Patch 2.4.0
. už to vidím, ještě za měsíc všíchni "tý vole, zlatý lagy v 2.3" . No snad to dají do pořádku co nejdřív.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Patch 2.4.0
tak nejakej cas zase uplynul, mame tu dalsi patch a sezonu, hned dva duvody proc se vratit a me by prozmenu zajimalo, kdo bude nejvetsi zabijak vzhledem ke vsem zmenam a novym setum? PTR ani patch notes jsem nesledoval, minule to byl monk a predpokladam ze ho uplne nenerfli, takze bude pouzitelnej i ted, ale chci zkusit neco jinyho
Použitelné jsou všechny postavy. Rozdíly na PTR byly dost malé. Ale je možné, že časem se objeví něco, co ostatním postavám znatelně uteče.
Každopádně GR80 při slušném zahrání, lehkém fishingu a dobře postavém buildu bude solo schopná každá postava. Výrazně nad GR80 se teprve uvidí.
Každopádně GR80 při slušném zahrání, lehkém fishingu a dobře postavém buildu bude solo schopná každá postava. Výrazně nad GR80 se teprve uvidí.
Napište to někde do záhlaví, nebo se tady bude na to ptát dalších třicet lidíMlok píše:Použitelné jsou všechny postavy. Rozdíly na PTR byly dost malé. Ale je možné, že časem se objeví něco, co ostatním postavám znatelně uteče.
tak zkusim doplnujici otazku, kdo to bude farmit nejsnaze? kdyz ted koukam na notes - Exploding Palm's on-death explosion bonus damage has been increased from 75-100% to 250-300% a hlavne bugfix - Fixed an issue that caused Exploding Palm - Impending Doom to overwrite other players' Exploding Palms ... monk bude jeste 3x vetsi zabijak, nez bylMlok píše:Použitelné jsou všechny postavy. Rozdíly na PTR byly dost malé. Ale je možné, že časem se objeví něco, co ostatním postavám znatelně uteče.
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Mloku na HC je v žebříčku barb GR78. Na ostatní jsem se nedival. Tak to podle mne poleze nahoru. Ja jsem zkousel 58, a kupodivu jsem ji dal. Mozna se zlepsim kdyz pouziju nejaky aktualni build :-)
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Na SC je Barb už na 86 a všechny charaktery aspoň na GR80.
-
- Wraith
Nepřestává bavit ani po tolika verzích . Týpek je prostě legendaPsychotoxic píše:Achhhh joooo https://www.youtube.com/watch?v=Ew8_GxUxIpA
Pryč, je místo něho Trade (alespoň dnes 2:30 ráno byl), ví to, takže nastoupí fix, měl by .DeathHero píše:Kde je inspect ?
Udělali mi velkou radost s Firebat WD. Zkoušel jsem v PTR, jdu do toho i v patchi a pak na sezoně. Tohle byl snad můj nejoblíbenější build na Vanille!
Ještě CM wiz by mohl nastoupit
Ještě CM wiz by mohl nastoupit
Jj, firebat, zvlášť LoN verze se sakra povedla , já raději Carn, ale bati jsou dost dobří . Na S5 taky půjdu WD, ale jako support a až nasbírám Jade, udělám ranky, vemu záložku a pápá S5 .
Jinak ptal jsem se na tu záložku a prej se přenese hned na S5 i normal, což by bylo kure*sky dobrý!! Nevím kde to týpek vzal to info, tak to neberte jako fakt, ale psal tohle .
Btw. Tohle je můj příspěvek číslo 3000! Nějakej pet nebo rámeček bude? nebo admin pošle pivko? Díky :*
Jinak ptal jsem se na tu záložku a prej se přenese hned na S5 i normal, což by bylo kure*sky dobrý!! Nevím kde to týpek vzal to info, tak to neberte jako fakt, ale psal tohle .
Btw. Tohle je můj příspěvek číslo 3000! Nějakej pet nebo rámeček bude? nebo admin pošle pivko? Díky :*
Takže lagy sú vyriešené. Príšery sú aj sekundu bez pohybu, ja viditeľne dostávam wrath po aktivácii provoke asi po 2-3 sekundach, ale pásik latencie je v zelenom. GJ blizzard, takto sa riešia problemy. Hrám solo GR 62... asi 6x som koli lagu skapal no ešte som to stihol v limite, no vyššie s takouto odozvou asi nepojdem. No a to ešte nezačala ani sezóna a hra v partii.
Ty lagy jsou opravdu věc, která Blizz netíží. D3 nevydělává, tudíž přidání serverů se nekoná. S takovým přístupem můžeme být rádi za patch. A ta nová šipka je úplně na hov..
Problém je ale že to nie je záležitosť iba diabla, hral som dnes aj heroes of the storm a tam to bolo to iste. 1-3 sekundove lagy. Battle.net je asi sieť ktorá beží na rovnakom hardware, nie je to pre každú hru zvlášť. Je možné že sa dajú prideliť prostriedky pri každom serveri a prioritu ma SC2+WOW. No takto si spokojných zákazníkov nepridajú.
A k tomu všetkému ešte blizzard percentage RNG 60% = 1 úspech zo 6 pokusov. s*it.
A k tomu všetkému ešte blizzard percentage RNG 60% = 1 úspech zo 6 pokusov. s*it.
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Co je sakra zase tohle? Proběhl update v battlenet a tohle mi udělá po spuštění hry.
to mas stejne problem jak ja,
ja uz 2* reisntal cely D3, od noci,
ted sem reinstal cely widle na 64 bit, cista instalace
ukonci D3.exe, cely strom, ukonci agent.exe,
po loginu si zkuz dat pryc aktualizace,
pak znova pust,
ale asi ti to nepomuze, me krom tohoto hra natvrdo zamrzne, treba kdyz klknu na kovare, ci na kohokoliv ve meste,
fix bude, ale kdo vi kdy, ze....
ja uz 2* reisntal cely D3, od noci,
ted sem reinstal cely widle na 64 bit, cista instalace
ukonci D3.exe, cely strom, ukonci agent.exe,
po loginu si zkuz dat pryc aktualizace,
pak znova pust,
ale asi ti to nepomuze, me krom tohoto hra natvrdo zamrzne, treba kdyz klknu na kovare, ci na kohokoliv ve meste,
fix bude, ale kdo vi kdy, ze....
Buchis je death, ať žije herdek
blue post z bt fora, je to problem 32 bit verze
uz me to psali kluci z klanu odpo ze tj asi prob 32 bit, takze od 15h reinstal celeho PC, este 8GB diabla 3 a du testnout
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/17288700039#9
uz me to psali kluci z klanu odpo ze tj asi prob 32 bit, takze od 15h reinstal celeho PC, este 8GB diabla 3 a du testnout
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/17288700039#9
If your operative system is 32bits, the freezes are probably related to a known issue that it's being investigated, as it was mentioned on the US forums:
There is a known issue right now with release 2.4 and 32 bit operating systems in that the game may occasionally encounter a hard lock(freeze) due to memory limitations. We're working to get a fix in for this as soon as possible but I haven't seen an ETA yet for when that will be done.
The only solution here, I'm afraid, it's waiting until it gets fixed.
However, if your system is not 32bit, try the following.
Repair the game:
battle.net/support/article/6572
Make sure both your OS and drivers are fully up to date:
battle.net/support/article/200576
Close background applications:
battle.net/support/article/200483
Monitor the temperatures of your hardware to make sure there's no overheating:
battle.net/support/article/8900092
Check the rest of the steps on this article, including the advanced, and follow them:
battle.net/support/article/6300064
If the issue persists, please create a DxDiag file and paste the content on the thread:
battle.net/support/article/200581
In order not to fill the thread with DxDiag text, please copy the result of your DxDiag, paste it on Pastebin and provide us with the resulting link.
We would also need the following information:
- What exactly happens to you?
- Did this happen to you before 2.4 or is only happening since the update?
- Is there any specific situation that triggers this? If so, which one?
Thank you all for your patience and collaboration.
Buchis je death, ať žije herdek
mě to hodilo taky, ale po restartu to naběhlo normálně.