MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
@Slayer: vysledky jsi mel fakt suprovy, skoda, ze mimo turnaj...A vecna skoda toho Templars, byt to Tyraels ...Ale pristi turnaj to muzes napravit
Tak jsem si dal ted rano po nocni hodku sparring s Pindlem, ten dobytek hodil Dimensional shard, Hydra Bow, Myrmidon greaves a 3x Sucubus skull Jediny item, ktery se dal zapocitat, byl Basinet za dva body
Edit: Tak jedna z poslednich uprav score - 909 bodu, jdu to sepsat
Tak jsem si dal ted rano po nocni hodku sparring s Pindlem, ten dobytek hodil Dimensional shard, Hydra Bow, Myrmidon greaves a 3x Sucubus skull Jediny item, ktery se dal zapocitat, byl Basinet za dva body
Edit: Tak jedna z poslednich uprav score - 909 bodu, jdu to sepsat
Re: MF turnaj vol.5
tyjo ty jedeš ja snad aspon dneska se sem podívám a neco pofármím ... jinak to semnou už je marný docela ten příští týden
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Tento týden jsem dokázal jen dnes doplnit mých 226 b do tabulky a počíst, jak Vám to hezky šlape. Tak přidávám alespoň fotku z gamblu. Dnes zkusím něco odběhat, ale..., tak zase příští víkend :-(
Amu-gamble
Amu-gamble
Greenhorn s duší Throwera
Tak dneska jsem se dostala na krásných 170 bodů Možná to do konce turnaje na tu dvoustovku vytáhnu
Musim říct, že oproti minulýmu turnaji mi to teď krásně šlape
Musim říct, že oproti minulýmu turnaji mi to teď krásně šlape
"I shall purge this Land of the Shadow!"
K neuvěření Pindl bal něco do tabulky - Bow
MF turnaj č.5 - 5.místo - Throw barb
MF turnaj č.6 - 10.místo - LI/Cold sosa
@Medulin: Moc hezky, taky cekam nejaky pekny TC87 Unique drop z Pindla
Btw., uz jsem v tomto turnaji nasel 7x Gheeds, 2x dneska, a ten nejlepsi ma jen 32% MF Mno, aspon jako naplast pred chvili padl Meteor facet, tak uz mam 4 druhy
Jo, MF 414%, pokud by to nekoho zajimalo...Idealne jsem si predstavoval tak 450%, bohuzel chybi mi nejake charmiky a rolly nekterych itemu - viz Gheeds - nejsou optimalni
Edit: Ted dropl druhy Tal rasha amulet
Btw., uz jsem v tomto turnaji nasel 7x Gheeds, 2x dneska, a ten nejlepsi ma jen 32% MF Mno, aspon jako naplast pred chvili padl Meteor facet, tak uz mam 4 druhy
Jo, MF 414%, pokud by to nekoho zajimalo...Idealne jsem si predstavoval tak 450%, bohuzel chybi mi nejake charmiky a rolly nekterych itemu - viz Gheeds - nejsou optimalni
Edit: Ted dropl druhy Tal rasha amulet
Mě zase droplo tohle, můj první v tomhle turnaji, to je tuším perf ne?
JJ, perfect, gratuluju
Tak tabulka aktualizována a s throwerem sem se dostal na 422 bodů,daleko víc než jsem osobně čekal
Medulin: hezké hezké, GZ! :-)
Za mě konečně updatovaná tabulka a krásných 191 bodů - útok na první místo se nezdařil Ale přes 200 to vypadá, že se dostanu, takže spokojenost. Z runové bídy (nepadla ani fal, um, či pul) mě vyvedla před pár dny Mal a včera dokonce Jah (z obyčejného moba ve 3. patře u Nihlathaka) - takžeholt důkaz, že Diablo nemá logiku
Předevčírem jsem se svým Bonemancerem absolvoval druhý neúspěšný pokus o získání Annihila - Mercovi jsem dal kopí s PMH a upižlal jsem ho za 5 minut na polovinu, ale pak mi došly lahvičky (několik 10tek jsem jich měl na zemi) - bez CB se to fakt nedá
Jinak taky zvlášní věc je, že mi za celý turnaj nepadla jediná unikátní helma (pokud nepočítám barbarskou vlkodlačí)
Za mě konečně updatovaná tabulka a krásných 191 bodů - útok na první místo se nezdařil Ale přes 200 to vypadá, že se dostanu, takže spokojenost. Z runové bídy (nepadla ani fal, um, či pul) mě vyvedla před pár dny Mal a včera dokonce Jah (z obyčejného moba ve 3. patře u Nihlathaka) - takžeholt důkaz, že Diablo nemá logiku
Předevčírem jsem se svým Bonemancerem absolvoval druhý neúspěšný pokus o získání Annihila - Mercovi jsem dal kopí s PMH a upižlal jsem ho za 5 minut na polovinu, ale pak mi došly lahvičky (několik 10tek jsem jich měl na zemi) - bez CB se to fakt nedá
Jinak taky zvlášní věc je, že mi za celý turnaj nepadla jediná unikátní helma (pokud nepočítám barbarskou vlkodlačí)
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Tak mě dropla mrška jedna
díky vex mám 400 bodu a tím to asi promě konci .. budu týden mimo tak sem si to natahl do mobilu a napisu to na net behem tydne snad nato bude cas co nejdrive tak se tu mejte a GL v posledním týdnu !
díky vex mám 400 bodu a tím to asi promě konci .. budu týden mimo tak sem si to natahl do mobilu a napisu to na net behem tydne snad nato bude cas co nejdrive tak se tu mejte a GL v posledním týdnu !
HC Grál - Nesbírám
@Tomovous: Takze byl vcera JAH den Gratuluju, chci videt screenshot, to si nemuzes nechat jen tak pro sebe
@Abu:
@Abu:
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
no no no, tak jako 69/30 prostě nemůže být perfect...
Dnes den blbec. Celý večer v LK, nejvyšší runa HEL a níže, z dropů pouze 7b za celý večer. Kromě TO brnka vlastně NIC.
Buď to vypadalo takhle nebo takhle :-(
Dnes den blbec. Celý večer v LK, nejvyšší runa HEL a níže, z dropů pouze 7b za celý večer. Kromě TO brnka vlastně NIC.
Buď to vypadalo takhle nebo takhle :-(
Greenhorn s duší Throwera
Koukam, ze jak se blizi konec, tak je tu cim dal tim vic mrtvo
Dneska je to bida, moc jsem toho nenabodoval , presto ted behem pul hodiny mi Meph dropl Dwarf star, Raven frost a Natures peace Vsechny uz jsem mel v bodovani, presto bych rekl, ze za tak kratkou dobu je to uspech
Dneska je to bida, moc jsem toho nenabodoval , presto ted behem pul hodiny mi Meph dropl Dwarf star, Raven frost a Natures peace Vsechny uz jsem mel v bodovani, presto bych rekl, ze za tak kratkou dobu je to uspech
@RIP: To vis, prace zase na plny obratky, pak jsem delal jeste certa a nakonec vecer s holkama doma u peceni cuktovi ale snad titra se k tomu dostanu a nejake body jeste ziskam. Kazdopadne ty si muzes otevrit klenotnictvi za tenhle turnaj
Štěstí přeje připraveným...
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Je to bída kolega onemocněl tak sem na to sám v hokně ..záhul pak už sem většinou tuhej víkend byli ryby a maraton Star Wars u strouhání piškotů
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
@Azubu: Mám to takhle uplně stejne,max je Hel a pak prd
@RIP: Za půl hod'ky ti toho dal víc jak mě za měsíc =D krkoun
@RIP: Za půl hod'ky ti toho dal víc jak mě za měsíc =D krkoun
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Moje motivace už tak nějak dosáhla úplného dna. Nejen že grailer stále nikde, ale finální kapkou bylo posledních 300 runů za 0 bodů. I má trpělivost má své hranice.