Zeď nářků
Hmmm, je fakt že mediální mr*ky by z toho udělali něco takového :/ . Můžu jim alespoň na 4x zlámat ruce???
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Zeď nářků
Z tohoto som K.O.Tyckin píše:Setone prosím nikoho nezabíjej Jinak se v krimi zprávách dozvíme jak závislý hráč násilných PC her povraždil osazenstvo obchodu - inspirován novým buildem verze 2.4 si chtěl ověřit jaký GR s tím dá v reálu vyčistit do 15 minut Nám to D3 zakážou a co pak - budu muset zase pařit s kámošem SC2 v top bronzu a to je na mne už děsnej stres
Naštěstí vše dobře dopadlo - Setonek dostal své železo včas a můžeme vesele hrát
Tedy já nemám prakticky s kým - dle předpokladů houfný úprk na sezonu a to mne neba - zase jako idiot běhat nudné bounty, klíčníky, ubery, shánět věčně matroš...
Tedy já nemám prakticky s kým - dle předpokladů houfný úprk na sezonu a to mne neba - zase jako idiot běhat nudné bounty, klíčníky, ubery, shánět věčně matroš...
O tom je ale celé diablo.... :-)
-
- Wraith
Lagy koli serverom, čakačka koli serverom.
Na kozolách hoci sú tam hacknuté veci s 100 000 000 000 000 000 000 dmg a maník si s takým dmg preletí cez všetkých tak im to nelaguje.
Se.......em na to.
Na kozolách hoci sú tam hacknuté veci s 100 000 000 000 000 000 000 dmg a maník si s takým dmg preletí cez všetkých tak im to nelaguje.
Se.......em na to.
Diablo je o nudě? Ono krom nezbytné (a nudné) práce tam já preferuji zábavnější části - např. vysoké GR solo či v partě, prostě nějaké pořádné čuňárny s hotovou (!) postavou Sezona je pro lidi, co tomu věnují více času, jinak se k tomuhle prostě ani nestihnou dostat - na HC, kde zkrátka nějaký ten RIP přijde. A navíc, jak jsem v sezoně 4 viděl - po měsíci to začalo mizet, po dvou už skoro nikdo nehrál - oops...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
tak já celej večer jak dylina uplácím kadalu, lítám griftama a sháním Heart od Iron pro barbara a teďka koukám do tabulek s dropratama a ono je jen pro cruse? to už je fakt moc
ne vážně, to je sviňstvo.....
Tohle je pěkný opruz, od včera se raději už vždy dívám do tabulek.
Chtěl jsem zkusit dát Templáři Eun-jang-do. Aktuálně už TF u Templáře pro UE DH nemá smysl, když má DH Thrill of the Hunt. Tak jdu zkusit s DH v kostce. Zkusím asi 6 pokusů a pořád mi to dává jen 2 daggery specifické pro DH. Tak si říkám, že tedy možná nemá Eun-jang-do v drop poolu. A jsem línej se podívat, přepínám na Barba a zkouším znovu. Udělám asi 6 pokusů a dostávám pořád Pig Sticker a Barber. Tak zkouším Wiz. a pár pokusů také nic.
Konečně se dívám do drop tabulky a vidím, že DH nemá v tabulce Eun-jang-do vůbec. A Barb má větší šanci než Wiz., jen Pig Sticker a Barber mají 2x větší pravděpodobnost než Eun-jang-do, takže nebylo nic divného, že jsem je dostal na prvních více pokusů.
Vracím se tedy na Barba a tam konečně po pár dalších pokusech Eun-jang-do.
Kdybych se podíval do tabulky rovnou, tak jsem mohl ušetřit cca 300 DB...
Chtěl jsem zkusit dát Templáři Eun-jang-do. Aktuálně už TF u Templáře pro UE DH nemá smysl, když má DH Thrill of the Hunt. Tak jdu zkusit s DH v kostce. Zkusím asi 6 pokusů a pořád mi to dává jen 2 daggery specifické pro DH. Tak si říkám, že tedy možná nemá Eun-jang-do v drop poolu. A jsem línej se podívat, přepínám na Barba a zkouším znovu. Udělám asi 6 pokusů a dostávám pořád Pig Sticker a Barber. Tak zkouším Wiz. a pár pokusů také nic.
Konečně se dívám do drop tabulky a vidím, že DH nemá v tabulce Eun-jang-do vůbec. A Barb má větší šanci než Wiz., jen Pig Sticker a Barber mají 2x větší pravděpodobnost než Eun-jang-do, takže nebylo nic divného, že jsem je dostal na prvních více pokusů.
Vracím se tedy na Barba a tam konečně po pár dalších pokusech Eun-jang-do.
Kdybych se podíval do tabulky rovnou, tak jsem mohl ušetřit cca 300 DB...
taky vam to posledni dobou hazi pouze "tuneloidni" mapy? hlavne co se tyka GR
zacinam mit podezreni, ze to byl nejakej hotfix vzhledem k serverum, vypocitavat tunel je pro blizzardi servery mnohem jednodusi, nez open mapa s mnohem vetsim poctem mobu, tak to proste upravili, aby to preferovalo min narocny mapy
zacinam mit podezreni, ze to byl nejakej hotfix vzhledem k serverum, vypocitavat tunel je pro blizzardi servery mnohem jednodusi, nez open mapa s mnohem vetsim poctem mobu, tak to proste upravili, aby to preferovalo min narocny mapy
Tak feťáci furt každou chvíli přestávaj flusat - super je to zejména u guardiana - takovej Perdition je mne pak schopen zadupat do země než ho svým flusáním upižlám - fakt ať se jde Blizz vys*at
A navíc jelikož nejedu sezonu, nemám s kým hrát
tech 60 prct upgrade gemu by meli zrusit, vcera 2x po sobe na gr84 0/6, takovy darek pred spankem.
Buchis je death, ať žije herdek
u 60 se to dá předpokládat, ale ani 80 není zárukou uspechu
Záruka úspěchu je pouze u 100%.
60% mi tak hrozné nepřijde. Prostě dlouhodobě je to o něco lepší než každý druhý úspěšný pokus. Akorát naštve, když se zrovna nepovede žádný pokus při snaze o vysoký GR a pak se zase povede více úspěšných a nízkém GR.
Já jsem ve 2.4 při navyšování gemů (ze solo 2.3 jsem měl nízké lvl, jen 70 trapped a 65 zeis) začal první pokus na GR74 (v tu chvíli Trapped a Zeis připraevné na lvl 74) tím, že jsem si zaplatil 4. pokus. GR74 se povedl hned napoprvé.
A jdu upgradovat gemy na 60% a nedal jsem ani jeden ze 4 pokusů. To mi také opravdu nepotěšilo. Naštěstí časem se mi to zase trochu srovnalo i na vyšších GR.
60% mi tak hrozné nepřijde. Prostě dlouhodobě je to o něco lepší než každý druhý úspěšný pokus. Akorát naštve, když se zrovna nepovede žádný pokus při snaze o vysoký GR a pak se zase povede více úspěšných a nízkém GR.
Já jsem ve 2.4 při navyšování gemů (ze solo 2.3 jsem měl nízké lvl, jen 70 trapped a 65 zeis) začal první pokus na GR74 (v tu chvíli Trapped a Zeis připraevné na lvl 74) tím, že jsem si zaplatil 4. pokus. GR74 se povedl hned napoprvé.
A jdu upgradovat gemy na 60% a nedal jsem ani jeden ze 4 pokusů. To mi také opravdu nepotěšilo. Naštěstí časem se mi to zase trochu srovnalo i na vyšších GR.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Já měl zaplacený 4 pokusy dokonce ani jedenbuchis píše:tech 60 prct upgrade gemu by meli zrusit, vcera 2x po sobe na gr84 0/6, takovy darek pred spankem.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Jojo, psal jsem to do 2.4. Opět... bug...Tyckin píše:Tak feťáci furt každou chvíli přestávaj flusat - super je to zejména u guardiana - takovej Perdition je mne pak schopen zadupat do země než ho svým flusáním upižlám - fakt ať se jde Blizz vys*at
no jo májo, ale 6x po sobe a nic? kua wtf,
neznamená to, že jsem předtím měl 4x po sobě uspech, to ani nahodou
neznamená to, že jsem předtím měl 4x po sobě uspech, to ani nahodou
Buchis je death, ať žije herdek
Já mám bilanci tak 2 z 9 pokusu na 60%
Jsem rad ze v těch pokusech v 60% nejsem na tom tak mizerne sam. Taky jsem si toho vcera vsiml ze se mi nedarilo
@N7100
@N7100