MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
mno ja zavazuju to jesl jet zerka nebo ne jako bez enigmy si ho nedokazu preddstavit jako funkcniho chara ... ale zase vydel bych to jako výztvu pro mě udělat za turnaj enigmu popripadě grief DD uvidime naposledni chvili to nejak vyresim
Naposledy upravil(a) Smilee dne 31.12.2015, 01:12 hod., celkem upraveno 1 x.
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.6
A to tu měli někteří strach, že to bude turnaj plnej Sorcek. Zatím jsem tu četl jen o dvou. Spíš je to tu samá Ama, Assa, Barb a plechovka.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Do prvního příspěvku jsem přidal bodovací tabulku. Nevím, jaké máte MS Office, tak jsem dal na výběr ze starých i novějších. Pokud někdo MS Office nemá vůbec, tak lze na netu použít Open Office.
Jinak tabulka je myslím pochopitelná. Napravo od názvu předmětu je jeho bodová hodnota. Když vám item padne, tak do prázdné buňky napíšete číslo, které je předmětem ohodnoceno. Vše se sčítá na úplně první řádek.
Každému z vás jsem poslal PM zprávu, ve které naleznete již připravenou tabulku, ve které budete zaznamenávat své dropy. Pro její zkopírování stačí pouze kliknout na VYBRAT VŠE a potom už jen ctrl+c --> ctrl+v. Tabulku vložte do nově vytvořeného vlákna a kromě překopírování tabulky tam prosím nic jiného nepište. Děkuji.
Losování dvojic proběhne 1.ledna před začátkem turnaje.
Jinak tabulka je myslím pochopitelná. Napravo od názvu předmětu je jeho bodová hodnota. Když vám item padne, tak do prázdné buňky napíšete číslo, které je předmětem ohodnoceno. Vše se sčítá na úplně první řádek.
Každému z vás jsem poslal PM zprávu, ve které naleznete již připravenou tabulku, ve které budete zaznamenávat své dropy. Pro její zkopírování stačí pouze kliknout na VYBRAT VŠE a potom už jen ctrl+c --> ctrl+v. Tabulku vložte do nově vytvořeného vlákna a kromě překopírování tabulky tam prosím nic jiného nepište. Děkuji.
Losování dvojic proběhne 1.ledna před začátkem turnaje.
- Neposunuse
- Gorebelly
Smilee: Já jel Zerka v posledním turnaji, bez Enigmy to docela šlo, spíš jde o to vygenerovat si dobrou mapu (např. k Mephistovi, Treshovi či LK). Problém je spíš ta bouchačka, neboli absence Griefu je sakra citelná. Já měl štěstí, že mi spadla Lo, najít Mal a Ist si taky vyžádalo svůj čas, ale šlo to. Jo a ono taky trvá, než se dostaneš k 5 Socket Phase Blade. Než jsem složil Grief, tak to byl docela porod, neměl jsem ani Headstriker Proto teď už znova Zerka nejedu.
DD: Velký dík za tvou energii vloženou do organizace a přípravy turnajů! Opravdu si toho cením, že umožňuješ nám méně zkušeným takovou Überzábavu.
DD: Velký dík za tvou energii vloženou do organizace a přípravy turnajů! Opravdu si toho cením, že umožňuješ nám méně zkušeným takovou Überzábavu.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Welvet : já otom přemýšlím ale zas si rikám po výzvě s blade fury ass ... nevím jestli mám nato trpělivost, nebo jet radsi nejakou klasiku
Rozmíšlím se mezi zerkem, poision nekrem ,nejakou sosou ale to bych jel asi jedine blizzard a trapou
Rozmíšlím se mezi zerkem, poision nekrem ,nejakou sosou ale to bych jel asi jedine blizzard a trapou
HC Grál - Nesbírám
Doufam že to budeš hrát aktivně Mio, na toho Avengera se docela těším jak ti to s ním půjde. Taky se na něj chystám brzo
Ja jsem na nej nikdy nemel dost trpelivosti, urcite muze bejt silnej a slusne prezivat, ale mlatit kazdy monstrum zvlast nejak nebylo pro me...Aspon ne na dlouho...Proto hraju obcas Martyra U Mii jsem taky zvedavej na progres, stejne jako u Majkieho a dalsich...
jeho nebaví mlátit každou potvoru zvlášť ale hrává zerka..no chápete tohle to?
no, přeju všem pěknej rok..a sobě ať se rozhodnu co hrát
no, přeju všem pěknej rok..a sobě ať se rozhodnu co hrát
No, je to divny, uznavam
Na druhou stranu, na zerka uz jsem hooodne dlouho nesahl
Na druhou stranu, na zerka uz jsem hooodne dlouho nesahl
zerka mam ale jen SC tam uz nehraju a hC se jaksi stratili
ale lovce bosů zerka chci ale nevím jestli hned s enigmou ho chci určo
Taktéž přeji dobré vkročení do nového roku
ale lovce bosů zerka chci ale nevím jestli hned s enigmou ho chci určo
Taktéž přeji dobré vkročení do nového roku
HC Grál - Nesbírám
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem koukal, že se nám skupinka SC trošku rozrostla..., to bude zábavné.
Greenhorn s duší Throwera
Okej, jsem nepoučitelnej Minule jsem tomu nic nedal, tak snad se protentokrát polepším.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Není vůbec za co Tím, že už mám pár turnajů za sebou, tak je spousta věcí jednodušší => ctrl+c --> ctrl+vNeposunuse píše:DD: Velký dík za tvou energii vloženou do organizace a přípravy turnajů! Opravdu si toho cením, že umožňuješ nám méně zkušeným takovou Überzábavu.
Zedrak: Ať je to lepší
Tím, že se na poslední chvíli přihlásil Zedrak je nás lichej počet, což je na pytel co se týče losování. Takže jsem se rozhodl tak, že se já obětuju a budu tvořit solo tým.
Jinak už mám připravené 2 losovací koše:
Kód: Vybrat vše
1.koš 2.koš
Secondface Fraxinus
Javurek TeS
RIP shakyn
Welwet Flammeus
Obter!vr Dawemorraless
Medulin Mia
Neposunuse Lemurman
Smilee Zedrak
Dragonius ZOMB
Dark_Deamon Abuzus
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak je dolosováno...Dvojice jsou myslím slušně vyvážené, i když vše může dopadnout jakkoliv Celé to bylo o náhodě Tento seznam najdete i v prvním příspěvku toho topicu. Ať se všem daří
Turnajové dvojice:
Turnajové dvojice:
Kód: Vybrat vše
Dark_Deamon + Lemurman
Medulin + shakyn
Javurek + Abuzus
Neposunuse + Flammeus
Smilee + dawemorraless
Secondface + Fraxinus
Dragonius + Zedrak
Welwet + TeS
Obter!vr + ZOMB
RIP + Mia
Ok začátek nestíhám dorazím pozdeji .. Nakonec pojedu Trapu at si trochu ulevím od toho masívního zhanění potřebnýho eqp bez ktereho se neda posunout dal viz Blade fury assa tak dobře začněte .. přeju hodně krásných dropů a hlavně a hlavně společnou radost a spokojenost a pohodu kterou si tu držíme už nějakej ten pátek tak at to ještě nějaký ten čas vydrží
HC Grál - Nesbírám
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Super už aby to vypuklo chci sundat dneska Duriela aspon Smilee snad Tě moc nezklamu budu se snažit nadropovat co nejvíc ale psycho runy moc nejezdim. Btw dotaz dá se něco dropnout v hrobkách v kanonu? Tam se mi mooooc líbí
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah