MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
No s Fire:
Andy Hell - absolutní pohoda
Mephisto Hell - pohoda
Na top set a uniq act 5 ledové lokace, masoleum+crypt, maggot lair.
Na runy LK, krávy Hell, councilové u Mepha. Takže mám co potřebuju. Navíc málokdo to ví, ale ty lordi u Mepha mají lepší drop než mephisto sám můžou dát i Templars Might
Stačí? Jde o to že double element nikdy nebude mít takové poškození nebo zase odolnost postavy co jede jeden element a lokace kde nejsou imune fire a cold lze najít. Ale hraj to jak myslíš samozřejmě
Andy Hell - absolutní pohoda
Mephisto Hell - pohoda
Na top set a uniq act 5 ledové lokace, masoleum+crypt, maggot lair.
Na runy LK, krávy Hell, councilové u Mepha. Takže mám co potřebuju. Navíc málokdo to ví, ale ty lordi u Mepha mají lepší drop než mephisto sám můžou dát i Templars Might
Stačí? Jde o to že double element nikdy nebude mít takové poškození nebo zase odolnost postavy co jede jeden element a lokace kde nejsou imune fire a cold lze najít. Ale hraj to jak myslíš samozřejmě
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: MF turnaj vol.6
Taky sem si všiml že s kancléřů vypadne občas něco kloudnýho chodim s něma pokecat i do Travincalu...jinak u mě LK passe furt sem neprolomil smůlu tak lítám kravky zatim highest runa um.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
RIP všem zesnulým... a hodně štěstí s dalšíma postavama
Škoda Javore že jedeš SC... to už nás na HC moc nezůstalo
dawe: tvle o jaké smůle mluvíš? Tak tobě se podařilo během chvilky v LK složit infinity, Gheedy ti padaj jak na běžícím pásu a mimo jiné i ten Windforce? Tohle je štěstí jak sviň Važ si toho
Škoda Javore že jedeš SC... to už nás na HC moc nezůstalo
dawe: tvle o jaké smůle mluvíš? Tak tobě se podařilo během chvilky v LK složit infinity, Gheedy ti padaj jak na běžícím pásu a mimo jiné i ten Windforce? Tohle je štěstí jak sviň Važ si toho
- dawemorraless
- Na-Krul
Mno já upsal dusi gralu tož potřebuju runy hodně run[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES] ten 1 roll lk byl uchvatny stejně jako pit mef andy sere mi furt ten preklik[LOUDLY CRYING FACE]
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak jsem teda konečně aktualizoval svoje score 164 bodů (většina nahraná na NM Andy). Jinak jsem se už dostal k NM Mephovi a myslím, že tady chvíli zůstanu.
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Tak to mas na dlouho, ja gral hledam od doby, co hraju D2, tedy cca od doby vydani a porad jsou tri veci, co jsem nikdy nenaseldawemorraless píše:Mno já upsal dusi gralu tož potřebuju runy hodně run[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES] ten 1 roll lk byl uchvatny stejně jako pit mef andy sere mi furt ten preklik[LOUDLY CRYING FACE]
- dawemorraless
- Na-Krul
Rip počítám s tím a sem smířenej že zod a tyraels třeba taky nikdy nenajdu na new pc nejsou kačky páč přednost má rybaření tak aspon bude co dělat v zimě
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak až ulovíš zlatou rybku, tak alespoň víš co si přátdawemorraless píše:Rip počítám s tím a sem smířenej že zod a tyraels třeba taky nikdy nenajdu na new pc nejsou kačky páč přednost má rybaření tak aspon bude co dělat v zimě
HC grál
- Neposunuse
- Gorebelly
Tak jsem dneska nakonec měl chvilku, tak jsem dal 100 Pindl runů, 30 Tresh runů a 30 Meph runů. Činil se pouze Pindl. Vzhledem k tomu, že to spadlo z něj, tak asi tušíte, co to bylo... Každopádně potěšilo - další body do turnaje
Ale teď už fakt do neděle na to nešáhnu - nebude čas
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
Gz já pár bodů taky napráskal ...btw má cenu najíždět na Bonesawa? screeny nějaký prsknu ráno jdu prdět pod peřinu.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem upnutej rare luk na exceptional. Max dmg i s Might od merca jsem měl kolem 600Welwet píše:Dark_Deamon 23 minut? čím to střílíš ty hovado?
Nakonec jsem rozjel Trap Assu, protože jsem měl v hlavě, jak Dragonius psal, že je Cold Ama už u mě ohranádawemorraless píše:DD s cold amou nám dáš na zádel ještě
I bez těchto věcí se to s ní dá dobře hrát, jen musí člověk vědět kde a jakkmotor píše:tu trapassin by som doporucoval jedine s plnym inventarom skillerov a infinity, inak je dost na ho*no.
Obter!vr: Mohl bys pls do tvého score příspěvku dopsat, co jedeš za build a jestli hc nebo sc? Díky
Neposunuse: Hmm, pěknej drop
dawemorraless: Bonesaw Breaker má mlvl 86 (stejně jako Pindleskin), jenže rozdíl je ten, že Bonesaw nemůže pustit žádné TC87. Max runa je pro něj Zod.
Aktualizovaná score tabulka.
DD: tak, přece jen pustit vod toho bo máš plečku je pasé, těch 1200-1500 se dá i na harmony v elite vytáhnout a potom už to je jiná paráda..,sic pořád max do pl3 ale jde to za těch 7-10 min, při cviku i 5-6
no gl u trapy, já se překecávám se na to vše vys**t a rozehrát to ve velkém za cold sorcku .., přijde mě že tu hodně lítala ale nějak se u ní na můj vkus moc ripovalo
no gl u trapy, já se překecávám se na to vše vys**t a rozehrát to ve velkém za cold sorcku .., přijde mě že tu hodně lítala ale nějak se u ní na můj vkus moc ripovalo
Já věděl, že jsem na něco zapomněl je to tam a abys to nemusel hledat, tak je to čarodejka FO/FB HCDark_Deamon píše: Obter!vr: Mohl bys pls do tvého score příspěvku dopsat, co jedeš za build a jestli hc nebo sc? Díky
HC grál
- dawemorraless
- Na-Krul
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
1500 runů LK
Nálezy: Ohm (2x), Vex, Gul (2x), Mal, Pul (5x), Skiller (11x)
Už toho mám ale dost, taky potřebuju nasbírat nějaké body
Takže vyrážím vstříc Pitu, kde chci dropnout nějakou hezkou eth zbraň, ze které si udělám Death...a pak Meph
Přeju všem příjemné hraní
Nálezy: Ohm (2x), Vex, Gul (2x), Mal, Pul (5x), Skiller (11x)
Už toho mám ale dost, taky potřebuju nasbírat nějaké body
Takže vyrážím vstříc Pitu, kde chci dropnout nějakou hezkou eth zbraň, ze které si udělám Death...a pak Meph
Přeju všem příjemné hraní
- dawemorraless
- Na-Krul
Pěkný runy GZ Neposunuse se odemě nějak posunul dal ještě že se neposune do neděle tak bych se mohl posunout ja k Neposunuse :-)
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Neposunuse
- Gorebelly
Zomb: Gratulace k pěkným runkám. Jel jsi to na pl 7? Taky plánuju, že se časem zaměřím na LK, protože z high run mám zatím jen Mal, a to ještě padla z nějakého nooba u Andy... Meph, Pindl ani Andy žádnou pěknou runku dát nechtějí.
Jo a chceme obrázky, ať se můžeme kochat
Dawe: jj, doufám, že se do neděle posunete všichni, já se začnu zase posouvat asi až od pondělí, do té doby Neposunuse
Jo a chceme obrázky, ať se můžeme kochat
Dawe: jj, doufám, že se do neděle posunete všichni, já se začnu zase posouvat asi až od pondělí, do té doby Neposunuse
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Jn, Sosa se hraje už jen na SC. Jestli ju pojedeš, tak GL a hlavně HF
Obter!vr: Supr, díky. Hned v dalším updatu to doplním.
dawemorraless: Tento ring nepadá zrovna moc často, takže cg
ZOMB: Celkem slušná statistika za 1500 runů. Řekl bych takovej průměr.
Já se vítězoslavně dostal k Ancient Tunnels. Dál jsem ani nešel. Nahodil jsem p3 a šel to tam kosit. Zatím to celkem drhne, protože mám tragickej equip, ale i tak to je 100x lepší, jak se Strafe Amou. Mám za sebou zatím 20 runů a průměr je zatím 6m 40s. Jak bude lepší equip, tak se čas bude zlepšovat. Mám zatím jen +6 Traps (2x claw). Radost udělal 7.run Padla z obyč kostry: Horror Mage - skmage_ltng4 (H) - Ancient Tunnels - 1:1 318 566
Obter!vr: Supr, díky. Hned v dalším updatu to doplním.
dawemorraless: Tento ring nepadá zrovna moc často, takže cg
ZOMB: Celkem slušná statistika za 1500 runů. Řekl bych takovej průměr.
Já se vítězoslavně dostal k Ancient Tunnels. Dál jsem ani nešel. Nahodil jsem p3 a šel to tam kosit. Zatím to celkem drhne, protože mám tragickej equip, ale i tak to je 100x lepší, jak se Strafe Amou. Mám za sebou zatím 20 runů a průměr je zatím 6m 40s. Jak bude lepší equip, tak se čas bude zlepšovat. Mám zatím jen +6 Traps (2x claw). Radost udělal 7.run Padla z obyč kostry: Horror Mage - skmage_ltng4 (H) - Ancient Tunnels - 1:1 318 566
Ja ten zas..nej komp normalne rozkopu...Uz snad 500x jsem si rerolloval mapu na NM Mepha a 4x byl blizko akorat vlez do patra 1, ne do trojky...Tenhle turnaj mam fakt kliku jak svin, mam sto chuti s tim flaknout
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Asi odveta za ty dropy z minulého turnaje Sranda Člověk musí doufat v to, že ten další už bude on. Něco jako já v AT...Furt padá prd a prd a pak zničeho nic z dalšího obyč kosťaka (run č.24) padne.... Horror Mage - skmage_ltng4 (H) - Ancient Tunnels - 1:649 185. Když se na ty čísla tak dívám, tak už mi tam asi nic dalšího nepadne Ale ta poslední by bodla, abych zvedl life...hlavně mercovi, kterej ty Invaders vůbec nedává.