MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Wow, našel jsem i správný thread, takže budu se plazit s Vámi 

Greenhorn s duší Throwera
Re: MF turnaj vol.5
@IGNI: Welwet ma pravdu, ten prsten je totalne k prdu, mozna jako alternativa treba k Enigme, pokud ji mas v necem, co vyzaduje hodne sily a nechtelo se Ti investovat do bodu v sile primo, jinak spravny ring by mel mit bud:
1) Melee postava: Double leech, resy, AR, pripadne nejaky ten MF
2) Caster: 10%FCR, resy, MF
Priklady z me sbirky:
Melee
Melee
Melee/Caster
Jinak se tesim na Vase posty a budu samozrejme sledovat cvrkot
1) Melee postava: Double leech, resy, AR, pripadne nejaky ten MF

2) Caster: 10%FCR, resy, MF

Priklady z me sbirky:
Melee
Melee
Melee/Caster

Jinak se tesim na Vase posty a budu samozrejme sledovat cvrkot

- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Jinak souhlas - Dark_Deamon nesmí do Pitu!
Četl jsem všechny Vaše příspěvky z vol.4 a napadá mně, jestli to nezkusit všichni SC ?
1) většína stejně žádnou aktivní SC postavu nemá, tož během turnaje si každý poskládá i PVP gear, který normálně nafotí a třeba v lednu si dáme play-off PVP (tam jsem taky greenhorn) jen s postavou a věcmi, které jsme na našli na vol.5 - taková zlatá liga :-)
2) před Vánocemi budete mít stresu až až, tak si vzpomeňte, jak jste ve čtyřce postupně padali jak hrušky a jak to bylo stresující, že to málem někoho odradilo pokračovat...
PS: kromě výše uvedeného prvního řádku žádné připomínky k D_D pravidlům turnaje nemám
, a ani nemám zájem něco vymýšlet, prostě jsem si jen vzpomněl na vol.4, tak to šlo ven...
Jedu HC (stále nevím co), pokud VŠÍCHNI nedáme tu zlatou ligu :-)

Četl jsem všechny Vaše příspěvky z vol.4 a napadá mně, jestli to nezkusit všichni SC ?
1) většína stejně žádnou aktivní SC postavu nemá, tož během turnaje si každý poskládá i PVP gear, který normálně nafotí a třeba v lednu si dáme play-off PVP (tam jsem taky greenhorn) jen s postavou a věcmi, které jsme na našli na vol.5 - taková zlatá liga :-)
2) před Vánocemi budete mít stresu až až, tak si vzpomeňte, jak jste ve čtyřce postupně padali jak hrušky a jak to bylo stresující, že to málem někoho odradilo pokračovat...
PS: kromě výše uvedeného prvního řádku žádné připomínky k D_D pravidlům turnaje nemám

Jedu HC (stále nevím co), pokud VŠÍCHNI nedáme tu zlatou ligu :-)
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Ahoj všici
já zkusím ColdAmu 

>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

Tak ja ho samozřejmě používám u smitera a tam mi ten life steel je celkem k prdu, life tap z exilu a draculek je lepší. Navíc mám CoH v brnění s vysokým požadavkem na sílu. Prostě se mi přesně hodí ke smiterovi no...abyste se nepoto 

Ale ju, v pohode, ja jen ze v globale (cti pro co nejvetsi pocet charu) potrebujes jiny mody, je jasny, ze konkretnimu charu se muze hodit 

- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Abuzus: Já SC 100% nepojedu, i kdybych v turnaji 8x chcípl
Až konečně po více jak půl roce zaktualizuji svoji D2 webovku a doplním tam grailery z předchozího MF turnaje, tak v tomto budu netrpělivě vyhlížet ty grailery, které mi budou chybět. A kdyby mi padl nějakej grailer na SC, tak by mě asi mrdlo
Fraxinus + Maarshjaz: Ať se vám daří
Dáme mini duel, kdo složí dřív Ice? 
Už je nás 15, což je slušný číslo. Pokud o někom víte, kdo by se rád zúčastnil, tak ať neváhá a přitancuje mezi nás

Fraxinus + Maarshjaz: Ať se vám daří

Taky jo?Secondface píše:Ahoj všicijá zkusím ColdAmu

Už je nás 15, což je slušný číslo. Pokud o někom víte, kdo by se rád zúčastnil, tak ať neváhá a přitancuje mezi nás

DD co takhle vyzkoušet třeba druida?
btw já se chystám vytáhnout do boje s assassinkou :-) build si už pomalu rozmýšlím, ale chce to ještě trochu vychytávek :-)

btw já se chystám vytáhnout do boje s assassinkou :-) build si už pomalu rozmýšlím, ale chce to ještě trochu vychytávek :-)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Neni to s tou amou už moc velký stereotyp?
jsem ti to navrhnul pro tvoje dobro 

HC grál

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Hlavou mi běhají 4 buildy: Zeal Sorc, Fury Assa, Cold Ama a Strafe Ama. I když...dalo by se hrát kombo Strafe + Cold...aspoň by byla holka použitelná do více lokací. Něco jak ta RIPova Cold + Light.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
DD: A víš jaká ama je použitelná do naprosto všech lokací? Čistá Magic Arrow bowa, které dáš hodně rychlý a silný luk, nebo ji postavíš treachery (což je možná lepší možnost) a vymaxuješ kritikal, pierce a penetrate.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takže Windforce ideál?
I když upnutej Goldstrike Arch taky není k zahození
Tak jako tak...když bych pominul Pierce, tak je to velmi single attack, což není zrovna můj šálek čaje 

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
No, mně se v jednom experimentu právě magic arrow osvědčil, i s ne příliš silným lukem, a když je pekelná rychlost, padá to dolů skoro jako při použití třeba exploding arrow. Když je maxlej pierce tak zasáhneš skoro vždy 4-5 potvor.
...Ancients, go, go go!
Frax: to asi není žádnej zázrak, bo zrovna exploding arrow je docela slabej 

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si jenom myslíš....
...Ancients, go, go go!
@DD: Ta Cold/Lightning je fakt supr, mam ji odzkousenou, byl to muj druhy Guardian a je to s ni mazec...
Jinak Vas asi prekvapim, tim chci rict sebe, ale hlasim se taky...Ne, ze bych zmenil nazor, tentokrat se nebudu honit za itemy, ale jak jsem to cetl o tom Druidovi, vite, v palici mi lezi ten rest, ze Druid je jedina postava, kterou jsem NIKDY nedohral na Guardiana, tenhle turnaj je dobra vymluva to zmenit...Ale upozornuju, velkou prednost ma ta Freeze/Light ama a ucel toho Druida je ho POUZE dohrat, a to nevim, jestli to stihnu v prubehu turnaje...Pojedu klasickeho Windyho, jinak bych u toho asi zesilel, ale jak rikam, ciste propagacne a z duvodu cisteho Guardiana, ne honeni se za itemy
Jinak Vas asi prekvapim, tim chci rict sebe, ale hlasim se taky...Ne, ze bych zmenil nazor, tentokrat se nebudu honit za itemy, ale jak jsem to cetl o tom Druidovi, vite, v palici mi lezi ten rest, ze Druid je jedina postava, kterou jsem NIKDY nedohral na Guardiana, tenhle turnaj je dobra vymluva to zmenit...Ale upozornuju, velkou prednost ma ta Freeze/Light ama a ucel toho Druida je ho POUZE dohrat, a to nevim, jestli to stihnu v prubehu turnaje...Pojedu klasickeho Windyho, jinak bych u toho asi zesilel, ale jak rikam, ciste propagacne a z duvodu cisteho Guardiana, ne honeni se za itemy

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Super
Ať s Druidem daří. Já bych na něj teda neměl nervy 
Co se týče mě, tak asi nepojedu Cold Amu. Včera večer jsem si pročítal topic Hledači pokladů a na 15. stránce jsem narazil na jednu větu....

Co se týče mě, tak asi nepojedu Cold Amu. Včera večer jsem si pročítal topic Hledači pokladů a na 15. stránce jsem narazil na jednu větu....
Původně jsem měl v plánu zase běhat Pindla, ale u něj se TM nedočkám. Je tu možnost s Cold Amou běhat třeba AT....pořád se to ve mě pere. Buď Cold Ama a celej turnaj v AT nebo Strafe Ama a celej turnaj v Pitu.RIP píše:...celý grál je v podstatě o Tyrael's...
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
- Bodovací tabulka zůstává stejná, jako vol.4 ?
- nechce nějaký admin vyvěsit a spustit na fóru MF Countdown ? Možná si na tu chvilku odskočí i pár lidí z D3, kteří normálně do D2 sekcí nechodí....
- nechce nějaký admin vyvěsit a spustit na fóru MF Countdown ? Možná si na tu chvilku odskočí i pár lidí z D3, kteří normálně do D2 sekcí nechodí....
Koukám že tu převládá ama a na druidy tu každý "nadává", takže měním svou postavu na druida, ať ho trochu vyšvihnu do topky