Greater Rifts a Barbaři
Odkaz žádnej nemám, ono na tom není nic zázračnýho. Prostě palici hodíš do kostky a tohle vemeš do rukou. Do skill baru nahodíš nějaký sprinty. A když máš paragon tak 1500+, tak ti ani nechybí ta Furnace
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Re: Greater Rifts a Barbaři
Ten meč mám skoro od začátku sezóny a v ackovem provedení, ale o palici nevím, asi ještě nepadla.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
To je set dvou swordů, který stackujou attack speed. Tou palicí jsem myslel klasický Gavel of Judgment. Měl bych psát přesněji. Je to spíš jen tak pro parádu - v mém podání. Aby člověk hrál tyhle věci nějak "efektivně", tak musí mít vysoký paragon. Ono zahodit Furnace z kostky něco znamená - nepředpokládám, že to ten AS vyváží. Kdyby to tak bylo, tak už to od TOP streamerů/číňanů víme Jde jen o to, hrát to jinak než všichni, anebo hrát to jinak než do teď.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Wulfíku k tomu boon bulkatos u ss fakt není třeba hodil sem místo něj fury /life pasivku a ten heal je super odpověd na army vs cinder máš u nás ale je třeba testit testit testit
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Hitacu#2596
včera u pivka jsem zkusil na sc, vyštrachal veškerý relevantní smetí z bedny a po zrušení defenzivních pasivek jsem si krásně pofarmil gr50-gr55WulFgaR77 píše:není problém, Karle
Zkusím prohledat YT, jesli to někdo nemá. Samotnýmu se mi to točit moc nechce.
EDIT: hele tady je týpek - má to WW/SS v cold variantě SC GR61, ale je to PTR, čili ten regen (resp. AS) od dědků se mi zdá nějakej větší (tam budou nějaký rozbitý TaT). A neukázal kostku a pasivky. Je ještě nad čím přemýšlet.
Jinak je tu pro extra-klikače varianta s Hexingama - jako to dělá Crusader na Hammerdinovi (to bych ale fakt psychicky nedal ). A pro neklikače - Boon of Bul-Kathos zaměnit za Unforgiving či Weapon Mastera ?
vyhovovalo mi na tom pohodlný běhání ve ww bez ztráty stacků na taeguku i krásná dmg
doporučuju těm, kdo rádi točení, když ho není moc
Toto vyvracím. Zrak mě opravdu šálil. Cinder redukuje i čas odečtu CD.WulFgaR77 píše: protože jsem se bál projevu Cinderu na redukci cooldownu na Berku, ale jestli mě zrak nešálí, tak k redukci dojde až po odečtu času, čili možná nebude vůbec potřeba (bug? záměr?)
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Hele Wulfe dnes jsem tě opět viděl online, ale opět jsem byl v GR. Věc se má tak, že dokud bude Tyckin marodovat, tak se občas dostanu do party s Raivem kde se svezu na GR60 (sám dam max 45). Jinak si vysoké GRka nezahraju. Takhle si mužů nalevelit gemy. Tak doufám, že Tyčka opět povstane a bude hrát a já zbliknu tu hru SS barbu.
Jaky ma smysl Weapon Matery u HOTA? Me prijde zbytecny, kdyz jsem skoro porad na max fury. Neni lepsi Never of steel? Prece jen clovek obcas zarve...
Karel: uplně v pohodě, není kam spěchat
Reve: no tak v tom uplně základním set-up asi vopravdu žádnej ... v něčem nestandardním už to může být jinak
Reve: no tak v tom uplně základním set-up asi vopravdu žádnej ... v něčem nestandardním už to může být jinak
Tak GR 66 je tako kompletní
dobrá práce, gratz
pasivky a gemy si jel jaký ?
pasivky a gemy si jel jaký ?
WulFgaR77
Jedu pořád SS gemy i pasivky mám pořád stejný jako na profilu i když ten se vůbec neaktualizuje.
Akorát jsem opustil vitku v helmě a snižuju čím dál víc výdrž kde se dá a zvykám si na to že nic nevydržím tak sem se alespon naučil pořádně uhýbat.
Zkoušel sem hrát i set mečů a GR 63 se stím dá ale palice je best zkoušel sem všechno co de.
To video GR 61 jak je možné že ten Agnidox se spawnul tak brzy?
Jedu pořád SS gemy i pasivky mám pořád stejný jako na profilu i když ten se vůbec neaktualizuje.
Akorát jsem opustil vitku v helmě a snižuju čím dál víc výdrž kde se dá a zvykám si na to že nic nevydržím tak sem se alespon naučil pořádně uhýbat.
Zkoušel sem hrát i set mečů a GR 63 se stím dá ale palice je best zkoušel sem všechno co de.
To video GR 61 jak je možné že ten Agnidox se spawnul tak brzy?
Lorde, GZ! Na tohle už bych asi nervy neměl zkoušt i kdybych na to měl čas
Na to vídeo jsem taky koukal co je to za podvrh
Na to vídeo jsem taky koukal co je to za podvrh
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Super robota LordMiste a podho k 70 drzim palce v dalsich pokusoch
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Taky CG!!!Ja se snazim prekonat GR 63 a stale bez uspechu
-
- Quill Rat
- BattleTag:BubakBubakov#2325
zaprodali jste duši blizz s barbarem nechť Vás ďábel potrestá
-
- Quill Rat
- BattleTag:BubakBubakov#2325
DH forever
Dnes sem si udelal trosku radost.
No to už je fakt slušný (snad i do stovky ne? Nejsem teď u hry..)
Když si vezmu jak dostávám nářez na 62, vůbec si nedovedu představit usolit 67. Klobouk dolů
Edit: počítám, že s HotA. Byl nějakej fígl v konfiguraci postavy, nebo hlavně fishing?..
Když si vezmu jak dostávám nářez na 62, vůbec si nedovedu představit usolit 67. Klobouk dolů
Edit: počítám, že s HotA. Byl nějakej fígl v konfiguraci postavy, nebo hlavně fishing?..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Sem netušil se se seismic slamem se dá dostat tak vysoko, nebo je v armory vidět nyní farmící gear.