz jsem mel chvilku radosti, vidim po zabiti Mepha na zemi napis Ceremonial, bohuzel ale po dohoreni plaminku se tam objevil taky Bow Nu co, no, co by za nej kdejaka Strafe ama dala Tak aspon hezky tri bodiky...
- Neposunuse
- Gorebelly
DD: Lol, on si v klidu najde Lo Super! Jedeš to na pl 3?
RIP: Já mám dvoje titánky a zase nemám Mosera ani Oculus. Ehm, nabízí se otázka: Nedělá nám to ta hra schválně?
RIP: Já mám dvoje titánky a zase nemám Mosera ani Oculus. Ehm, nabízí se otázka: Nedělá nám to ta hra schválně?
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: To je škoda Tak třeba to příště klapne
Neposunuse: Zas tak v klidu to nebylo, protože to bylo z Invader bosse, kterej byl light+fire immune a prohnal mě asi po půlce mapy Ano, frčím na p3. MF mám 200%, i když u run je to jedno. Co se týče itemů, tak nic převratnýho zatím nepadlo.
Neposunuse: Zas tak v klidu to nebylo, protože to bylo z Invader bosse, kterej byl light+fire immune a prohnal mě asi po půlce mapy Ano, frčím na p3. MF mám 200%, i když u run je to jedno. Co se týče itemů, tak nic převratnýho zatím nepadlo.
@Neposunuse: Tak to kazdopadne Pristi item bude urcite Arreatka, kterou potreboval muj puvodni Barb, ale Titany rozhodne ne...Padaj zajimavy veci, jen nic, co bych mohl pouzit
hm? takze bowazonku si uz asi zabalil.Dark_Deamon píše:Na co by mi bylo s Trapou Fortitude?kmotor píše:pekne. s fortitude to bude hned inak vyzerat.Dark_Deamon píše:Run č.47
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
kmototr: V turnaji můžeš hrát pouze za jednu postavu.
uf? nehral si predtym za bowazonku?Dark_Deamon píše:kmototr: V turnaji můžeš hrát pouze za jednu postavu.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ale změnit postavu můžeš, jen začínáš se vším od nuly...jak je psáno v pravidlech.
aha. tak vo tom zadna.Dark_Deamon píše:Ano, ale změnit postavu můžeš, jen začínáš se vším od nuly...jak je psáno v pravidlech.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz jsem v Praze, nekde v Modranech Kdyz by nekdo chtel hodit rec, tak staci dat do nedele vedet
Ty runy vám fakt závidím, já zatím nejvyšší viděl dnes Pul z Andariel a UM v Maggot Lair.
Miliardy killu NM Mepha a po Titanech ani vidu, ani slechu...Uz mi to leze na mozek Raven samozrejme taky ne, padl jen Dwarf star, ale i ten se muze hodit...Obzvlast, kdyz mi uz parkrat Council bouchnul do ksichtu a z full zivotu bylo min nez padesat...Jedna dalsi rana a KO, a to mam samozrejme 75%FR...
- Neposunuse
- Gorebelly
Je fakt, že mně ty dvoje Titánky padly z Hell Mepha. Ale chápu, že by bylo o držku se k němu dostat bez pořádného equipu.
No a prstýnky, to je taky kapitola sama o sobě. Tolik jich popadalo, ale nejčastěji mi padá pitomý Manald (kdyby alespoň ten Nagelring), a pak Dwarf Star. Ty ostatní prstýnky, co mám (kromě Nagela), tak mi padly jenom jednou (ten Soj, to byl čistý luck).
Toš good luck
No a prstýnky, to je taky kapitola sama o sobě. Tolik jich popadalo, ale nejčastěji mi padá pitomý Manald (kdyby alespoň ten Nagelring), a pak Dwarf Star. Ty ostatní prstýnky, co mám (kromě Nagela), tak mi padly jenom jednou (ten Soj, to byl čistý luck).
Toš good luck
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod