MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Týmovka je super (navíc mě to ted časově dobře vychází a hodně mě to baví)škoda že to smilee zapýchnul...holt tedy příští turnaj musí být only HC teams? počítám tedy že další turnaj bude někdy na podzim tak snad něco natrénuju sic po skončení tohoto se budu zase trochu věnovat Hosku a i tu D3 si dám
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: MF turnaj vol.6
Já už lítám Hell, ale zatím teda toho moc nezabiju nesou věci.
Ale pár věci padlo a´t už cestou na Hell nebo přímo na Hell.
SC +4 all resist, Ormus Robe (není fireball ), Hel, Io
Ale pár věci padlo a´t už cestou na Hell nebo přímo na Hell.
SC +4 all resist, Ormus Robe (není fireball ), Hel, Io
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
neuvěřitelné, je to 30h, co jsi hlásil last rip :-)) - tomu říkám zápal.Javurek píše:...Já už lítám Hell...
Tak to si jdu zapnout notebook, a udělám alespoň NM Andy a zpátky do práce :-)) Jen tak dál parde
Greenhorn s duší Throwera
Já vím trvalo mi to hrozně dlouho
Btw s Fire sorc je snad nejhorší ten průchod hrou ze všech sorcek. Jen ten chaos sanctuary . Ještě že mi v act 3 NM padla +3 frozen orb hulka jinak bych tam byl dlouho.
Ale před chvíli mi padl úplně nádherný SC +7% mf, +10% cold resist.
Btw s Fire sorc je snad nejhorší ten průchod hrou ze všech sorcek. Jen ten chaos sanctuary . Ještě že mi v act 3 NM padla +3 frozen orb hulka jinak bych tam byl dlouho.
Ale před chvíli mi padl úplně nádherný SC +7% mf, +10% cold resist.
Mohl by prosim nekdo vysvetlit Anye, at si precte sekci buildy Ta trubka mi da za odmenu kopi, kdyz hraju Javazonku
Hm, mě snad v životě nedala nic co bych použil
To jsme dva,vetsinou to hned prodamJavurek píše:Hm, mě snad v životě nedala nic co bych použil
Jinak dneska tri hodiny v AT Hell a konecne k mymu poteseni Witchwild String se 168% ED a jako bonus Kira's Guardian, takze resy konecne nemam na hladine -30 a MF ted jedu na zbyvajicich castech tela.
Štěstí přeje připraveným...
Gratuluju Majkie
Jinak jsem se rozhodl, ze budu postovat jenom rare/magic/crafted veci v tomto turnaji, zatim Maiden javelin +1Ama, +1 Javelin and spears (rekl bych, ze v Normalu to lip nejde), dalsi uz budou i se screeny
Jinak jsem se rozhodl, ze budu postovat jenom rare/magic/crafted veci v tomto turnaji, zatim Maiden javelin +1Ama, +1 Javelin and spears (rekl bych, ze v Normalu to lip nejde), dalsi uz budou i se screeny
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám za sebou první Pit run na Hell (p3) a asi i poslední. Takový trápení je i na mou trpělivost moc. Full clear mi zabral 23m 22s. Zlatá cold Ama v AT, se kterou jsem to dával za 7 minut a to jsem ještě nadával. Přesně pro toto nemám rád chary, jejiž dmg se odvíjí od zbraně. Když totiž nic nepadne, tak je všechno v řiti. Nečekal jsem, že to bude nějakej fičák, ale toto je děs.
Takže jsou 3 možnosti...Buď se budu dál trápit se Strafe, což nakonec určitě povede k nechuti s ní hrát a nebo na ten měsíc rozjedu něco novýho. Štve mě, že nevyšla ta štace s Frost Nova Sorc, protože až by byl potřebnej equip, tak by to bylo fajn. Další možnost je rozjet osvědčenou Cold Amu a nebo ničitelskou Trap Assu. Tak jako tak, s bodama už to žádná sláva nebude
Takže jsou 3 možnosti...Buď se budu dál trápit se Strafe, což nakonec určitě povede k nechuti s ní hrát a nebo na ten měsíc rozjedu něco novýho. Štve mě, že nevyšla ta štace s Frost Nova Sorc, protože až by byl potřebnej equip, tak by to bylo fajn. Další možnost je rozjet osvědčenou Cold Amu a nebo ničitelskou Trap Assu. Tak jako tak, s bodama už to žádná sláva nebude
- Neposunuse
- Gorebelly
Mňo, už začíná přituhovat. Pindl už zase stávkuje a z Mepha je už hooodně těžké něco kloudného (chybějícího) vymlátit.
I přesto padlo už třetí Shako. Asi to začnu prodávat A když jsem si zálibně prohlížel Dragoniův post, že mu padla Kira's, tak Meph se taky uvolil .
Nakonec padly i War Traveler, takže hurááá
V každém případě Pindlovu čest musel zachraňovat Tresh, který mi dal můj druhý TC87 v tomto turnaji a pak ještě pěknou helmu a brnko.
Jediná věc, která na ty drásné dropy hází trochu stínu, je ta, že zatím mi nepadl žádný grailer. Kdo mi všechny ty BKWB prstýnky vyžral?
DD: Tu frustruaci chápu. Ale jestli je tu někdo schopný za krátký čas nahnat stovky bodů a rozjet nový char na HC, tak jsi to ty. Přeji hodně zdaru a motivace.
I přesto padlo už třetí Shako. Asi to začnu prodávat A když jsem si zálibně prohlížel Dragoniův post, že mu padla Kira's, tak Meph se taky uvolil .
Nakonec padly i War Traveler, takže hurááá
V každém případě Pindlovu čest musel zachraňovat Tresh, který mi dal můj druhý TC87 v tomto turnaji a pak ještě pěknou helmu a brnko.
Jediná věc, která na ty drásné dropy hází trochu stínu, je ta, že zatím mi nepadl žádný grailer. Kdo mi všechny ty BKWB prstýnky vyžral?
DD: Tu frustruaci chápu. Ale jestli je tu někdo schopný za krátký čas nahnat stovky bodů a rozjet nový char na HC, tak jsi to ty. Přeji hodně zdaru a motivace.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
DD s cold amou nám dáš na zádel ještě v kurastu po rerolu nepadá vůbec žádná runa ale aspon toto pindl po windforcu stávkuje ...v pitu sem vydoloval po dlouhé době něco echt projector a další TC 87 která asi nepadá nějak moc hrom Mef s Andy dávaj sem tam něco ale většinu již mám..GL to all
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Já věděl že ještě nemám jít spát a dát pár Andy Hell runů.
EDIT: Jako je tohle možný? S HC sorc jsem chodil Andy hell jak blbej snad 200x ani shako ani frostburny. A teď s Mf kolem 90% Shako a chvílí po té frostburny. A to jsem jí na HC chodil s mf 400%, ach jo. Kdyby to takhle bylo na hc mohla ta sorc žít.
EDIT: Jako je tohle možný? S HC sorc jsem chodil Andy hell jak blbej snad 200x ani shako ani frostburny. A teď s Mf kolem 90% Shako a chvílí po té frostburny. A to jsem jí na HC chodil s mf 400%, ach jo. Kdyby to takhle bylo na hc mohla ta sorc žít.
zavidim vasi vytrvalost ja jsem se snazil vyfarmit vex a po x hodinach padla sur a to me tak nastvalo ze uz jsem to nezapnul. Navic ted travim vetsinu casu v praci, dotoho pritelkyne je nejaka nevrla asi uz to po zbytek turnaje zabalim, se*e se toho ted nejak moc najednou..
- Neposunuse
- Gorebelly
Javurek: Parádní dropy též bych bral K tomu, co zmiňuješ výše se dá říct asi jediné: To je Diablo Já taky jak hraju třeba za Barbara, tak mi Oculus spadne hned, ale jakmile hraju za Sosu, tak ho ne a ne dropnout
Jinak já si dávám týden pauzu a pak v únoru se budu snažit pokořit tu magickou hranici 1000 bodů, tak se ukažte Ať to padá!
TeS: Škoda chlape, ale takový ulítlý nápad... Co takhle zapojit přítelkyni do turnaje?
Jinak já si dávám týden pauzu a pak v únoru se budu snažit pokořit tu magickou hranici 1000 bodů, tak se ukažte Ať to padá!
TeS: Škoda chlape, ale takový ulítlý nápad... Co takhle zapojit přítelkyni do turnaje?
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Neposunuse
- Gorebelly
Dawe: Ti jedno Shako prodám Já mám Gheedy tři, ale nejlepší jen 31 %... Btw. ten Thunder maul byl po identifikaci co? Každopádně GZ k TC87
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
ked myslis. podla mna je to presne naopak. :-) btw kam chces s nou chodit? fire immune su vsade okrem mausolea.Javurek píše:Nejlepší MF char ve hře není double element už z toho důvodu že je double, jednostraně zaměřená sorc bude vždy lepší .)
A vždy záleží na věcech.
Já bych na stejnou úroveň postavil chary s top věcma jako eni atd: Fireball Sorc, Zerk, Hammerdin a věř mi že já hledal se vším stovky hodin
s tym si mal ratat. melee povolania su absolutne zavisle od vybavenia. nemas nahodou atma scarab? potom by si dobry luk ani nepotreboval.Dark_Deamon píše:Tak mám za sebou první Pit run na Hell (p3) a asi i poslední. Takový trápení je i na mou trpělivost moc. Full clear mi zabral 23m 22s. Zlatá cold Ama v AT, se kterou jsem to dával za 7 minut a to jsem ještě nadával. Přesně pro toto nemám rád chary, jejiž dmg se odvíjí od zbraně. Když totiž nic nepadne, tak je všechno v řiti. Nečekal jsem, že to bude nějakej fičák, ale toto je děs.
tu trapassin by som doporucoval jedine s plnym inventarom skillerov a infinity, inak je dost na ho*no.
ja som akurat dokoncil NM a idem par krat porunovat andariel s mephistom, aby som ziskal aspon zakladnu MF vybavu - chance guards, goldwrap, nagelring, skullders, oculus.
hm, a duriels shell + tal rasha mask by tiez nezaskodila, merc uz zacina byt trocha dychavicny.