MF turnaj vol.6

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: MF turnaj vol.6

Příspěvek od dawemorraless » 24.01.2016, 15:21 hod.

Týmovka je super (navíc mě to ted časově dobře vychází a hodně mě to baví)škoda že to smilee zapýchnul...holt tedy příští turnaj musí být only HC teams? >:D počítám tedy že další turnaj bude někdy na podzim tak snad něco natrénuju sic po skončení tohoto se budu zase trochu věnovat Hosku a i tu D3 si dám
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 24.01.2016, 15:24 hod.

Já už lítám Hell, ale zatím teda toho moc nezabiju nesou věci.

Ale :) pár věci padlo a´t už cestou na Hell nebo přímo na Hell.

SC +4 all resist, Ormus Robe (není fireball :( ), Hel, Io

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 24.01.2016, 18:05 hod.

Javurek píše:...Já už lítám Hell...
neuvěřitelné, je to 30h, co jsi hlásil last rip :-)) - tomu říkám zápal.
Tak to si jdu zapnout notebook, a udělám alespoň NM Andy a zpátky do práce :-)) Jen tak dál parde
Greenhorn s duší Throwera

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 24.01.2016, 18:13 hod.

Já vím trvalo mi to hrozně dlouho :)

Btw s Fire sorc je snad nejhorší ten průchod hrou ze všech sorcek. Jen ten chaos sanctuary :roll: . Ještě že mi v act 3 NM padla +3 frozen orb hulka jinak bych tam byl dlouho.

Ale před chvíli mi padl úplně nádherný SC +7% mf, +10% cold resist. :love:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 24.01.2016, 18:18 hod.

Mohl by prosim nekdo vysvetlit Anye, at si precte sekci buildy :{ Ta trubka mi da za odmenu kopi, kdyz hraju Javazonku :roll:

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 24.01.2016, 18:41 hod.

Hm, mě snad v životě nedala nic co bych použil :)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 24.01.2016, 19:14 hod.

Javurek píše:Hm, mě snad v životě nedala nic co bych použil :)
To jsme dva,vetsinou to hned prodam :D

Jinak dneska tri hodiny v AT Hell a konecne k mymu poteseni Witchwild String se 168% ED a jako bonus Kira's Guardian, takze resy konecne nemam na hladine -30 :D a MF ted jedu na zbyvajicich castech tela.
Štěstí přeje připraveným...

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 24.01.2016, 19:52 hod.

Gratuluju Majkie ;)

Jinak jsem se rozhodl, ze budu postovat jenom rare/magic/crafted veci v tomto turnaji, zatim Maiden javelin +1Ama, +1 Javelin and spears (rekl bych, ze v Normalu to lip nejde), dalsi uz budou i se screeny ;)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 24.01.2016, 23:25 hod.

Tak mám za sebou první Pit run na Hell (p3) a asi i poslední. Takový trápení je i na mou trpělivost moc. Full clear mi zabral 23m 22s. Zlatá cold Ama v AT, se kterou jsem to dával za 7 minut a to jsem ještě nadával. Přesně pro toto nemám rád chary, jejiž dmg se odvíjí od zbraně. Když totiž nic nepadne, tak je všechno v řiti. Nečekal jsem, že to bude nějakej fičák, ale toto je děs.
Takže jsou 3 možnosti...Buď se budu dál trápit se Strafe, což nakonec určitě povede k nechuti s ní hrát a nebo na ten měsíc rozjedu něco novýho. Štve mě, že nevyšla ta štace s Frost Nova Sorc, protože až by byl potřebnej equip, tak by to bylo fajn. Další možnost je rozjet osvědčenou Cold Amu a nebo ničitelskou Trap Assu. Tak jako tak, s bodama už to žádná sláva nebude :(

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 24.01.2016, 23:35 hod.

Mňo, už začíná přituhovat. Pindl už zase stávkuje a z Mepha je už hooodně těžké něco kloudného (chybějícího) vymlátit.

I přesto padlo už třetí Shako. Asi to začnu prodávat 8-) A když jsem si zálibně prohlížel Dragoniův post, že mu padla Kira's, tak Meph se taky uvolil .

Nakonec padly i War Traveler, takže hurááá :lol:

V každém případě Pindlovu čest musel zachraňovat Tresh, který mi dal můj druhý TC87 v tomto turnaji a pak ještě pěknou helmu a brnko.

Jediná věc, která na ty drásné dropy hází trochu stínu, je ta, že zatím mi nepadl žádný grailer. Kdo mi všechny ty BKWB prstýnky vyžral? :green:

DD: Tu frustruaci chápu. Ale jestli je tu někdo schopný za krátký čas nahnat stovky bodů a rozjet nový char na HC, tak jsi to ty. Přeji hodně zdaru a motivace. ;)
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 24.01.2016, 23:58 hod.

DD s cold amou nám dáš na zádel ještě :wave: v kurastu po rerolu nepadá vůbec žádná runa ale aspon toto pindl po windforcu stávkuje ...v pitu sem vydoloval po dlouhé době něco echt projector a další TC 87 která asi nepadá nějak moc hrom Mef s Andy dávaj sem tam něco ale většinu již mám..GL to all
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 25.01.2016, 00:10 hod.

Já věděl že ještě nemám jít spát a dát pár Andy Hell runů.

EDIT: Jako je tohle možný? S HC sorc jsem chodil Andy hell jak blbej snad 200x ani shako ani frostburny. A teď s Mf kolem 90% Shako a chvílí po té frostburny. A to jsem jí na HC chodil s mf 400%, ach jo. Kdyby to takhle bylo na hc mohla ta sorc žít.

TeS
Wraith

Příspěvek od TeS » 25.01.2016, 07:58 hod.

zavidim vasi vytrvalost :) ja jsem se snazil vyfarmit vex a po x hodinach padla sur a to me tak nastvalo ze uz jsem to nezapnul. Navic ted travim vetsinu casu v praci, dotoho pritelkyne je nejaka nevrla asi uz to po zbytek turnaje zabalim, se*e se toho ted nejak moc najednou..

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 25.01.2016, 08:22 hod.

Dark_Deamon 23 minut? čím to střílíš ty hovado? :lol: :lol:

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 25.01.2016, 17:30 hod.

Tak si tak jdu Maggot lair a hele co padlo.

Jdu dál, hned unikátní scarab vedle a BUM.

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 25.01.2016, 19:03 hod.

Javurek: Parádní dropy též bych bral ;) K tomu, co zmiňuješ výše se dá říct asi jediné: To je Diablo >:D Já taky jak hraju třeba za Barbara, tak mi Oculus spadne hned, ale jakmile hraju za Sosu, tak ho ne a ne dropnout :roll:

Jinak já si dávám týden pauzu a pak v únoru se budu snažit pokořit tu magickou hranici 1000 bodů, tak se ukažte :green: Ať to padá!

TeS: Škoda chlape, ale takový ulítlý nápad... Co takhle zapojit přítelkyni do turnaje? :green:
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 25.01.2016, 19:12 hod.

Javůrek GZ.... shako ne a ne ale gheeeed? 7 8 a to dnes oba 2 :roll:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 25.01.2016, 19:28 hod.

Dawe: Ti jedno Shako prodám :green: Já mám Gheedy tři, ale nejlepší jen 31 %... Btw. ten Thunder maul byl po identifikaci co? Každopádně GZ k TC87 ;)
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 25.01.2016, 20:02 hod.

maul konečně ani btw gheed mám 40% na sobě 37% 34% schované
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 25.01.2016, 22:45 hod.

Javurek píše:Nejlepší MF char ve hře není double element už z toho důvodu že je double, jednostraně zaměřená sorc bude vždy lepší .)

A vždy záleží na věcech.

Já bych na stejnou úroveň postavil chary s top věcma jako eni atd: Fireball Sorc, Zerk, Hammerdin a věř mi že já hledal se vším stovky hodin :D
ked myslis. podla mna je to presne naopak. :-) btw kam chces s nou chodit? fire immune su vsade okrem mausolea.
Dark_Deamon píše:Tak mám za sebou první Pit run na Hell (p3) a asi i poslední. Takový trápení je i na mou trpělivost moc. Full clear mi zabral 23m 22s. Zlatá cold Ama v AT, se kterou jsem to dával za 7 minut a to jsem ještě nadával. Přesně pro toto nemám rád chary, jejiž dmg se odvíjí od zbraně. Když totiž nic nepadne, tak je všechno v řiti. Nečekal jsem, že to bude nějakej fičák, ale toto je děs.
Takže jsou 3 možnosti...Buď se budu dál trápit se Strafe, což nakonec určitě povede k nechuti s ní hrát a nebo na ten měsíc rozjedu něco novýho. Štve mě, že nevyšla ta štace s Frost Nova Sorc, protože až by byl potřebnej equip, tak by to bylo fajn. Další možnost je rozjet osvědčenou Cold Amu a nebo ničitelskou Trap Assu. Tak jako tak, s bodama už to žádná sláva nebude :(
s tym si mal ratat. melee povolania su absolutne zavisle od vybavenia. nemas nahodou atma scarab? potom by si dobry luk ani nepotreboval. :green:
tu trapassin by som doporucoval jedine s plnym inventarom skillerov a infinity, inak je dost na ho*no.

ja som akurat dokoncil NM a idem par krat porunovat andariel s mephistom, aby som ziskal aspon zakladnu MF vybavu - chance guards, goldwrap, nagelring, skullders, oculus.

hm, a duriels shell + tal rasha mask by tiez nezaskodila, merc uz zacina byt trocha dychavicny.

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“