Nevím kolik z Vás testuje na PTR, ale snad tady nebudu sám

PTR Jade 2.4
První věc, kterou jsem chtěl u WD zkusit, Jade mě vždy bavil a vypadá to, že patch 2.4 pro něj nachystá příjemné změny

Začal jsem zkoušet různé variace, protože se objevili nové lege, které Jade setu pomáhají a také samotný set prošel úpravou

Změny skills, které jsou používané u Jade:
Cooldown reduced from 15 to 12 seconds
Skill Rune - Languish
Now grants 10% Armor per stack, up to a maximum of 5 stacks
Spirit Walk
Cooldown reduced from 12 to 10 seconds
Skill Rune - Severance
Has been redesigned
Now increases movement speed by an additional 100%
Creeping Death
DoT duration increased from 300 to 3600 seconds
Změny a nové věci v gearu, moje první test verze:
Aquila Cuirass
Legendary Power added
While above 75-85% primary resource, all damage taken is reduced by 50%
Není přímo pro WD, ale redukce dmg je tak pěkná, že jsem se rozhodl dát Aguilu jako equip a Quatzealcloak do kostky (Jade 5p+RoRG)
Lakumbra's Ornament
New Legendary Bracers
Reduces all damage taken by 5% for each stack of Soul Harvest you have
Must have item pro Jade! Další obrovská redukce dmg. Použil jsem je jako equip s tím, že v kostce je Sacred Harvester (10 stacků pro Harvest), tím dostaneme krásných 50% dmg redukce

Raiment of the Jade Harvester
(2) Set Bonus
Instant Haunt damage dealt increased from 10 to 120 seconds worth
(4) Set Bonus
Now also reduces the cooldown of Soul Harvest by 1 second when you cast Haunt or Locust Swarm
(6) Set Bonus
Increased the amount of DoT damage detonated by Soul Harvest to 300 seconds worth
Upravený set. Dává o dost více dmg než jeho nynější varianta na Live. CDR SH přes Haunt a Locus je taky vítaná

Ring of Emptiness
New Legendary Ring
You deal 75-100% increased damage to enemies affected by both your Haunt and Locust Swarm
Novej ring jako stvořený právě pro Jade. Dmg boost, není nad čím přemýšlet.
Vile Hive
New Legendary Mojo
Locust Swarm gains the effect of the Pestilence rune and deals 45-60% increased damage
Nové mojo, zkoušel jsem, ale nakonec jsem přešek variantě Sacred Harvestru v kostce kvůli redukci dmg skrz nové brancery. Tady to bude chtít boost čísel, jinak to asi nebude nic moc.
Zbytek gearu: Obsidian ring (CDR všeho), HF amu (Rush of Esence pasivka kvůli Aquila), Wormwood pro Auto-Locus. Haunt pásek (nevím teď jméno, dává extra Haut)
Skills pak jasná docela, Haunt (poison, +20%), Locus (pestilačka), SW (jaunt), Pyraňádo, Horrify (armor runa) a SH (všechny runy, dává Jade set).
Zatím testuju, přehazuju věci, sháním gear, ale určitě to není marný