HC Poetarum
Zdar a sílu, tak novou sezonu jedu určitě HC. Dneska jsem si řekl, že opustim solo SC a zkusím, kam se posunu na publicu a houno. To byl leaving quest, za hodinu se hrálo třikrát a to byly zase trotlové, co na to absolutně neměli, co otevřeli. Na tom HC jsme chodili cajkově a šlo to, protože člověk věděl, co si může dovolit, jinak už tam nebyl. Věřim, že sehraná SC parta bude dycky o 10 pater dál, ale toto :o). To byla fakt haluz ten public :o).
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: HC Poetarum
Diablo kaput byl sem hodně překvapen že mi pustil 3 legendárky + mi padli pěkný ruce hodim screeny do kecárny D2. Insight snad poskládám než dorazim na Baala páč mi minule sol padla v jeskyních k ancíkům horší to bude asi s tyčkou pro merce
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak jak Vánoce? Pořídil si někdo novej PC?
- dawemorraless
- Na-Krul
No já něco naškudlil na pc ale padlo rozhodnutí že to narvu do rybářského vybavení tož mám novej bivak + lehátko na cestě.... eče zalítnu pro pořádnou kaprovku
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Já jsem dostal detoxikační kůru na 90 dní, vybrat si to mám do konce ledna. Prej je to někde v Thajsku u nějakých mnichů či co, no bez drog, sexu atd.
Tady je o tom nějaké povídání: https://youtu.be/GrZxwZr7SMA
ať se daří
snad mi tam povolí hrát aspoň sezonu 5, jinak na to se*u ...
Tady je o tom nějaké povídání: https://youtu.be/GrZxwZr7SMA
ať se daří
snad mi tam povolí hrát aspoň sezonu 5, jinak na to se*u ...
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
To Detox:
He, Detox? Jako vážně ? No jestli ano, tak to máš po sezoně ..teda začne Ti jiná sezóna. Takový dárek mohou dát jen rodiče
To Dawe:
Pakěn, rybářské náčiní...to bude mít asi větší trvanlivost než PC stuff
To Gviny:
Co Ty Gviny? Já bych rád koupil volant z penízků co jsme dostal a ještě dostanu k narozkám ... Tak uvidíme
He, Detox? Jako vážně ? No jestli ano, tak to máš po sezoně ..teda začne Ti jiná sezóna. Takový dárek mohou dát jen rodiče
To Dawe:
Pakěn, rybářské náčiní...to bude mít asi větší trvanlivost než PC stuff
To Gviny:
Co Ty Gviny? Já bych rád koupil volant z penízků co jsme dostal a ještě dostanu k narozkám ... Tak uvidíme
Já sem koupil 7 dárku pro sebe sám .. Boty atd.. Našel sem novou mladou.. Ale jak se znám, tak je to zase tak na měsíc no.. Uvidíme.. Doufám, že nečte diablofans forko :O
- Fru-fru
- The Butcher
Hmm, nová čičí .... Tak užívej, tak doufám, že se i do toho měsíce dostaneš na 4 metu , abys sis to trochu užil, když máš měsíční plány
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Ty jo Toxi BTW zastavte sa niekedy na streame - http://www.twitch.tv/xpandelx
- dawemorraless
- Na-Krul
Detoxi tož HF junkie
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
čus jelita
koukám, že to tu žije. Dostal jsem ponožky a na kompa se zatim nezmoh. Vodešla pračka
Sezona furt nevim.... mám ?
Toxi: pobavils ... jel bych hned. Snadnější než děti
koukám, že to tu žije. Dostal jsem ponožky a na kompa se zatim nezmoh. Vodešla pračka
Sezona furt nevim.... mám ?
Toxi: pobavils ... jel bych hned. Snadnější než děti
- Fru-fru
- The Butcher
Já sezonu nevidím...nijak mě to teď do Diabla netáhne. Netvrdím, že se v průběhu neukážu na nějakých 30-50 herních hodin (klasika), ale víc to nebude...já chci datadisk kurňa!
Tak ať Ti to dobře dopadne Toxi a budem se těšit na Tvůj návrat, snad po povznesení si na nás ještě vzpomeneš
Gratz Wulfie k ponožkám
Tak ať Ti to dobře dopadne Toxi a budem se těšit na Tvůj návrat, snad po povznesení si na nás ještě vzpomeneš
Gratz Wulfie k ponožkám
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
No ja sezónu rozbehnem od začiatku a po Kryonovom príspevku je to u mňa o5 jasné HC Wizz...
Zdar, tak mi zase trošku zčeřilo náladu gemování na HC, ani jsem o téhletom upgradu v novém patchi nevěděl. Když si v kostce dáte předmět a gem na 50 lvl, tak vám to přidá 450 do main statu na oblečení a to na všem. Takže když člověk ripne, tak nejenže přijde o zdlouhavé levelení tří gemů, ale nyní dalších deseti nebo kolik padesátek, ou :o(, já levelení gemů moooc nerad. Kdyby alespoň nebyly DC, beeeee, na to se já netěšim. Asi rozjedu i Solo SC sezonu bokem na vyklidňování, pže až jednou přijdu zase o main vypiplanou postavu, bude EMO quit, jaký jste ještě neviděli a že já to umim :o).
- dawemorraless
- Na-Krul
Já se pak asi někam přidám uvidim kde Vás bude víc do konce ounora smažim D2...GL HF
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Pánové, takže pátek startovní čára v 17h.
Jedu opět barba!
Co to SC, zkusíme tuto sezónu a nebo pojedeme HC. Chce se to rozhodnout společně, hlavně né prosím nějaké poloviční hry
Dal bych tomu šanci, pojďte hlasovat.
Hlasuji pro SC!
Jedu opět barba!
Co to SC, zkusíme tuto sezónu a nebo pojedeme HC. Chce se to rozhodnout společně, hlavně né prosím nějaké poloviční hry
Dal bych tomu šanci, pojďte hlasovat.
Hlasuji pro SC!
- dawemorraless
- Na-Krul
Soft ale budu později
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Dal bych jednou SC, ale uvědomte si, že většina našich známých z friend listu je na HC. Na SC public stojí těžce za ho*no a jen tam čekáte, na HC to má aspoň nějakou lajnu a neleze se tam, kam to nejde a lidi tolik neblbnou. Jelikož to je ale nám třem (KryOn, Detox a Gviny) jedno a xka podle mě nepřekecáme, vypadá to na HC, abysme jádro drželi pospolu. Nejlépe, kdyby X šel taky zkusit novum...
Postavu vidim WD nebo Huntera, ještě váhám, pže WD má i support možnosti, hunter ne..
Postavu vidim WD nebo Huntera, ještě váhám, pže WD má i support možnosti, hunter ne..
No.. Já toho mám nejvíc nahranýho s Detoxem, pak Krýťou a jako třetím Xkem.. takže já pojedu podle vás tří
Ale říkám vám.. Jak mile RIPnu GEMy 50+ končím a jdu na SC..
Ale říkám vám.. Jak mile RIPnu GEMy 50+ končím a jdu na SC..
a Xko je kde, kua. Ať se vyjádří k tématu ... hele, bude mít puštěný stream atd. minule RIPoval docela dost i bez streamu, tak nevím, jak to má teď s netem.
Xko, jedna sezóna SC, co TY NA TO?
Xko, jedna sezóna SC, co TY NA TO?