Otázky a Odpovědi
No ale se všemi postavami, ne jen s DH :-) ne?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: Otázky a Odpovědi
No jo, ale mluví o DH, pak o křídlech... kdo se v tom má vyznat, jestli vážně myslí křídla, nebo prapor?
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chce někdo "zadarmo" křídla u DH, tak ať používá Shadow Power Může si i vybrat barvu
Třistakopí před patchem a po patchi jsou pro hru dvě odlišný zbraně, protože jdou nasadit na jednu postavu
Máte někdo prozkoumáno, co to reálně dělá EDIT: Fungujou weap skill bonusy jako součty z obou zbraní
Trochu zmatek mi to udělalo
Máte někdo prozkoumáno, co to reálně dělá EDIT: Fungujou weap skill bonusy jako součty z obou zbraní
Trochu zmatek mi to udělalo
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
DrSma: jakto, že máš tak tmavé screeny ? ty jedeš ten Dark D3 ?
Jo
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
A ono se to da nekde sehnat jeste? :-) kdyztak pm
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
Neviete mi prosim vas poradit nejaku stranku kde by som nasiel podrobnu guide k D3 ?...zhanam nieco kde je presne popisane ako funguje magic find,dmg atd...skratka mechaniky hry,dik
...tapatalk
...tapatalk
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
To jsi na správné adrese. Najdeš to tady, jen je třeba hledat.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Myslím že vlezt na originální stránky hry, kde je záložka game guide, případně diablo.wiki zvládne každá ovce ne? Stačí nebýt líný a použít vyhledávač.
Ahoj. Seknuti v A2 desolate je zpusobenou grafikou a ovladaci. Ofiko forum (.com) ma na to zalozenej topic, pohledej tam . Pokud nezvladas anglinu, zkusim se tam mrknout, protoze tohle je krajne neprijemna zalezitost. Tusim ze budes muset stahnout starsi ovladace nebo tak neco. Snad si pamatuju dobre a pomohl jsem . Hodne zdaru
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Ahoj, proč ofic fora, když na to máme sekci u nás?
Vyzkoušel jsem u sebe, daný postup funguje spolehlivě.
Kód: Vybrat vše
https://www.diablofans.cz/forum/viewtopic.php?f=153&t=11476
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Jooo to sem nevěděl, se omluvuju, psal sem to z mobilu už večer....
Ahoj, jsem teď na Maltě a D3 si občas zahraji na noťasu. Od té doby se mi nezobrazuje můj klan The Expendables (když kliknu na pole klanu, je vždy unavaivable, počet členů 0), ani zeleně psaná konverzace v chatu. Zatím pátrám, jak to nastavit. Neporadil by někdo?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
včera mi to dělalo úplně to stejné na pc na kterém hraji stále, vypl jsem a zapl znovu d3 a už to bylo ok
No, já to mám na noťasu pořád, ať dělám co dělám. Klan chat nevidím, na klanové stránky mě to nepustí.
To se mi stalo včera.... řešení stejné jako Hulk, "ajeťácký" zásah (vyp/zap) a bylo po problému
Ehmmmm....pánové, můžete někdo mrknout na svůj profil na ofiko bnetu? (diablo3.com) ??
Když se přihlásím, mám jen jednu postavu s názvem FFF a nula elite kills atd atd.... doufám, že je to bug, protože jestli ne a někdo mě zku*vil účet, tak končím, to by mě opravdu nazlobilo....
Když se přihlásím, mám jen jednu postavu s názvem FFF a nula elite kills atd atd.... doufám, že je to bug, protože jestli ne a někdo mě zku*vil účet, tak končím, to by mě opravdu nazlobilo....
Tak nekoukej na US battle net...