Příspěvek
od Mlok » 29.12.2015, 08:35 hod.
Použitelná (minimálně solo) bude každá postava.
S DH jsem na PTR docela spokojený. Tedy v poslední iteraci patche už jsem testoval pořádně pouze UE set, který budu hrát určitě jako první i jako hlavní.
Možná časem zkusím i M6, ale ten mi na PTR až tako moc neseděl. Už je to celkově přehnaně klikání, když se musí hlídat i perma Vengeance (oproti M6 co se hrál ve 2.1.2, tak je to navíc Vengeance + F+R/Wraps of clarity).
Vengeance by sice šlo vyřešit přes trvale stisknutou klávesu (stačí num lock metoda, ani není třeba macro), ale tohle řešení nemám rád (i když to funguje splehlivě, tak pak pořád křičí, že skill is not ready).
A fungující macro pro Vengeance, které by nikdy nekřičelo, že skill is not ready se mi nepodařilo naprogramovat (problémem je Vault; jakmile vyjde Vault do momentu stisku klávesy macrem, tak to nezafunguje; v macru lze samozřejmě také použít dlouhý stisk klávesy na více sekund který zafunguje vždy, ale to už je zase pak skoro jako metoda numlock).
Co jsem koukal jakékoliv videa z PTR, tak všichni používají numlock metodu (nejen u M6, ale i U6) a asi jim tedy nevadí, že na ně pořád křičí, že skill is not ready.
U U6 není ještě problém si hlídat Vengeance ručně (a tak to také hraju), u M6 je toho ale už pak moc, tam už nezvládám ručně hlídat Vengeance.
A jak si aktuálně stojí U6:
- na PTR někdo zahrál GR79, na live pak určitě půjde o trošku výše, ale už ne o moc
- TX bude opravdu rychlovka s UE, už jsem i zahledénul video, kde se podařil TX na PTR solo pod 2 minuty
- na první pokus jsem zahrál spíše horší roll GR73 ve variantě s Moltenem (to je varianta kdy je to hodně na pohodu s defense a jsem limitovaný jen dmg)
- lepší roll s Moltenem by šel tak o 2-3 lvl výše (maximum se Stricken jsem nezkoušel, dělal jsem nový převod postavy a už jsem mi znovu nechtělo na PTR stricken levelovat)
- výše už bude nutný jak stricken, tak i více ladit do max dmg gear a to už bude na hodně pokusů, protože to bude chtít jak dobrý roll riftu, tak i perfekntě zahrát (bez Moltenu už to nebude taková pohoda + navíc to bude o dalších 4-5 lvl výše, takže zase už o dost větší dmg monster)
- GR70 jsem dal několikrát v čase kolem 8-11 minut ve variantě s Moltenem, abych mohl hrát na pohodu s větší defense (to je nejen kvůli dlouhodobému pohodovému hraní, ale také kvůli trvale udržitelnému poolu, tedy neumírat vůbec)
- GR70 tedy bude s DH v pohodě hratelný solo dlouhodobě, i když ještě bude chtít otestovat, jestli to o pár lvl níže nevyjde efektivnější
Tedy solo je UE DH cca +15-17lvl výše než v aktuálním patchi.
A myslím, že UE DH i M6 DH zůstane už v podobě v jaké je na PTR.