Uliana´s set a 2.3 Monk
Monkem nemas na gearu skoro vůbec zadne secondary resy a tim padem ti je i pasivka harmony defacto k prdu. Helmu radeji neackovou s vitkou, amulet hellfire se secondary resem, na pasku 15% life místo armoru, ale hlavni problém jsou ty secondary resy nemas je fakt nikde krome helmy a to je fail. Uz to ze jedes NDE na SC je jasny ukazatel ze je něco spatne
Re: Uliana´s set a 2.3 Monk
Tak jsem asi po tydnu mohl zkusit upravit gear, neco malo nafarmit a uz je to OK. GR61 dole, na 62 chybel kousek. Problem s prezitim vicemene neni, na te 61 jsem mel prvni rip az u guardiana, kdy jsem si spatne nacasoval sss, kterym se zaroven i vyhybam explozim, meterorum, kameni, talibancum a dalsim neprijemnostem Dale mi uz bude chybet damage a tam bych videl problem s nizkym paragonem (necelych 650). Nevim, kde jinde dmg jeste nabrat
Diky za rady. Jelikoz jsem vedel, ze tuhle sezonu nepojedu moc aktivne, mel jsem cil dat GR60 solo, coz se stalo a jsem tak spokojen.
Diky za rady. Jelikoz jsem vedel, ze tuhle sezonu nepojedu moc aktivne, mel jsem cil dat GR60 solo, coz se stalo a jsem tak spokojen.
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
Jedu Monka s Broken Promise a občas se mi zdá, že prsten na vyšší GR skoro neprocuje, takže trefit ten správný okamžik spuštění mi dost často uniká.
Vysledoval jsem ale i zajímavý drop, některé předměty padají vzácně a než jsem sestavil celý Uli set, měl jsem Innas Sunwoko kompletně v A provedení. Silná provokace.
Vysledoval jsem ale i zajímavý drop, některé předměty padají vzácně a než jsem sestavil celý Uli set, měl jsem Innas Sunwoko kompletně v A provedení. Silná provokace.
Zkus to prehodit na CoE. BP jsem na zacatku hral taky, pecky to davalo uzasny, ale jak rikas, nejak to neprocovalo U CoE mas tu damage takovou jistejsi, i kdyz budes trochu vic papir, nez ti napada optimalni gear, pokud uz nemas neco v truhle.
- st.ranger
- Gorebelly
To není jen tak, když na žádném předmětu nemám CrCh, právě kvůli Broken Promise.iki píše:Zkus to prehodit na CoE. BP jsem na zacatku hral taky, pecky to davalo uzasny, ale jak rikas, nejak to neprocovalo U CoE mas tu damage takovou jistejsi, i kdyz budes trochu vic papir, nez ti napada optimalni gear, pokud uz nemas neco v truhle.
Přitom z hlediska funkčnosti mě ten build velice baví, ale když pak čekám na proc, který trvá i několik desítek vteřin, to už opravdu nechápu. A stává se to jenom ve vyšších GR, na 60 jsou s tím velké problémy.
- Sonic1SVK
- Fallen Shaman
- BattleTag:Sonic1SVK#2152
Preto uz BP skoro nik nehra . COE dava dmg skoro stale. Napr. ja som zabudol ze follower ma crit a som sa divil preco nedavam dmg . Mas to fakt na 5%?
- st.ranger
- Gorebelly
Fakt na 5%.
S pomocníkem jsem začal chodit až na GR60, do té doby jsem jeho asistenci nepotřeboval.
S pomocníkem jsem začal chodit až na GR60, do té doby jsem jeho asistenci nepotřeboval.