Já jsem zabil během půl roku 3 kouzelnice a všechno to byla jen moje blbost, na výbavu stačí s rushnout Hell Mephista(pokud si nevěříš na Hell tak se zastav u NM Mephista pro Vipermagi, String of Ears, Infernostride a podobné super věci, s nimi to už půjde krásně). Odtud po rerollu mapy se dostaneš k Mephistovi bez jediného monstra (pokud máš dobře vygenerovanou Durance of Hate 3 a neskáčeš přes Bremma, pokud ano tak znova rerollni). Potom jediné co tě může zabít je Mephisto nebo ty duchové ale jejich pozice je předem daná takže se jim dá lehce vyhnout. Mephista natáhneš k řece, vykoupeš v blizzardu a znova a znova

(jestli nevíš přesně jak tak můžu poslat screenshot nebo video) Pokud nic nezkazíš tak ti neubere ani jeden život, já mám i přes to pro jistotu max resisty takže šance na smrt je téměř nulová. Výhoda je že když máš Blizzard tak to můžeš běhat s jakoukoliv výbavou(nejspíš i naked) ale je dobré mít ty resisty pokud to nemáš zaběhnuté nebo chceš být opatrný. Já takhle takřka z ničeho nasbíral Vipermagi, Shako, Arach, Reaper's Toll, Draculy, Gheeds, od všeho několik kusů. Jen z Mephista si vysypeš výbavu na jakoukoliv postavu se kterou při troše štěstí v pohodě zvládneš Hell.