Zeď nářků
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Ze tří 80% pokusů se ani jeden nezdařil... a pak jsem ripnul v lagu
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zeď nářků
Mě se včera "zadařilo" 5x z 18 pokusů, což dělá 27,7% a ne 60%. Člověk by ale neměl dělat závěry po pár pokusech. Pokud chce docílit opravdu nějakého průměru, tak by těch pokusů mělo být minimálně 100+. Pak už by ta statistika byla zajímavější a věřím, že by se to srovnalo.
Přesně jak píše Dark_Deamon.
A hlavně každý si všimne jen když se nedaří. Ale když má třeba pak častěji lehce nad průměr, tak už si ani nevšimne. Třeba při 2 úspěšné ze 3 už je to 66,66% a tedy nad průměrem 60%.
A hlavně každý si všimne jen když se nedaří. Ale když má třeba pak častěji lehce nad průměr, tak už si ani nevšimne. Třeba při 2 úspěšné ze 3 už je to 66,66% a tedy nad průměrem 60%.
Vítku ty už snad se svým netem to HC ani nehraj - 2 měsíce honíš soft a jak vlezeš na HC, tak ležíš
Jinak ty šance - ono člověk fakt vnímá víc ty neúspěchy - já měl zase z počátku pocit, že to vychází mnohem lépe než těch 60% - např. 5x ze šesti to klaplo a docela dlouho, takže zákonitě to někdy musí jít zase dolů že Prostě nesmíte bejt tak rozežraní
Jinak ty šance - ono člověk fakt vnímá víc ty neúspěchy - já měl zase z počátku pocit, že to vychází mnohem lépe než těch 60% - např. 5x ze šesti to klaplo a docela dlouho, takže zákonitě to někdy musí jít zase dolů že Prostě nesmíte bejt tak rozežraní
A já si taky zanadávám.
Který hovado imbecilní dal do set dungeonu pro Jade ty mizící nagy?? Je to časovka a člověk musí stát na místě jak debil aby se laskavě zviditelnily, protože když zmizí, nedostávají dmg....velice povedené. A počet potvor? no přesně tolik aby to splnilo potřebnej počet, ani o jednu víc snad... jako za chvíli se na to vykáknu a raději seženu jiný set JEN díky season journey....krásná práce
Který hovado imbecilní dal do set dungeonu pro Jade ty mizící nagy?? Je to časovka a člověk musí stát na místě jak debil aby se laskavě zviditelnily, protože když zmizí, nedostávají dmg....velice povedené. A počet potvor? no přesně tolik aby to splnilo potřebnej počet, ani o jednu víc snad... jako za chvíli se na to vykáknu a raději seženu jiný set JEN díky season journey....krásná práce
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Díky Blizzarde díky .... za ten váš "fix" elitek před vchodem do GR .... mám pro tebe zprávu ..NEFUNGUJE !! z 10 GR kde lezu max do 3 levelu se 2x objeví elite,rare pack hned u vchodu a ještě s affixi waller , frozen .....CG !
Seton: ty set dungy jsou o nerva .. ale baví mě já udělal master Shadow a tam padlo sprostých slov
No práávě . Teď když mám nové PC mu nemůžu dát čočku, to by byl drahej špás . To je něco na moje nervy toto....
taková kletba prej HC na vás . Možná až to blizzu přestane lagovat, náhodné DC a spol..potom možná...ale to už bude D4 a tam se teprve uvidí
no jako HC je tedka posledni dobou pekne o hubu...vcera se to drzelo na 70ms a najednou zasek skok na 800 a 5 vterin nic zaplat panbuh za trnovyho cruse kterej to umlati sam
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Co elitka u vchodu, to nic není, ale při powerlevelingu RG při vchodu nepotěší, zvlášť když ma člověk u toho nohy na stole. [emoji3] A když se to stane dvakrát po sobě, tak už v tom lze vidět úmysl.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
To je porod kompletování toho set Dungeonu !!! Jedu Zuni set ...teoreticky snadné, prakticky nadávám jak špaček, že si to vždycky podělám nějakou školáckou chybou nebo ukliknutím se vedle Kurváááááááá!!!! Už jsem z toho tak vytočenej, že jdu raději do práce
Pozn. ...pro ty co se chystají na tento set dunegeon... zcela nutné je to nové Mojo na zrušení CD Grasp of the Dead
Pozn. ...pro ty co se chystají na tento set dunegeon... zcela nutné je to nové Mojo na zrušení CD Grasp of the Dead
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Kolego to chce pevne nervy Ja budu muset zas snizit DMG kvuli tomu,abych nekillnul elitu rychlosti blesku a stihl vse aplikovat nez pojde To bude tez sranda...Treba ke konci.Spatny klik.Elita down a prijde nasranost...
Ad ten Zuni set - nebude taky trochu problém v tom, že je to buglý a feťáci každou chvíli neflušou?
Já se zatím snažím sehnat hnědej crap na buildy 2.4, ovšem pro tohle furt musím lítat s původním HT Wall of death
A stejně se na to asi brzo vyfláknu, na non-season není s kým hrát...
Já se zatím snažím sehnat hnědej crap na buildy 2.4, ovšem pro tohle furt musím lítat s původním HT Wall of death
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
A udelal jsi aspon zalozku do bedny? Ja jsem chtel jenom to a zjistil jsem, ze mne to Diablo na sezone zase bavi, je proc hrat.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Jedu klasického melee PET WD ... flusač je ti na ho.no v tomto set dungeonu - musí se používat Grasp of the dead hlavně a DMG raději méně než víceTyckin píše:Ad ten Zuni set - nebude taky trochu problém v tom, že je to buglý a feťáci každou chvíli neflušou?
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Tak a je to tu .. musím si postěžovat na ty OP BLizz lagy. Dneska jsme jeli 4p v GR 60-65 a jakmile došlo k situaci, že jsme chtěli zabíjet hlouček více mobek, tak ze hry se stala sekaná jako svině. Nehratelný ! ... Možná příčina .. gen monk v partě.
lagy z duvodu fps dropu nebo spis latence? me to posledni dobou v parte 4 lidi hodne dropuje fpsHELLERcz píše:Tak a je to tu .. musím si postěžovat na ty OP BLizz lagy. Dneska jsme jeli 4p v GR 60-65 a jakmile došlo k situaci, že jsme chtěli zabíjet hlouček více mobek, tak ze hry se stala sekaná jako svině. Nehratelný ! ... Možná příčina .. gen monk v partě.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
klasika jak je moc dot dmg ať už ze skilů nebo gemů, a pak se sejde větší pack monster tak se to celé zalaguje
brácha co dělá do IT mi to vysvětloval jako "nestíhání sítě" prostě je tam moc hitů a všeho a celé se to začne sekat,byl to problém už u víc her
brácha co dělá do IT mi to vysvětloval jako "nestíhání sítě" prostě je tam moc hitů a všeho a celé se to začne sekat,byl to problém už u víc her