Patch 2.4.0
To je opravdu úlet. Hraju na 46" TV a od určité hodnoty MS se mi dělá akorát tak blbě :-) Dřívější speed pylon už mi také nedělal dobře. Co je zkrouhnutý na +70% MS, tak to je ještě v pohodě a to si občas dovolím i do toho Vault s Tactical (tedy dalších +60%).
Nehrál jsem ani těch 200%, to už by mi vadilo. 400% bych se asi brzo ze..il :-)
Nehrál jsem ani těch 200%, to už by mi vadilo. 400% bych se asi brzo ze..il :-)
Re: Patch 2.4.0
Sety bude nutne dropnout znovu nebo se zmena projevi zpetne? M6 me laka velice, to me bavilo hrozne moc, tak bych nasel mozna v NS truhle komplet ancient gear
Sety jsou upraveny i zpětně, tzn. není třeba znovu dropnout. A současně to znamená, že nelze nikdy hrát starou verzi setu i když by byla třeba slabší.
V tom pripade je to parada, staci tedy "jen" vyladit.
Hledat to znovu by byl dost opruz, protože to bude chtít mít maximum áčkových věcí pro další main stat bonus za leg. gemy.
Já třeba do teď nemám ackove věci i na UE, štěstí na drop UE mám asi stejné jako na furnance. Když vidím zelenou věc z tohoto setu mám radost jako dítě :-)
Vždyť máš skoro všechno áčkové. Neáčkové, tam nebylo co řešit. Tam stačilo dropnout 7 kousků a ten 7. neustále rerollovat na jiný kus setu. Takhle jsem udělal cca 400 rerollů a získal slušné staty neáčkových. Radost tedy mám jen z áčkových, protože neáčkový kus už může ty rerollované překonat jen těžko.
Teď je ale hodně BS pro Kadalu a i když na áčkové kusy je potřeba dost BS, tak se to dá. Třeba ramena jsem dělal dokonce už áčková nová, protože jsem měl mizerné secondary a už se podařilo.
Problém u UE je pouze helma a brnění. U helmy nemám perfekt ani neáčkovou verzi (i když je cíleně i se slušnými secondary, jen chybí 0,5% ChC). A brnění jde hodně blbě když chci s AR (a nechci s hatred reg.). Tam se blbě vyrábí kombinace 12 discipline + AR.
Ze všeho nejhorší je pak dobrý áčkový toulec. Tam se mi sice podařilo udělat slušný áčkový, ale chybí mi 3 disc., abych byl spokojený. Ale i tak byl pořád znatelně lepší než jiný obyč s 12 disc. co jsem měl (ten ale měl i horší ostatní staty než ten áčkový).
Teď se vše prostě dá sehnat poměrně lehce. Do 2.3 patche jsem Furnace neviděl žádný. U 2.3 jsem si řek, že si pořídím aspoň obyč verzi do kostky pro testování Barba a případně pro návrat k Wiz. A to bylo skoro hned díky kostce. I když je šance jen 4-5% nebo kolik v rámci jednoho typu zbraní, tak pořád to je jen průměrně 25 pokusů rare zbraň -> leg.
U zbraní kostka strašně moc pomohla, s tou je to "pohoda".
Teď se zase vrhnu na helmy u Kadaly. Tam by se mi hodila i M6 helma. Tu sice mám áčkovou, ale s natočeným MS a hodila by se druhá pro CA.
Teď je ale hodně BS pro Kadalu a i když na áčkové kusy je potřeba dost BS, tak se to dá. Třeba ramena jsem dělal dokonce už áčková nová, protože jsem měl mizerné secondary a už se podařilo.
Problém u UE je pouze helma a brnění. U helmy nemám perfekt ani neáčkovou verzi (i když je cíleně i se slušnými secondary, jen chybí 0,5% ChC). A brnění jde hodně blbě když chci s AR (a nechci s hatred reg.). Tam se blbě vyrábí kombinace 12 discipline + AR.
Ze všeho nejhorší je pak dobrý áčkový toulec. Tam se mi sice podařilo udělat slušný áčkový, ale chybí mi 3 disc., abych byl spokojený. Ale i tak byl pořád znatelně lepší než jiný obyč s 12 disc. co jsem měl (ten ale měl i horší ostatní staty než ten áčkový).
Teď se vše prostě dá sehnat poměrně lehce. Do 2.3 patche jsem Furnace neviděl žádný. U 2.3 jsem si řek, že si pořídím aspoň obyč verzi do kostky pro testování Barba a případně pro návrat k Wiz. A to bylo skoro hned díky kostce. I když je šance jen 4-5% nebo kolik v rámci jednoho typu zbraní, tak pořád to je jen průměrně 25 pokusů rare zbraň -> leg.
U zbraní kostka strašně moc pomohla, s tou je to "pohoda".
Teď se zase vrhnu na helmy u Kadaly. Tam by se mi hodila i M6 helma. Tu sice mám áčkovou, ale s natočeným MS a hodila by se druhá pro CA.
Kuře 2x tak rychlý? To je fór ne Vždyť já už s ním i takhle v úzkejch uličkách každou chvíli bourám do zdi, bude mít ošoupanej zobáček
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Jooo kuřeeee!!!!!!!
Když jsem ho hrál na publicu na farmící bounty, tak se mi tam smáli a jeden mě i sledovat, že jsem chvíli kuře, pak zase skeleton při naklonování atd. V chatu bylo občas: "Chicken lol " apod.
Mimochodem co se týče tohoto prsten setu
Tak ten se mi zdá slabší. Tu redukci dmg bych zvednul ze 4 na 5%. Ale tohle je pro mě zajímavý na pokusy.
Když jsem ho hrál na publicu na farmící bounty, tak se mi tam smáli a jeden mě i sledovat, že jsem chvíli kuře, pak zase skeleton při naklonování atd. V chatu bylo občas: "Chicken lol " apod.
Mimochodem co se týče tohoto prsten setu
Tak ten se mi zdá slabší. Tu redukci dmg bych zvednul ze 4 na 5%. Ale tohle je pro mě zajímavý na pokusy.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
Nojo zas to je cele o hroteni paragonu. pokial ma niekto paragon 2000+ (t.j. boti) tak ma aj 10tisice materialu na crafting. Pokial prida este main stat tak prakticky zas bude top. Po vydani patchu bude v top 1000 behom 10 minut 90% hracov co teraz. Blizz dava vsetko account bound, tym padam vsetko pada kazdemu. Pocit z padnutia legendarky sa uz davno vytratil - na rozdiel od zaciatkov, alebo diabla 2. Keby legendy padali ako safran, tak to nik nehra, lebo accound bound cim sa blizz isti proti obchodovaniu na ciernom trhu. D2 hlavne runy. AH, RMAH im nevysiel koli zakonu.
Co patch to vylepsia set, truhlu a prkotiny. Pocit z toho, ze aj ja mozem byt najlepsi na svete neexistuje, lebo vsetko je o tom ci mate bota, alebo nemate.
Z patchu mam zmiesane pocity. O 5 rokov budeme davat rift 1500 a torment bude 250. Preco diablu 2 stacia obtiaznosti normal, nightmare a hell???
Ze pridali inferno v d3 ma potesilo, ale teraz??? stale pridavaju nezmysli. Dat na level 70 postavu je otazka 2 hodin. Spravili z toho kabaret.
Co patch to vylepsia set, truhlu a prkotiny. Pocit z toho, ze aj ja mozem byt najlepsi na svete neexistuje, lebo vsetko je o tom ci mate bota, alebo nemate.
Z patchu mam zmiesane pocity. O 5 rokov budeme davat rift 1500 a torment bude 250. Preco diablu 2 stacia obtiaznosti normal, nightmare a hell???
Ze pridali inferno v d3 ma potesilo, ale teraz??? stale pridavaju nezmysli. Dat na level 70 postavu je otazka 2 hodin. Spravili z toho kabaret.
"Dawn, Hand Crossbow: Reduce the cooldown of Vengeance by 60%"
Tak zatím bude při první iteraci startovat na parádních 60%.
"Visage of Gunes, Helm: Vengeance gains the effect of the Dark Heart rune."
Tohle je ale zklamání, tedy pokud by náhodou nebyl přidán další kus do UE a M6, aby se to dalo postavit bez helmy. Jinak by to bylo použitelné jen do kostky a to se mi moc nezdá, že půjde hrát bez Cindercoatu i když by to bylo s perma Vengeance s +10hatred/s. Ale to se bude muset ještě otestovat.
A tohle se mi líbí u Wiz:
Triumvirate, Source: Your Signature Spells increase the damage of Arcane Orb by 200% (up from 100%) for 6 seconds, stacking up to 3 times
Že by konečně byl hratelný Delsere's set + Arcane Orb? Tenhle build by se mi líbil.
Tak zatím bude při první iteraci startovat na parádních 60%.
"Visage of Gunes, Helm: Vengeance gains the effect of the Dark Heart rune."
Tohle je ale zklamání, tedy pokud by náhodou nebyl přidán další kus do UE a M6, aby se to dalo postavit bez helmy. Jinak by to bylo použitelné jen do kostky a to se mi moc nezdá, že půjde hrát bez Cindercoatu i když by to bylo s perma Vengeance s +10hatred/s. Ale to se bude muset ještě otestovat.
A tohle se mi líbí u Wiz:
Triumvirate, Source: Your Signature Spells increase the damage of Arcane Orb by 200% (up from 100%) for 6 seconds, stacking up to 3 times
Že by konečně byl hratelný Delsere's set + Arcane Orb? Tenhle build by se mi líbil.
jojo upravenej Triumvirate source a k tomu navyseni setu viz nize by mohlo byt zajimavy, pokud multiplikativne tak 4x vyssi DPS nez predtim, konecne snad neco pouzitelnyho pro wize, ale abychom to opet nezakrikli....
Delsere's Magnum Opus
6 pieces: Enemies affected by your Slow Time take 1500% (up from 750%) more damage from your Arcane Orb, Energy Twister, Magic Missile and Shock Pulse abilities.
A k tomu pripadne ten predmet co ma tusim 25% sanci an to ze pri nejakem utoku posle sam dalsi Arcane Orb by nemusel byt od veci
Delsere's Magnum Opus
6 pieces: Enemies affected by your Slow Time take 1500% (up from 750%) more damage from your Arcane Orb, Energy Twister, Magic Missile and Shock Pulse abilities.
A k tomu pripadne ten predmet co ma tusim 25% sanci an to ze pri nejakem utoku posle sam dalsi Arcane Orb by nemusel byt od veci
- Sonic1SVK
- Fallen Shaman
- BattleTag:Sonic1SVK#2152
Odkial mate ze zmeny na setoch budu retrospektivne? Vzdy to bolo tak ze sa musel set dropnut znova, napr. Natalya kusa s fire dmg
Urcite otestujem na DHcku vsetky sety. UH mam na sebe a M6 v stashi. Gemy si myslim ze u M6 ostanu rovnake, mozno sa iba zmeni ten jeden na Rift guardiana. Narvat Calamity do kocky . U meele Dhcka by mala ist Furnance dat. 50% do elit bude dost masaker. Sice skladat Dhcko a meele dmg bude fakt sranda. Hlavne gemy a riesit rezisty
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 10&t=11528
Urcite otestujem na DHcku vsetky sety. UH mam na sebe a M6 v stashi. Gemy si myslim ze u M6 ostanu rovnake, mozno sa iba zmeni ten jeden na Rift guardiana. Narvat Calamity do kocky . U meele Dhcka by mala ist Furnance dat. 50% do elit bude dost masaker. Sice skladat Dhcko a meele dmg bude fakt sranda. Hlavne gemy a riesit rezisty
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 10&t=11528
2.4 PTR je online ! ani queue nebyl .. zatím
omg, greyhollow island je tak krásný
omg, greyhollow island je tak krásný
Wiz dostal spoustu zajímavých věcí, všechny jsou hodně "wizardské", hodně kombinací a možností, vyvolává to ve mě nadšení, které je ale vzápětí uzemněno faktem, že hlavní bude, jak si bude stát oproti ostatním classám. Pokud má být hraný, musí být OP a Top 1-2 v tom, co dělá. Tento patch, jako žádný jiný, ukázal, že se hrají jen 1-2 chary, co jsou OP. Vemte si, jak dobrý je WD v tomto patchi a skoro se nehraje, protože Static + 3x proc char je lepší. Když si najdete moje příspěvky k PTR a patci 2.3, tak se stalo přesně to, co jsem předpovídal na základě testů theorycrafterů z PTR 2.3, tj. 3x xp meta s nulovou variabilitou až na jednu vyjímku, jako 4. proc char wiz = crus.lulinak píše:jojo upravenej Triumvirate source a k tomu navyseni setu viz nize by mohlo byt zajimavy, pokud multiplikativne tak 4x vyssi DPS nez predtim, konecne snad neco pouzitelnyho pro wize, ale abychom to opet nezakrikli....
Delsere's Magnum Opus
Hodně změn v healingu a shieldingu, monsters změny, RG změny, XP změny, budeme zase hrát jinou hru, jako každý patch.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
http://imgur.com/UmHnv6U FB set solo, crapy gear, PL 860. Někdo už dal 78.
Kód: Vybrat vše
I just did 65 with 5 second RG kill(use SP channel build)
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
To je ale jen problém toho, že chceš hrát v partě pro max XP. Ve 2.3 ten rozdíl byl extrémní, takže tam to zcela chápu. Pokud se ale významně zmenší rozdíl solo x 4p x 2-3p (což se zmenší, jen je otázka jestli to bude dostatečně), tak si můžeš zahrát cokoliv solo (minimálně aspoň občas když třeba nebudeš mít ideální partu) a bude stačit, aby to neztrácelo nijak výrazně na TOP build.
V rámci solo hry jsem byl ve 2.3 s UE také docela spokojený i když i v rámci solo to na TOP ztrácelo ještě poměrně dost. Problém byl pouze ten přílišný rozdíl XP pro solo x 4p.
Já se ve 2.4 k Wiz vrátím téměř jistě (pokud to co je teď nastřeleno příliš nezkrouhnou) a budu zase hrát 2 postavy.
V partě to bude jiná hra, solo může být a nemusí. Třeba můžu zůstat pořád u UE, kde to bude jen drobná změna (akorát se bude hrát zase Vengeance místo jednoho skillu a to je tak vše, podstata buildu pořád stejná).
V rámci solo hry jsem byl ve 2.3 s UE také docela spokojený i když i v rámci solo to na TOP ztrácelo ještě poměrně dost. Problém byl pouze ten přílišný rozdíl XP pro solo x 4p.
Já se ve 2.4 k Wiz vrátím téměř jistě (pokud to co je teď nastřeleno příliš nezkrouhnou) a budu zase hrát 2 postavy.
V partě to bude jiná hra, solo může být a nemusí. Třeba můžu zůstat pořád u UE, kde to bude jen drobná změna (akorát se bude hrát zase Vengeance místo jednoho skillu a to je tak vše, podstata buildu pořád stejná).
Z patch notes:
Manticore
Legendary Power added
Reduces the cost of Cluster Arrow by 75-100%
Now rolls with +30-40% Cluster Arrow damage
CA i bez spotřeby hatred, zajímavé. Dmg boost ovšem minimální, když to nechaly jako dmg do skillu (a není to leg. power), tzn. bude to adivitní s další dmg do skillu a dalšími aditivními buffy.
Bombardier's Rucksack
Now rolls with +75-100% Sentry damage
Dead Man's Legacy
Now rolls with +75-100% Multishot damage
Hm. Sice jsem rád, že to přidá další trochu dmg, ale zase to znamená dropnout znovu.
Manticore
Legendary Power added
Reduces the cost of Cluster Arrow by 75-100%
Now rolls with +30-40% Cluster Arrow damage
CA i bez spotřeby hatred, zajímavé. Dmg boost ovšem minimální, když to nechaly jako dmg do skillu (a není to leg. power), tzn. bude to adivitní s další dmg do skillu a dalšími aditivními buffy.
Bombardier's Rucksack
Now rolls with +75-100% Sentry damage
Dead Man's Legacy
Now rolls with +75-100% Multishot damage
Hm. Sice jsem rád, že to přidá další trochu dmg, ale zase to znamená dropnout znovu.
v záplavě předchozího infa mi tak nějak chybí informace o monkovi od našeho stálého zpravodaje guru Seta , jak hluboký hrob pro monka mám vykopat