Patch 2.4.0
Ti, kdo ti tady tu odpověď naservírují pročítali daleko více stran + testy PTR, sledování změn žebříčků, studování buildů....projít 10 stran dozadu, když víš, který text hledáš zase taková hokna není, tipuju cca 5min při Modem 56k připojení..... .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Patch 2.4.0
Tady z té debaty to vypadá fakt na ráno, furt rikaji ze soon, to zname ze :-)
ale asi to za chvili ohlasi offiko, tipuju
https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/sta ... 0163394567
ale asi to za chvili ohlasi offiko, tipuju
https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/sta ... 0163394567
Buchis je death, ať žije herdek
Tak patch se na US před malou chvílí začal stahovat, takže je to tu.
Jak to tak sleduji tak pár lidí bude/má znovu Vánoce :-)
I na EU podle toho co jsem cetl... Ja zatim nic...
Na EU zatím ne, nejspíš až zítra.
A já furt nevím, za koho pojedu, pokud pojedu ..
Pouze pro US Eu až zítra dobrou noc
http://www.diablofans.com/blizz-tracker ... 0-now-live
V odkazu jsou finální patch notes. Co jsem rychle prohlédnul, tak zatím jsem neviděl žádnou změnu oproti poslední verzi PTR.
V odkazu jsou finální patch notes. Co jsem rychle prohlédnul, tak zatím jsem neviděl žádnou změnu oproti poslední verzi PTR.
Jak říkáš oproti PTR žádná změna takže eškeré poznatky, které byly zjištěny se nezmění..Mlok píše:http://www.diablofans.com/blizz-tracker ... 0-now-live
Mlok: to by byla dobra zprava, posledni verzi PTR mam projetou skrz na skrz, takze jsem pripraven .
Mrknu na to jeste nez to prijde .
Mrknu na to jeste nez to prijde .
Už to fakčí jo ? jsem ve hře 2.4
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
ja ja
2,12 Gb content, dufam ze sa tento patch bude tak dobre hrat ako to vyzera v patch notes
2,12 Gb content, dufam ze sa tento patch bude tak dobre hrat ako to vyzera v patch notes
Ja hraju a nic...to je tak kdyz clovek kvuli performance sestreli Bnet appku . Jdu stahovat, helere, strhnem 2p leader hned ze startu nebo jak?
Seton: no já už dávám pár her za DHčko .. trochu zkusím nalovit gear po dost dlouhé době hraju .. je to nezvyk musím se rozehrát zase.
Stahovacka, wifina dava co muze, mezitim sem ritualne obetoval redbull aby to slo rychleji, zitra v hokne chcipnu, ale co, LoN WD musi byt ready na zitrejsi GR .
Prvni hodina na 2.4.
GR 65 za 7min s gearem(rolly) jak z bazaru, top1000 EU, na prvni den staci, pokracovani zitra . Jdu chrapat, dobrou
GR 65 za 7min s gearem(rolly) jak z bazaru, top1000 EU, na prvni den staci, pokracovani zitra . Jdu chrapat, dobrou
Vy jste fakt nadržený závisláci, horší jak já s asiatkama
Dneska bude ale asi jedinej den kdy si budu mít pořádně s kým zahrát - v pátek 85% klanu zmizne na sezonu a bude po srandě
No neva, budu mít na NS dost času na sbírání hnědýho crapu co jsem dlouhodobě vyhazoval a teď to bude in, chjo, miluju Blizzard
Dneska bude ale asi jedinej den kdy si budu mít pořádně s kým zahrát - v pátek 85% klanu zmizne na sezonu a bude po srandě
No neva, budu mít na NS dost času na sbírání hnědýho crapu co jsem dlouhodobě vyhazoval a teď to bude in, chjo, miluju Blizzard
Nevím, zda se jedná o bug, na PTR jsem se s tím nesetkal ( i když je fakt, že na PTR jsem zkoušel hru chvíli a je to nějaká doba už), ale na konci GR po zabití guardiana, když chcete upgradovat Vámi vybraný gem, tak čas upgradu byl urychlen. Už ty 3 (resp. 4) upgrady po sobě netrvají tak dlouho .. maličkost, ale potěší.
To bylo i na PTR a je to cílená změna, aby to netrvalo tak dlouho.