MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
Já se stále toulám na AT a asi až dokonce turnaje budu . Jako padá to tam poměrně hezky zatím
Toto jsou zatím asi mé nejlepší dropy v tomto turnaji:
Bacátko pro mého mercmajstra
Bižu
Potvora která padá víc než bych chtěl
Toto jsou zatím asi mé nejlepší dropy v tomto turnaji:
Bacátko pro mého mercmajstra
Bižu
Potvora která padá víc než bych chtěl
Re: MF turnaj vol.5
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Jak vás tu tak sleduji jsem opravdu rád že jsem se nezůčastnil, to co mi napadalo za půl roku tu máte za 14 dní . Já bych se v tuhle dobu nejspíš chlubil s první Pul(i když bez teleportu bych to viděl spíš na nějakou Io ). Koukám RIPe že jsi nakonec neodolal, přidal se a vyplatilo se, dobře pro tebe . Opravdu pěkné nálezy, ať vám to všem padá.
WelWet: ty jedeš chlape gz a ostatním též pěkné dropy už se tu ukazujou
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Tady někdo začíná vytahovat drápky Kurňa, co já bych za tu Ber dal. Na druhou stranu...mám složeno celkem slušné CtA, takže taky gut. Co se týče Bow skilleru, tak ani nedejchcej...hned bych ho bral. Hned první skiller mi padl Bow...dalších 17 je všelijakých jen ne Bow
Flammeus: Nějak si zapomněl napsat, jak jsi ten Facet potom frajersky zamáslil Jinak cg, zatím gut. V těchto lokacích jako je Pit, AT, CS, WSK...to je dycky spíš o trpělivosti a nekonečném počtu runů. Teda...záleží, co od té lokace člověk čeká
Asman: Škoda, že jsi do toho nešel s náma. Už jsi tu třeba taky mohl máchat voňavýma fotkama Na druhou stranu...pořád není pozdě. Do konce turnaje je 33 dní, což je kotel času.
Welwet: Cg k premiéře
Smilee: Z toho Mefa by pro začátek stačil i classic Bartuc's. Eth by byl příjemnej bonus Jen pozor na upgrade. Je důležitý si pak pohlídat nárust str+dex.
Flammeus: Nějak si zapomněl napsat, jak jsi ten Facet potom frajersky zamáslil Jinak cg, zatím gut. V těchto lokacích jako je Pit, AT, CS, WSK...to je dycky spíš o trpělivosti a nekonečném počtu runů. Teda...záleží, co od té lokace člověk čeká
Asman: Škoda, že jsi do toho nešel s náma. Už jsi tu třeba taky mohl máchat voňavýma fotkama Na druhou stranu...pořád není pozdě. Do konce turnaje je 33 dní, což je kotel času.
Welwet: Cg k premiéře
Smilee: Z toho Mefa by pro začátek stačil i classic Bartuc's. Eth by byl příjemnej bonus Jen pozor na upgrade. Je důležitý si pak pohlídat nárust str+dex.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mno já se k tomu na chvilku dostal a letím na nm duriela padla mi Io runa což mě celkem překvapilo snad brzo dojdu na ten Hell a budu sem házet tak něco pěknýho GL HF
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
DD: sak já vím to mě jednou hodně prekvapilo ze narok na str byl 30 bodu vetsi
- teda ja nevím ta amplify je to tak spásný kdyz je to jen 5% sance ?
- teda ja nevím ta amplify je to tak spásný kdyz je to jen 5% sance ?
HC Grál - Nesbírám
@Welwet: Moc pekny, gratulace Je zabavny, ze ja tu BER taky vlastne nepotrebuju, proto sla pekne do sdilene truhly, spis bych radsi to CtA jak ma DD, k tomu mi chybi jen OHM, IST a MAL a HoTO by se taky siklo - k tomu chybi JEN GUL+ PUL nebo VEX + PUL
Dneska jsem trenoval dve hodiny v posilovne rano a odpoledne 2 hodiny floorball, takze jsem na srajdu, a moc jsem nehral...Presto krome te BER mi to dnes padalo lip jak vcera - nasel jsem tu LEM (samozrejme, ted, kdyz uz ji nepotrebuju ) a 4 x LUM, ted to vecer mozna jeste parkrat zkusim...
@DD: Ja bych rad nejakej Druidi Elemental s Vita suffixem, ale asi nemuzu mit vsechno
Dneska jsem trenoval dve hodiny v posilovne rano a odpoledne 2 hodiny floorball, takze jsem na srajdu, a moc jsem nehral...Presto krome te BER mi to dnes padalo lip jak vcera - nasel jsem tu LEM (samozrejme, ted, kdyz uz ji nepotrebuju ) a 4 x LUM, ted to vecer mozna jeste parkrat zkusim...
@DD: Ja bych rad nejakej Druidi Elemental s Vita suffixem, ale asi nemuzu mit vsechno
Ja zatim odehral tak tri hodiny a jsem na ceste k Meph NormalIGNI píše:Doufám, že jsem už někoho předhonil a nejsem jako jedinej ještě na normal.
Štěstí přeje připraveným...
Kua z orphan s call setu uz mam 2 vci a gullimare furt nic
HC Grál - Nesbírám
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Smilee: Pro tebe by byla úžasná helma: Artisan's Tiara/Diadem of life/MF/.../.../ a do ní narvat 3x 40% ED jewel
mno to jo hele jako ja uz stema ed jewelema mam vymyšleno ze dam do shieldu 4 jeste nemam ani jeden ja myslím že bude rychlejsi ta gulimar
uvidíme ale jewely asi u mefa nepadaj zatim snad jeden te 15%ias a 8 ed ale 40% ED pada asi až v CoW NM nebo vtech vyších lokacích Chaos a u bála
uvidíme ale jewely asi u mefa nepadaj zatim snad jeden te 15%ias a 8 ed ale 40% ED pada asi až v CoW NM nebo vtech vyších lokacích Chaos a u bála
HC Grál - Nesbírám
muj tak jedinej item co bych zmíníl jako dobrej je Titans revenge jde to dobře
HC Grál - Nesbírám
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ruby Jewel 31% to 40% enhanced Damage - ilvl 66+
Tak na to, ze jsem oproti vcerejsku udelal s bidou dneska tak pulku runu, to bylo celkem vynosne...
Zacalo to rano 4mi LUM, pote padla LEM, pote take UM a nakonec take ma druha GUL...Zatim si ji necham v zasobe a uvidim, kdyztak bude HoTO
Jde se spat a tri dny prace prede nmnou, takze nejspis zadny progres
Jo, jinak padl War cry skiller s +33 life , a jeste neuzitecny cisty Barbarian Masteries skiller, a par peknych resovych charmiku
Zacalo to rano 4mi LUM, pote padla LEM, pote take UM a nakonec take ma druha GUL...Zatim si ji necham v zasobe a uvidim, kdyztak bude HoTO
Jde se spat a tri dny prace prede nmnou, takze nejspis zadny progres
Jo, jinak padl War cry skiller s +33 life , a jeste neuzitecny cisty Barbarian Masteries skiller, a par peknych resovych charmiku
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: To začíná vypadat, že z toho Druida budeš mít solidního bouchače
Jinak já budu taky celej víkend out of system...dojela na víkend mladá
Aktualizovaná score tabulka. Je parádní, že je v ní 19 lidí z 21 Podle tohoto je vidět, že vás turnaj baví, za což jsem rád
Jinak já budu taky celej víkend out of system...dojela na víkend mladá
Aktualizovaná score tabulka. Je parádní, že je v ní 19 lidí z 21 Podle tohoto je vidět, že vás turnaj baví, za což jsem rád
Hosiii,tak konecne sem si nahral plugy 10 a je to super!
Uz mam 5 verzi D2 v PC a mam to cely dojebany...
D2 mam v cestine na disku D,plugy se mi naistalovaly v polstine a ulozeny pozice se mi ukladaji na disk C do program files
Mam chut zase zacit od zacatku,ty plugy jsou fakt super....
Jenom nevim jestli hat SC nebo HC,na SC si pripadam jako srab....
Uz mam 5 verzi D2 v PC a mam to cely dojebany...
D2 mam v cestine na disku D,plugy se mi naistalovaly v polstine a ulozeny pozice se mi ukladaji na disk C do program files
Mam chut zase zacit od zacatku,ty plugy jsou fakt super....
Jenom nevim jestli hat SC nebo HC,na SC si pripadam jako srab....
První run, cca dvacátá truhla.
Kde mi může padnout pul? vexky už nechci
Kde mi může padnout pul? vexky už nechci
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak dokončen akt 2 hell. Rovněž celý na players 8. Odehráno za celý akt 7h 33min čistého času. Zase rozděleno do tří hracích dnů.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)