Patch 2.4.0
domlum barba a po osme su tam
Buchis je death, ať žije herdek
Re: Patch 2.4.0
Žena půjde asi zase brzo spát, tak reálné to je. Barb nebude problém
achjoooo, a já zas až okolo 11 až všichni usnou... zkurv život :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
hraju i NS . Ale to je jedno asi, většinou přicházím a lidi odchází spát :/ :/. Jen pár srdcařů (čti šílenců bez potřeby spánku) to semnou táhne do 02:00 nebo 03:00
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Neboj se chlape.Ja budu zas tak do te 4te
-
- Quill Rat
- BattleTag:nasty2guurl#2282
Určitě písni. V partě můžu hrát až tak kolem 10.
Nový list progresu monster v patchi 2.4 . Ať víte na co se v GR vykašlat a co dorážet
warpath.eu/progression.html#clompigrg
warpath.eu/progression.html#clompigrg
Aké sú nutné podmienky na set dung? Nemám žiadne portály (sezóna).
Pani ako sa daju ziskat wingy v patchi teraz co je ?
Inak set dungeony mne osobne pridu uplne useless a hlavne sa mi este nepodarili splnit DDD
Inak set dungeony mne osobne pridu uplne useless a hlavne sa mi este nepodarili splnit DDD
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:LacoPaco#2108
Tak samozřejmě mít na sobě ten daný set. No a potom jsou v té nové lokaci prý nějaké indicie jak ten dungeon najít ale pro ty co neumí moc anglicky jako já jsou všechny tady https://www.youtube.com/watch?v=ck3ASjPn0VUAké sú nutné podmienky na set dung? Nemám žiadne portály (sezóna).
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak sa mi podarilo splniť conquerora a mám stash tab navyše. Nakoniec to nebolo až tak tažké ako som si myslel. Ten quest čo som mal najväčšie obavy - T10 rift pod 4 minúty sme úplne náhodne dali v partii. Neviem ako by to šlo sólo, zrejme by som musel dlhšie otvárať rifty pokiaľ by sa nevygeneroval ideálny. Tento patch je výborný, je čo skúšať a objavovať. Len crusader mi vydrží na dlho, rád by som skúsil ako ďaleko sa dostanem s invokerom - zatiaľ GR70. Potom to skusit s LoN thornom a vyskúšať ako ide teraz condemn, hammer...
-
- Fallen Shaman
jaký si udělal ty Conquestsy? pořád nevím co mám zkusit mám ze všeho obavy
Ako prvy som robil avarice, 50M gold strike. Trochu blby quest ktory sa do hry ako diablo podla mna nehodi, ale diablo3 nie je typicka diablo hra je neuveritelne frustrujuce ked mas 49.97M a proste ti dojdu prisery na mape. Asi na 4. pokus som to dal. Hlavne je mat aspon 9-10 000 gold find, alebo statie na gold barona na T10 rifte ked mas nahodenu gold find vybavu.
Druhy das GR45 bez setoveho predmetu. Ak mas problem iba s conquestami tak toto su tie spravne. Speedrun ani neskusaj, hlavne ak si solo. Ja som to skusil s crusaderom s perma konom a dmg na normal takym ze som len prebehol okolo a vsetko bolo mrtve, no dostal som sa za hodinu iba do 3. aktu. Ak je nieco na solo nesplnitelne tak je to tento conquest.
Druhy das GR45 bez setoveho predmetu. Ak mas problem iba s conquestami tak toto su tie spravne. Speedrun ani neskusaj, hlavne ak si solo. Ja som to skusil s crusaderom s perma konom a dmg na normal takym ze som len prebehol okolo a vsetko bolo mrtve, no dostal som sa za hodinu iba do 3. aktu. Ak je nieco na solo nesplnitelne tak je to tento conquest.
-
- Fallen Shaman
Podle mě se do Diabla z toho nehodí nic!! Tak sakra snahou je si piplat postavu, gear, naučit se hrát daný build a ne abych měl zvlášť komplet celou sadu na goldy, potom sadu jenom s legendárek, pak na sprint a bůhví co tam ještě všechno je, takže asi místo v bedně oželím..Abych se stokrát přihlašoval a zkoušel to mě nikdy moc nebavilo.
To máš pravdu, podla mňa sa do diabla nehodí nič čo je časovo obmedzené. To mi pripomína konzolove hopsacie plošinovky a nie diablo sériu. Ani GR ako časovka sa mi nepáči. Diablo by malo byť o tom či to zabiješ alebo nie... No to už nezmeníme. Proste hraj, povyšuj gemy, leveluj paragon a potom len nahodíš akekoľvek legendárky na seba a upgradnuté gemy dajú GR45 samy. To by si mal prvý conquest, len nebude tento týždeň ale neskôr. A ten s tými goldami je síce otravný, za ten priestor v bedni to stojí.
-
- Fallen Shaman
Tak dobře ukecal si mě snad se u toho nezblázním