Gaby banned
Já hraju taky už jen výhradně solo, proto jsem to zmínil, že jsi mě předehnal. V partě mám odehráno asi tak 8 hodin za celou dobu hraní D3 a z toho ještě byla tak polovina při zkoušení triálů. A už se na žádné další hraní v partě nechystám.
Expení je teď rychlejší i sólo, to je pravda.
V pondělí už jdu téměř jistě do práce i když bych nebyl ještě úplně ok a pak se mi navíc také vrátí starší dcera (necelé 3 roky) domů (teď je u babičky, protože je taky nemocná a prskala to pořád všude okolo a bylo velké riziko, že nakazí čerstvě narozeného brášku - 3 týdny mu jsou). Takže už zase čas nebude.
Expení je teď rychlejší i sólo, to je pravda.
V pondělí už jdu téměř jistě do práce i když bych nebyl ještě úplně ok a pak se mi navíc také vrátí starší dcera (necelé 3 roky) domů (teď je u babičky, protože je taky nemocná a prskala to pořád všude okolo a bylo velké riziko, že nakazí čerstvě narozeného brášku - 3 týdny mu jsou). Takže už zase čas nebude.
Re: Gaby banned
Gabynator
PL 1500 post ban ("Yo, u gonna catch up to yourself soon " )
PL 1572 pre ban
= PL 1926 S4
PL 1500 post ban ("Yo, u gonna catch up to yourself soon " )
PL 1572 pre ban
= PL 1926 S4
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Ale, samozrejme, PL Ťa vôbec netrápi a nie je to Tvoj cieľ.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Otevřený dopis Blizzardu
Kód: Vybrat vše
http://d3cab.org/
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Názory hráčů má blizz u zadku. Pokud někdo dlouhodobě botuje, je to jen tím že ho blizz botovat nechá.
R.I.P. 27.3.2014
Ja do toho nevidim , ale cital som ten otvoreny list
Tak sa pytam teda boti ci neboti ?
https://www.reddit.com/r/Diablo/comment ... gabynator/
Tak sa pytam teda boti ci neboti ?
https://www.reddit.com/r/Diablo/comment ... gabynator/
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Botí, přiznal to.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Najlepsie na tom otvorenom liste Blizzardu su ti podpisani top hraci pod nim. Velka cast z nich v minulosti vyuzivala exploity kazdeho typu, Mannecookie dokonca dostal permaban, hlavne ze sa podpisuje proti porusovaniu TOS pravidiel
Inac s tym suhlasim.
Inac s tym suhlasim.
S4 Monk 1100+
premejslim jake maji lidi pohnutky botit v D3, kvuli nejakymu priblbymu virtualnimu zebricku ?!?
drive jeste ne ZX Spectrum jsem mel proste 3 zivoty a tu hru paril dokola bez jakychkoliv cheatu tak dlouho, nez jsem ji dohral do konce, a to bylo panecku zadostiucineni. Ale to co nekteri dnes predvadeji s D3 mi fakt hlava nebere, co tohle vse ma probuh spolecnyho se zabavou?!?
Mno nic, konec mudrovani, tak ve velkem hrnte T10 rifty pod minutu, bo cokoliv nad je prece uplna ztrata casu...
drive jeste ne ZX Spectrum jsem mel proste 3 zivoty a tu hru paril dokola bez jakychkoliv cheatu tak dlouho, nez jsem ji dohral do konce, a to bylo panecku zadostiucineni. Ale to co nekteri dnes predvadeji s D3 mi fakt hlava nebere, co tohle vse ma probuh spolecnyho se zabavou?!?
Mno nic, konec mudrovani, tak ve velkem hrnte T10 rifty pod minutu, bo cokoliv nad je prece uplna ztrata casu...
mě spíše zajímá, co tady dělá takový blb, co jen prudí diablo3 na foru o diable a daří se mu to bez postihu už 3 a půl roku ... urážky hry, hejty už od samotného května 2012. Fakt GJ
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
No kedze gaby ma novy acc tak asi boti aj tam nie ?
To znamena ze by mal dostat banana zase ?D
To znamena ze by mal dostat banana zase ?D
-
- Quill Rat
- BattleTag:nasty2guurl#2282
Boti všichni. Včera jeden borec zapomněl vypnout stream
https://www.youtube.com/watch?v=fIk0TkWJ0Nw
https://www.youtube.com/watch?v=fIk0TkWJ0Nw
No tak to je parada ..dop*dele to ani neviem ze existuje takyto akoze fajny bot ved to nemusis ani mackat a nechas ho farmit
Je to na principu skriptu tzn využiješ nějaký program nahraješ skript, kterej přesně vi co má dělat a čte data ze hry následně si nastavíš T7-8 a necháš bota dělat co má. Představ si, že celou noc hraješ každej den to musíš mít progres ikdyž necchešY0G1 píše:No tak to je parada ..dop*dele to ani neviem ze existuje takyto akoze fajny bot ved to nemusis ani mackat a nechas ho farmit
JJ nasiel som ako funguje ten bot nechapem ako je mozne ze to neni banovatelne. Ved ked to pustis nafarmis tym kluce itemy matros to je boost jak krava
Presne ako pises pustis to v noci rano alebo po praci to poriesis co a jako a ides hrat ty viac menej ready for progress.
A oni to nebanuju ...mam velmi silny pocit ze dia umiera pomalicky ludia uz teraz nehraju s4 aspon u nas v clane.
Neni tu nic okrem GR ktore aj tak nebavi vsetkych progresovat no a ked ti prestnae hrat top streamer neni reklama
Presne ako pises pustis to v noci rano alebo po praci to poriesis co a jako a ides hrat ty viac menej ready for progress.
A oni to nebanuju ...mam velmi silny pocit ze dia umiera pomalicky ludia uz teraz nehraju s4 aspon u nas v clane.
Neni tu nic okrem GR ktore aj tak nebavi vsetkych progresovat no a ked ti prestnae hrat top streamer neni reklama
No nebanují to proto, že to jde celkem obtížně zjistit ten bot čte data ze hry to by museli skenovat každého hráče a sledovat chování a následně to porovnat a nějak vyhodnotit (mam na mysli to, že se bot chová jinak než ty). No a pokud nehreješ PB (je to blbost když botuješ) tak tě nikdo nemůže ani nahlásit..Y0G1 píše:JJ nasiel som ako funguje ten bot nechapem ako je mozne ze to neni banovatelne. Ved ked to pustis nafarmis tym kluce itemy matros to je boost jak krava
Ty jseš ale vtip, to co tu píšeš se umí detekovat už dávno a umí to detekovat každá online rpg hra, nemluvě o Wardenovi od blizzu.
R.I.P. 27.3.2014