Výběr jazyka

Odpovědět
Bassmann
Fallen Shaman
BattleTag:Yerzy#2483
Výběr jazyka

Příspěvek od Bassmann » 15.12.2015, 09:07 hod.

Neví prosím někdo, kdy zmizela z nabídky možnost zvolit anglický jazyk v britské (respektive EU) variantě? A případně proč? Nějak mi to uteklo a nemůžu k tomu nikde nic najít. Ne že by to byl zásadní problém, ale dost mi vadí mm/dd/rr formát data, jsem zvyklý na klasiku dd/mm/rr.

Vím najisto, že ještě 12. 11. tam možnost výběru byla. A formát data jsem měl v pořádku ještě 1. 12. Pak jsem asi týden nehrál a najednou bylo vše jinak. A přitom se nepamatuju, že by se mi stahoval nějaký update v té době. Ale to se samozřejmě můžu mýlit.

Pokud někdo ví, jak změnit jazyk, nebo má nápad, jak změnit formát data, budu moc rád. Děkuju.

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:VitekP#2890

Re: Výběr jazyka

Příspěvek od witekcz » 15.12.2015, 13:27 hod.

Nejsi náhodou na americkém realmu?
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

Bassmann
Fallen Shaman

Příspěvek od Bassmann » 15.12.2015, 13:43 hod.

Ne ne, nejsem. Jsem tak jako vždycky na Evropě.
A můžu se zeptat, jak to máš ty s výběrem jazyka? Máš to tam nebo ne? A datum u achievementů se ti zobrazuje v evropském formátu nebo americkém? Já jsem se právě ptal kamaráda a ten to má tak jako já, tedy ve výběru jazyka mu zůstala jen jedna English a data má v US formátu. Díky.

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz

Příspěvek od witekcz » 16.12.2015, 08:16 hod.

Podívám se večer. Ještě mě napadá, jaký máte s kamarádem nastavení systému, používáte americké, nebo české? Najdeš to v Ovládácí panely - Region a jazyk.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

Bassmann
Fallen Shaman

Příspěvek od Bassmann » 17.12.2015, 07:46 hod.

Nastavení mám české.

Dneska jsem pro jistotu zkoušel i reinstall, ale nic. Hlavně mi přijde divné, že nejsem schopen vůbec nic k tomu nikde dohledat. Buď špatně hledám, nebo o tom nikdo nikde nepíše, protože to nikomu nevadí. Což se mi ale zase nezdá.

Můžu se zeptat, jak jsi na tom tedy ty s tím nastavením? Díky.

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz

Příspěvek od witekcz » 17.12.2015, 19:12 hod.

Bassmann
Fallen Shaman

Příspěvek od Bassmann » 18.12.2015, 07:34 hod.

V pohodě. Díky.

Takže tam máš taky jen jednu English. Hm, to tedy museli někdy v nedávné době změnit. Těmi daty, jež jsem uváděl, jsem si jistý právě proto, že v tom listopadu jsem si instaloval PTR, kde byla taky jen jedna angličtina. Tak jsem se přepínal do normálního Diabla, abych se ujistil, že nedělám něco blbě. A v normálním Diablu byla britská angl. A toho 1. 12. jsem dělal poslední achievement, tak vím, že formát data byl ještě ok. Toho bych si všimnul, pro mne je to jako pěst na oko.

Zkoušel jsem i psát na battle.net forum, ale nikdo neodpověděl. A nejsem si jistý, jestli má smysl kvůli tomu posílat ticket přímo na Blizzard.

Tak jako tak ti děkuju za pomoc.

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz

Příspěvek od witekcz » 18.12.2015, 09:17 hod.

Abych ti pravdu řekl, tak nevim, jak včil vypadá u mě formát data přímo ve hře, ale mam za to, že je evropský. Pokud se něco měnilo, nevšim jsem si, jelikož používám v běžném životě jak britskou, tak americkou angličtinu. Pokusím se večer znovu podívat.

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz

Příspěvek od witekcz » 18.12.2015, 18:45 hod.

Takže mam to americkou angličtinou http://srandisko.jecool.net/img/Screenshot006.jpg & http://srandisko.jecool.net/img/Screenshot007.jpg. Jak jsem psal, jsem na ní zvyklý, takže mě to neirituje.

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy“