MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
tam mi umřel asi jen 2x...
Počkej na Tal Rasha tomb ....
já jsem tam asi 10x restartoval mapu páč tam byli samí cold immune tam mi umřel merc asi 3x hned u vchodu.... hlavně nechceš maulery
a i tam jsem tam nevygeneroval příšery kde by žádní immune cold nebyli
Počkej na Tal Rasha tomb ....
já jsem tam asi 10x restartoval mapu páč tam byli samí cold immune tam mi umřel merc asi 3x hned u vchodu.... hlavně nechceš maulery
a i tam jsem tam nevygeneroval příšery kde by žádní immune cold nebyli
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Re: MF turnaj vol.5
Díky za tuhle radu, ale já se bavil o NMSecondface píše:no to záleží co kopeš...
Pindla na Hellu moc nedoporučuji... když kopeš... bez life boostu co ma druid nebo barbar je to tam dost o h*bu....
stačí když ti dá crit při charge a pá pá... 1K HP dolů ani nemrkneš... někdo tu psal že dokáže dát i za 2,5K HP když má nějaký to extra stong a cursed třeba... tak bych řekl že i za víc...
jako zase nemůžu říct že to úplně nejde... přes mind blast by to šlo ale musíš dávat sakra bacha.
já ho chodil chvilku dragon tailem... když jsem untwin scháněl equip... a musím říct že měla vícekrát namále než jakákoliv jiná postava s kterou jsem tam chodil a to jsem byl podle mě s Mind Blastem pečlivý.
Každopádně i tohle se snad bude hodit
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Obterv!r: Určitě se víc vyplatí MEPH. Sety a unikáty z něj padají v podstatě skoro na každý run, u Pindla si můžeš počkat nějakou chvilu než něco vůbec pustí. Rozhodně bych šel Mepha .
Tak já jsem udělal první quest normal a na levelu 6 pro dnešek končím.
RIP: Oaka bych nemaxoval, hral jsem winda minulý turnaj a pořád jsem ho jen oživoval, raději bych namaxoval medvěda..
RIP: Oaka bych nemaxoval, hral jsem winda minulý turnaj a pořád jsem ho jen oživoval, raději bych namaxoval medvěda..
Priste jdu na Summonera (N), dneska jen hodina cas. Krome run po Tal zatim nic, ani setovka, ani unikat. Ale to prijde
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
2x Fana + Cursed bosspack a lvl 2 jsem našel až po projití 90% lvl 1 Navíc všichni cold immune, což není to pravý pro pure cold Amu.
DD: The +min/max damage listed on the skill effectively works the same as +min/max damage added to your weapon on normal attacks, except that it is not reduced by the 3/4, 3/8 & 1/4 penalties. So for damage dealing purposes, on blade fury, you could treat it exactly the same as an offweapon source of +min/max damage, ignoring the penalty. This is especially important, as with high levels of blade skills, the +skill damage can deal more than the weapon "half" of the damage.
- Chvilku mě trvalo než jsem to pochopil tvl to je dost dobry! chvilku jsem se pozdržel v progressu testovanim jak tu furry mam jet ale už tomám vyreseno a zacíná topěkně fungovat tak uvidíme .. jinak krásně jsem prosel magot lair docela snadně to se casto s jiným buildem nevidí
- Chvilku mě trvalo než jsem to pochopil tvl to je dost dobry! chvilku jsem se pozdržel v progressu testovanim jak tu furry mam jet ale už tomám vyreseno a zacíná topěkně fungovat tak uvidíme .. jinak krásně jsem prosel magot lair docela snadně to se casto s jiným buildem nevidí
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Dneska jsem v práci tak rozmýšlel, zda jsem si zvolil správnou postavu, protože s blizz sorckou nemám moc kam chodit kromě Ancient Tunnels a to mě furt moc nebaví. Už jsem byl skoro přesvědčenej, že dnes rozjedu Hammerdina a pojedu tournament od 0.
No a pak se stalo tohle
Tak teď fakt nevím
No a pak se stalo tohle
Tak teď fakt nevím
ja už sem cekal rip vtom odkaze a ona cham tvl cg
HC Grál - Nesbírám
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Ty brďo! Gratulace, Javore.
A asi bych zkusil najít ještě Sur a Lo (v tom, kde je hledat nejsem expert, ale zažil jsem už zod v sewers pod Kurastem), a dát tvému mécovi Pride.
Jinak Diablo na NM popraven poté, co mi on nejprve popravil mercyni. FoHer naštěstí proti akt bossům merce nepotřebuje.
A asi bych zkusil najít ještě Sur a Lo (v tom, kde je hledat nejsem expert, ale zažil jsem už zod v sewers pod Kurastem), a dát tvému mécovi Pride.
Jinak Diablo na NM popraven poté, co mi on nejprve popravil mercyni. FoHer naštěstí proti akt bossům merce nepotřebuje.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Javurek: Moc pěkné. Padla v AT?
Kolem půlnoci udělám aktualizaci score tabulky...
Edit: Zmraženej jsem se dostal do FHR, začal šlapat vodu, došly fullky a bylo to.
Kolem půlnoci udělám aktualizaci score tabulky...
Edit: Zmraženej jsem se dostal do FHR, začal šlapat vodu, došly fullky a bylo to.
- Neposunuse
- Gorebelly
DD: RIP
Javurek: Parádní drop!
Javurek: Parádní drop!
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
DD
Ano v AT. Jen mě štve že unikáty a sety nic moc, mám málo mf a socet helma a armor na topaz gemy furt nepadne a nepadne.
Pro dnešek už mám konec, lvl 80 padla ještě UM a Raven frost prsten jinak nic extra. Jo ještě amulet mf 31% a 100 mana, jenže na nic protože bez resist amuletu bych byl tuhej hned Takže přímo pro postavu byl dnes upgrade nulovej.
Ano v AT. Jen mě štve že unikáty a sety nic moc, mám málo mf a socet helma a armor na topaz gemy furt nepadne a nepadne.
Pro dnešek už mám konec, lvl 80 padla ještě UM a Raven frost prsten jinak nic extra. Jo ještě amulet mf 31% a 100 mana, jenže na nic protože bez resist amuletu bych byl tuhej hned Takže přímo pro postavu byl dnes upgrade nulovej.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
DD: Zrovna tyhle svině jsou tak otravný, až jsou nebezpečný, a to bez ohledu na to, jaký mají vlastnosti. RIP.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Byla to první elita, co jsem v A3 potkal. Všichni lítači si to naštrádovali rovnou ke mě...jak kdyby tam merc a Valka ani nebyli. Což už. Zatím jsem o tolik nepřišel. Měl jsem lvl 79.
Aktualizovaná score tabulka.
Aktualizovaná score tabulka.
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
To je mi líto DD s kým pak se teď budu předhánět...
kávovník neaktualizoval... by mě zajímalo co už všechno nadropoval když už dělá nájezdy ten vipermagi byl dost slabota
kávovník neaktualizoval... by mě zajímalo co už všechno nadropoval když už dělá nájezdy ten vipermagi byl dost slabota
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Neboj. Pár dní a zase tě budu prohánět
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Neposunuse: je to normální, neděláš asi nic špatně. My Barbaři totiž nedostaneme nic zadarmo. A neboj, bude hůř. Na Hell už budeš potřebovat nějaké to bacátko :-) Jakou jedeš Mastery?
RIP: jj, Hephasto je good i na expy. Hele ten Oak bych normálně řekl ano, ale na MF turnaji je asi otázka, co budeš chodit...
Javůrek: CG!
Obter!vr: na NM většina doporučuje na základní výbavičku Mepha
... a ještě si dám cigárko za Deamona ...r.i.p. (jestli tam dojdu, tak mu za tebe nafackuju!)
RIP: jj, Hephasto je good i na expy. Hele ten Oak bych normálně řekl ano, ale na MF turnaji je asi otázka, co budeš chodit...
Javůrek: CG!
Obter!vr: na NM většina doporučuje na základní výbavičku Mepha
... a ještě si dám cigárko za Deamona ...r.i.p. (jestli tam dojdu, tak mu za tebe nafackuju!)
Greenhorn s duší Throwera
@Javurek: CG!
@DD: škoda, ale ty 79 lvl doženeš jak lusknutí prstů
@DD: škoda, ale ty 79 lvl doženeš jak lusknutí prstů
Štěstí přeje připraveným...
@DD: Tak to je mi moc lito kamo, tihle hajzlici dokazou bejt pekne zli, to jo
@Javurek:Ty voe gratulace k CHAM Zatim drop turnaje
Tak zatim u Oaka prevazuji pozitivni nazory, tak ho asi preci jen maxnu...Budu mit ted maxle Tornado i Hurikan, takze utok na NM dostacujici, jak dojedu Oaka, tak budu cpat body do Twisteru jako synergie a zbytek asi do vlcku pro medu, jeste nevim...Jde se pokracovat, po nocni neni potreba spat
@Javurek:Ty voe gratulace k CHAM Zatim drop turnaje
Tak zatim u Oaka prevazuji pozitivni nazory, tak ho asi preci jen maxnu...Budu mit ted maxle Tornado i Hurikan, takze utok na NM dostacujici, jak dojedu Oaka, tak budu cpat body do Twisteru jako synergie a zbytek asi do vlcku pro medu, jeste nevim...Jde se pokracovat, po nocni neni potreba spat