MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
Tak uvidim jestli se vůbec ještě v sobotu dostanu k Diablu, ať žijou svátky klidu a míru, ale moc se těšim na příští turnaj
@Neposunuse: RIP škoda...
@Neposunuse: RIP škoda...
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Re: MF turnaj vol.5
@Neposunuse: Tak to je skoda chlape, presne to same se stalo v minulem turnaji moji jave, ty papagaje jsem podcenil a dopadlo to uplne stejne
@Javurek: Jak rikam, jsem pro. Jen dotaz a to, jestli muzu pokracovat s iteme, ktere uz mam.?.
@RIP: Aaa, to vedet, tak Ti ho tam necham me by vic potesil Atma's Scarab.
@Neposunuse: Skoda a jeste takhle ke konci turnaje...
@DD: Tak ses taky dockal a padl Ti Shako v turnaji
@RIP: Aaa, to vedet, tak Ti ho tam necham me by vic potesil Atma's Scarab.
@Neposunuse: Skoda a jeste takhle ke konci turnaje...
@DD: Tak ses taky dockal a padl Ti Shako v turnaji
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Ale pořád je Pindl jedno Shako pozadu. Toto byl dluh z minulého turnaje, kde se na mě za 10k runů vyprd Klika tenkrát byla, že mi ho dal Hell Diablo jako quest drop.
- Neposunuse
- Gorebelly
RIP: Jo, podcenit, to je to slovo Jsem tam supíky bosácké normálně rubal po kilech a teď toto... Ještěže mám furt funkčního dalšího HC Zerka Beowulfa, abych mohl huntit v Pittu
Tak jsem zvědavý, jestli se nějak score tabulka a pořadí v ní změní přes víkend. Go, go, go chlapi!
Tak jsem zvědavý, jestli se nějak score tabulka a pořadí v ní změní přes víkend. Go, go, go chlapi!
Naposledy upravil(a) Neposunuse dne 11.12.2015, 14:39 hod., celkem upraveno 1 x.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Já už to asi v turnaji balím chlapci, ještě akorát udělám o víkendu poslední update o +830 bodů
Ne dělam si srandu . Bude to tak max 100 bodů asi. Ale už se těším na en turnaj kde bude povolené vše. Do dalšího turnaje se vrhnu zase na fallout 4, minecraft a ten grál co jsem začal.
Dragonius, nikdo nemusí začínat od 0,chtěl jsem jen tak nějak dát dohromady téma, kde budou všichni ať už začínají odznovu, nebo jim chybí jen pár itemů do grálu.
Ne dělam si srandu . Bude to tak max 100 bodů asi. Ale už se těším na en turnaj kde bude povolené vše. Do dalšího turnaje se vrhnu zase na fallout 4, minecraft a ten grál co jsem začal.
Dragonius, nikdo nemusí začínat od 0,chtěl jsem jen tak nějak dát dohromady téma, kde budou všichni ať už začínají odznovu, nebo jim chybí jen pár itemů do grálu.
@Javurek: Ok, pockam si na tema a pridam se.
K turnaji, dneska 1/2 hodinka, par najezdu na Mepha a 8b, celkem mam asi 680b, doplnim to zitra, rano chci jeste chvili hrat a to bude taky naposledy v turnaji.
Hodne stesti vsem v poslednich chvili turnaje
K turnaji, dneska 1/2 hodinka, par najezdu na Mepha a 8b, celkem mam asi 680b, doplnim to zitra, rano chci jeste chvili hrat a to bude taky naposledy v turnaji.
Hodne stesti vsem v poslednich chvili turnaje
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já se ještě nějaký body snažím nahnat, ale jde to už velmi, velmi pomalu. Grailer stále nikde. Asi jediné, co stojí za zmíňku je drop Ogre Gauntlets.
To ja mam grailer kazdy paty item hold zacatky sbirani
@Deamon: No vidis, me TC87 Unique padaji jeste daleko min, nez Tobe...Tedy padly mi taky jen ty zminovane Ogre gauntlety, a to urcite za vic jak 2,5k runu, takze z tohoto pohledu zadna slava
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Jn...Pindl je v tomto turnaji nějakej vadnej Zítra to pro mě bude asi poslední den, kdy tomu dám ještě lehce na pr*el. Nevěřím ale tomu, že stáhnu těch 90 bodů, které na tebe ztrácím. Ono totiž většinou to co padne, tak už mám Navíc tvoje body nemusejí být úplně aktuální.
Aktualizovaná score tabulka.
Aktualizovaná score tabulka.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
dnes ráno lvl up 84, poprvé u Pindla, Celkem 246 b. Letím do Liberce :-(
Hlavně už žádné ripy, prosím.
Abu.
dnes ráno lvl up 84, poprvé u Pindla, Celkem 246 b. Letím do Liberce :-(
Hlavně už žádné ripy, prosím.
Abu.
Greenhorn s duší Throwera
@Deamon: Ne nejsou aktualni...Ted mam + cca 40 bodu, a navic ted uz beham jenom po Normalu ve snaze sehnat nejake zbyvajici TC3 , a hlavne Torch of Iro, ktera mi chybi do gralu jako jedina...Jinak jsem linej hledat takhle aktivne jeden item Score update-uju zitra v prubehu dne
Screen bohužel nebude, páč ho nemůžu dohledat - mám W10 a vypadá to, že jen přes klávesu "printscreen" to nejde - pokud jo a víte, kam se screeny ukládaj, tak poraďteRIP píše:@Tomovous: Takze byl vcera JAH den Gratuluju, chci videt screenshot, to si nemuzes nechat jen tak pro sebe
Jinak taky už pomalu končím - zatím poslední update score znamená krásných 205 bodů, nastavená hranice pokořena a navíc jsem si dokončil i prvního Guardiana - Baal naštval, páč dropnul jen Bloodfisty, které už mám Na cestě za Baalem jsem si ještě pochoval z lepších dropů BK Sacred charge, Wolfhowl a Natalya´s Shadow. JAH považuju za můj vrchol celého turnaje - škoda toho screenu.
Chtěl bych poděkovat všem a hlavně pořadateli za skvělých pár týdnů - kromě hraní jsem strávil opravdu hodně času na fóře v tomto vláknu a obdivoval vaše super dropy - zase po dlouhé době jsem měl chuť do D2 a jsem teď naladěn na zkoušení buildů, které jsem ještě nehrál: strafezon, poisonmancer, windruid, zerk atd. Tak se třeba uvidíme na dalším turnaji
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Screeny ve win8 fungujou přes klávesu start - ta s oknem, takže předpokládám že v desítkách taky, ovšem taky mi některý screeny chyběj protože se mi tam nějak záhadně přepisovaly... takže babo raď.... nebo Baale?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tomovous: Mám taky windows 10, ale screeny mi jdou dělat úplně normálně. Nemáš na pozadí zapnutý nějaký program, který ti je háže do jiný složky? Třeba fraps to dělá a řekl bych, že mnohé jiné programy taky.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Právě jsem přesáhla hranici 200 bodů, což je můj hysterický úspěch možná stihnu ještě něco nahrát, ale už to bude po troškách... definitivní aktualizace zítra...
GZ! Že bych si specielně kvůli tobě ještě trochu zahrál? Ať máme ten závěer trochu zajímavější - přece jen, desítka je desítkaMia píše:Právě jsem přesáhla hranici 200 bodů, což je můj hysterický úspěch možná stihnu ještě něco nahrát, ale už to bude po troškách... definitivní aktualizace zítra...
Fraxi: na ploše normálka - buď nic nebo ještě chrome, jestli to nebude tím, že to hraju v okně. Fakt jsem hledal všude a nic. Nastavení pro ukládání jsem nijak neměnil.
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
@Deamon: 950 bodu presne V prubehu turnaje se me cile menily, ted ke konci jsem chtel prekonat Xenterovo treti nejlepsi score, coz je 1008 bodu, ale ke konci se mi tak nejak prestalo darit a pak uz to byla celkem utopie...Jeste neco dam, ale nepocitam, ze prictu vic jak 10 bodu, takze tohle bude temer vyskedne score