MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
To se uvidí, co z toho patche vyleze. Každopádně bych přes zimu chtěl ošéfovat ještě jeden turnaj.
Edit: Dneska jsem hodil 250 runů a asi nejzajímavější item je tu http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/27 ... =03h25m40s
Aktualizovaná score tabulka. Už jsem zase třetí
Edit: Dneska jsem hodil 250 runů a asi nejzajímavější item je tu http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/27 ... =03h25m40s
Aktualizovaná score tabulka. Už jsem zase třetí
- Neposunuse
- Gorebelly
Re: MF turnaj vol.5
Kurňa, krásně to válíte. Já na to nemám moc času a když už, tak hledám Phase Blade a Pul, a ono furt nic, tak zatím nechodím na Mepha. Ale už mám Mal
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
U te score tabulky jsi prohodil poradi, ale zapomnel na cislicka pred Nickname
Koukam, ze se bizuterie lepsi, Metalgrid je supr, CG and GL
Koukam, ze se bizuterie lepsi, Metalgrid je supr, CG and GL
DD seš 3. jen proto, že jsem línej aktualizovat tabulku ... mám ještě cca o 30 bodů víc ale koukám, že RIP se do toho obul na to jak jsi se turnaji bránil ze začátku to válíš hezky
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
To jeste nic neni, pockej, az se rozjedu naplno
Ne ten Druid dokaze bejt fakt vopruz, hlavni utok, kterej si dela co chce, zamerovat prakticky nejde, takze to palis nazdarbuh a doufas, ze neco trefis, a ta dmg no hruza...A mimochodem, oficialne nenavidim Maffera Dragonhanda - kdybyste nevedeli, tak je to jeden z tech Councilu v patre s Mephem...Ten dobytek se vecne sere tam, kam nema, je casto PI, a navic vzdycky Extra strong, extra fast, a dost casto taky Cursed V kombinaci s Mephem nic hezkyho, a to i pri mnozstvi zivotu, co Ioaquin ma...Uz me malem dvakrat sejmuli, vzdycky se behem sekundy vypari meda i Oak (a to i pres BO) a pote jeden hit a vic jak pulka zbyvajiciho zivota dole
Ne ten Druid dokaze bejt fakt vopruz, hlavni utok, kterej si dela co chce, zamerovat prakticky nejde, takze to palis nazdarbuh a doufas, ze neco trefis, a ta dmg no hruza...A mimochodem, oficialne nenavidim Maffera Dragonhanda - kdybyste nevedeli, tak je to jeden z tech Councilu v patre s Mephem...Ten dobytek se vecne sere tam, kam nema, je casto PI, a navic vzdycky Extra strong, extra fast, a dost casto taky Cursed V kombinaci s Mephem nic hezkyho, a to i pri mnozstvi zivotu, co Ioaquin ma...Uz me malem dvakrat sejmuli, vzdycky se behem sekundy vypari meda i Oak (a to i pres BO) a pote jeden hit a vic jak pulka zbyvajiciho zivota dole
Sice se turnaje nezúčastňuji ale přesně toho srá*e o kterém teď mluvíš si dobře pamatuji . Zrovna včera sem kolem něj běhal pár Mephistu si do něj merc parkrát bodnul a padla z něj Istka . Většinou si to teda nevšímám ale je pravda že když se mu dobře narollují staty a připlete se ti do cesty tak máš co dělat aby si stihl mačkat fullky
Ať se vám daří pánové
Ať se vám daří pánové
Zdravím všecky.
Koukám, že už tu začínají padat hezké věci. Např. ten Lash to je hezké. Já jsem zatím na ubohých 460 bodech a moc teď nehraju. Ale do konce turnaje je ještě času... ještě vás možná dojedu .
Koukám, že už tu začínají padat hezké věci. Např. ten Lash to je hezké. Já jsem zatím na ubohých 460 bodech a moc teď nehraju. Ale do konce turnaje je ještě času... ještě vás možná dojedu .
Udělal jsem po ztrátě SK novou mapu do LK, (starou sem překlikl..)
a prozměnu už mám 250 runů no HR...začínám se dostávat na nějakejh 1600 a už mě to kure*ky nebaví
a prozměnu už mám 250 runů no HR...začínám se dostávat na nějakejh 1600 a už mě to kure*ky nebaví
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem konečně pohl s novým paladinem. Jelikož je to paladin fanatik-lučištník, tak to jde krapet pomaleji, ale až budou k dispozici pořádnější luky/kuše a začnou padat i věci s IAS, bude se to jen zlepšovat.
Trochu mě nadzvedl Mephisto na normalu...cestou k němu 3 sety kousek od sebe, ale z něj? NIC!
Trochu mě nadzvedl Mephisto na normalu...cestou k němu 3 sety kousek od sebe, ale z něj? NIC!
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
:-) hezké ... gratuluju
Taky už přemýšlím kam jinam začnu chodit
Taky už přemýšlím kam jinam začnu chodit
HC grál
Já si svých 150 +/- bodů vylootoval v LK, mám pefektní mapu, mám i perfektního toho frajera v 5 aktu u druhého wpčka, i countess tower je naprostá pecka, u andy jsem za 20 vteřin, ale jediný meph je až na druhém světadílu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Obter!vr píše:DD seš 3. jen proto, že jsem línej aktualizovat tabulku ... mám ještě cca o 30 bodů víc
https://youtu.be/0f3XyhQF6PM?t=305RIP píše:Soucasne skore 621 bodu - jdu to sepsat
RIP: Jj, Metalgrid nepadá každej den. Za 13 let, co D2 hraju je to teprv 3. kousek. A s těma Harley's jsi to po*ral Mě nepadne, i kdybych se rozkrájel
Nejvíc mě ale štve, že je polovina turnaje fuč a já pořád nedropl žádnej grailer
Tak jsem dnes našel chvíli čas a zahrál si, doplnil jsem body a progres. Doběhl jsem k Mephovi NM a tam si rozbalil piknikovy set a čekám, co mi dá
Zároveň se i zeptám. Hodil jsem mercovi (lancer deff) brnění Spirit Forge, ale přemýšlím, čím doplnit sockety. Doporučíte něco?
Zároveň se i zeptám. Hodil jsem mercovi (lancer deff) brnění Spirit Forge, ale přemýšlím, čím doplnit sockety. Doporučíte něco?
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
určitě bych neváhal s topazama jak rikal DD
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
@DD: Ok, diky.
Jinak z dropu me tesi Raven Frost a Homunculus.
Jinak z dropu me tesi Raven Frost a Homunculus.
Štěstí přeje připraveným...
ted mi taky padl raven s councilu u mefa sláva
HC Grál - Nesbírám
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
První high runa z Pindla http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/27492582?t=45m18s
Taky jsem dobil level 93 Na 94 bude potřeba 2380 runů.
Smilee: CG
Taky jsem dobil level 93 Na 94 bude potřeba 2380 runů.
Smilee: CG
Ty voe dneska je to katastrofa, tuny Pindlu, Mephu a prd...Nechapu, jak jste mohli mit v minulem turnaji 1155 bodu, ja toho mam uz celkem dost a honim se za pitomou sedmistovkou Mimochodem Pindl, ten zmetek nedava lautr nic