MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
Tak konkretne v tomhle turnaji je to i pochopitelne, neni moc cas shanet nekde idealni armor, ja taky udelal CtA do Phase Blade, coz zdaleka neni idealni, ikdyz ma to pripadne i sve vyhody...Jen mi slo o to, aby to Ioaquin mohl nosit, a byla to jedina vec s 5 sockety, co jsem mel
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.5
shakyn: Končíš úplně nebo jen měníš build?
Welwet: To je divný. Někde tam musela být zalezlá. Možná sis jen nevšiml nějaké místnosti na mapě.
RIP: Při tom poměru, kolik toho chybí a jak často něco padne, tak to bude asi na dýl. Hold posledních 5%
A vše nej
Welwet: To je divný. Někde tam musela být zalezlá. Možná sis jen nevšiml nějaké místnosti na mapě.
RIP: Při tom poměru, kolik toho chybí a jak často něco padne, tak to bude asi na dýl. Hold posledních 5%
A vše nej
Jak říká Rip přesně tak... a zrovna ten armor padl dost rychle a base neměl tak špatnej takze sem neváhal - nějak mě netrápí že to nemám v lepším
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
@Deamon: Diky kamo za prani, ta kytara je suprozni
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIP: tak vše NEJ a dej si i za mně, já jsem tak utahanej, že ani na pivo nejdu :-(
Normálně tam bývá klid, ale dneska si Lordi asi dali slet nebo co :-)
Normálně tam bývá klid, ale dneska si Lordi asi dali slet nebo co :-)
Greenhorn s duší Throwera
RIP: Vsechno nejlepsi
DD: Koncit nechci,ale uz me nebavi summon necro....Objevil sem kouzlo D2 a to jsou RW a u necra je "skoro" jedno co mas na sobe...
A taky me stve ze chcipnu 10x za den a nic se nestane,proto chci zkusit i HC, trochu se bojim ,ale zkusim to
DD: Koncit nechci,ale uz me nebavi summon necro....Objevil sem kouzlo D2 a to jsou RW a u necra je "skoro" jedno co mas na sobe...
A taky me stve ze chcipnu 10x za den a nic se nestane,proto chci zkusit i HC, trochu se bojim ,ale zkusim to
RIP: Všechno nejlepší! To by Ti měl Diablo nadělit nějaký narozeninový drop až příště budeš hrát .
Abuzus: Hehe no za Barbara to asi úplně pr*el není co? Ale s moji blizznou bych tam pochodil ještě 2x hůře .
Abuzus: Hehe no za Barbara to asi úplně pr*el není co? Ale s moji blizznou bych tam pochodil ještě 2x hůře .
Diky diky diky kuci, treba z se zmatorim, tak neco padne...Dneska spis padnu ja, ikdyz ztim jen tri slivky a pivko, takze cajk...Ale bude hur, mnohem hur
Rip: Tak všechno nej ! a hodně grajleru u strejdy diabla
HC Grál - Nesbírám
tak jsem si rikal hodil by se enchant to by chtelo splasit .. padl demon limb .)
HC Grál - Nesbírám
Taky přeji vše nej.
No a já se dnes konečně dostal na hell ale dostávam grozně na budku , mám úplně tragické věci, strašná smála na itemy. Sety a unikáty padali ale na hammera nic pořádného. Snad jen teď na konci dne potěšil konečně 4 socket crystal sword, když padl. Ale zase nemam amn
No a já se dnes konečně dostal na hell ale dostávam grozně na budku , mám úplně tragické věci, strašná smála na itemy. Sety a unikáty padali ale na hammera nic pořádného. Snad jen teď na konci dne potěšil konečně 4 socket crystal sword, když padl. Ale zase nemam amn
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Lvl up 82, Mephisto dead. Celkem 211 b. Fotos zítra, dnes spokojenost.
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Doufám, že jsi oslavu v pohodě přežil
Javurek: Co třeba trošku podojit NM Mefa? Ten by určitě něco nositelného pustil
Smilee: CG
Abuzus: Tak to má být
U mě za poslední dny stojí za zmíňku skiller, kterej věnoval Pindl: +1 to Cold Skills (Sorceress Only), +39 to Life
Javurek: Co třeba trošku podojit NM Mefa? Ten by určitě něco nositelného pustil
Smilee: CG
Abuzus: Tak to má být
U mě za poslední dny stojí za zmíňku skiller, kterej věnoval Pindl: +1 to Cold Skills (Sorceress Only), +39 to Life
Tak koncert Krucipusku fakt mazec, jsem totalne hluchej, rekl bych tak na par let
Jinak asi tak 7 piv a 10 slivek, nic hroznyho, takze jsem celkem na cajku a snad jeste dneska neco dam
GL Vam vsem pratele, a diky za prani
Jinak asi tak 7 piv a 10 slivek, nic hroznyho, takze jsem celkem na cajku a snad jeste dneska neco dam
GL Vam vsem pratele, a diky za prani
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Zatr sakr sem nevěděl že když kuchnu bala tak mi zmizí port na pindu či je to nějakej bug? jinak sem hral celkem dost pá + so a nedropnul nic
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
dawemorraless: Portal na Pindla ti zmizí, když aktivuješ waypoint v Halls of Pain (Síně bolesti) cestou za Nihlathakem.
Dneska budu dojit Hell Mepha, NM je ztráta času
Ioaquin je vskutku Pan prstenu
Behem turnaje uz 3x SoJ a 2x BKWB Jako BKWB jsem za 14 let nenasel ani jednou, a pak behem pul roku 3x, to je proste v D2 klasika
Behem turnaje uz 3x SoJ a 2x BKWB Jako BKWB jsem za 14 let nenasel ani jednou, a pak behem pul roku 3x, to je proste v D2 klasika
Pěkné, btw na klik players ty LK vlastně chodíte?