Progress 2.3.0
Tak tyhle uplný TOP TOP hráči nikdy nestreamujou a zároveň skovávaj věci před odhlášením ze hry, abys jejich EQ nemohl šmírovat. Stejně jako to dělá Reptil
Re: Progress 2.3.0
Reptile je proste PRO. Jemu stačí príst do hry 2x do roka a za týžden hranie sa dostane stále medzi svetovú elitu. čo na to povedat
S4 Monk 1100+
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Boring
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
pre toto som radsej ticho a nesnazim sa mudrovat lebo keby otvoril LB hned by ho chut takto dristat presla.
Ja som lama ale toto co tento chlapec napisal je fakt hodne ranku NOOB alebo nejak inak ale to az po 22:00 citaju to tu aj deti.
Ja som lama ale toto co tento chlapec napisal je fakt hodne ranku NOOB alebo nejak inak ale to az po 22:00 citaju to tu aj deti.
Nechapete nic, ja mu fandim.
Jestli to neni nejake alter ego davy - ten se snazi jak silenec a mezi svetovou elitu proste ne a ne a ne (hranim z menu!!!), kdezto reptile nehraje, pak si to zapne a je top 10.
Nezapomente, ze ten chlapec kdysi trenoval kanadske witch doctory, jestli se nepletu!
Jestli to neni nejake alter ego davy - ten se snazi jak silenec a mezi svetovou elitu proste ne a ne a ne (hranim z menu!!!), kdezto reptile nehraje, pak si to zapne a je top 10.
Nezapomente, ze ten chlapec kdysi trenoval kanadske witch doctory, jestli se nepletu!
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
ked uz tak som trenoval kanadskych barbarianov. Vtedy tam islo o whirlwind build a techniku jeho pouzivania.
No ale k veci. Vidim, ze ste nejako zaskoceni ba dokonca mi pride, ako keby som ten build mal podpriemerny, alebo sa mylim? Nemyslite si dufam, ze len frajerim. Ja chcem skor pomoct tym co nevedia ako ist dalej. Marauder set ma snad uz kazdy a preto som nasiel jeho znovuvyuzitie, tak aby mal predispoziciu chodit T10 a popri tom jest halusky. Napriklad uz mam 2 kusy UE setu. Ked pozbieram 5 kuskov skusim. Samozrejme uz myslim nato, ako skombinovat marauder set s UE setom. Zatial mi to matematicky nevychadza. Hosi z blizzu sice vytvorili kanais cube, ale kombinacia kanais i royal grandeur je nemozna.
Vcera som napriklad pretocil luk a to tak, ze som pretocil jeho damage. Toto vie napriklad malokto a poviem vam ze celkova damage luku narastla o cca 100.
Jednoducho mne ide o taketo vychytavky, ktorych aplikacia vas moze priviest medzi elitu.
No ale k veci. Vidim, ze ste nejako zaskoceni ba dokonca mi pride, ako keby som ten build mal podpriemerny, alebo sa mylim? Nemyslite si dufam, ze len frajerim. Ja chcem skor pomoct tym co nevedia ako ist dalej. Marauder set ma snad uz kazdy a preto som nasiel jeho znovuvyuzitie, tak aby mal predispoziciu chodit T10 a popri tom jest halusky. Napriklad uz mam 2 kusy UE setu. Ked pozbieram 5 kuskov skusim. Samozrejme uz myslim nato, ako skombinovat marauder set s UE setom. Zatial mi to matematicky nevychadza. Hosi z blizzu sice vytvorili kanais cube, ale kombinacia kanais i royal grandeur je nemozna.
Vcera som napriklad pretocil luk a to tak, ze som pretocil jeho damage. Toto vie napriklad malokto a poviem vam ze celkova damage luku narastla o cca 100.
Jednoducho mne ide o taketo vychytavky, ktorych aplikacia vas moze priviest medzi elitu.
Proboha, všichni kdo jste tu nový! doufám, že je vám jasné, která bijeReptileSVK píše:..... Ja chcem skor pomoct tym co nevedia ako ist dalej........
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Zhar the Mad
ako seton sorry, ale tvoje buildy su pre tych co musia mat nahratych 8000+ hodin, lebo pozbierat to co mas pripadne pretocit potrebuje cas Moje buildy su casovo nenarocne a ktomu efektivne.
Nene, vim bezpecne, ze witch doctory, tehdy se o tom hodne psalo ve sportovnich rubrikach Toronto Times a Canadian Guardianu.ReptileSVK píše:ked uz tak som trenoval kanadskych barbarianov...
-
- Wraith
Klasik. Toto je proste klasik jak sa patrí, poznám v reálnom živote jedného presne rovnakého maníka ako je reptile, a je s ním celkom sranda, je ale zas pravda že to tak nepreháňa ako reptileReptileSVK píše:Vcera som napriklad pretocil luk a to tak, ze som pretocil jeho damage. Toto vie napriklad malokto a poviem vam ze celkova damage luku narastla o cca 100.
iki: loool you made my day!! Myslím, že tenkrát to bylo na titulní straně i přes obrovské úspěchy Toronto maple leafs .
Reptile: sorry, už mlčím
Reptile: sorry, už mlčím
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Ano, bylo to na vsech titulnich stranach sportovnich dvoustran
-
- Zhar the Mad
iki: No urcite barbarianov. Mozno ta pletie to, ze s witchom som zacinal a ma odohratych 1000+ hodin a nepochybne som patril medzi svetovu top3 co sa tyka witchov. Za potvrdenie stoji fakt, ze ked sa mal rusit AH, RMAH moj gear sa rozpredal za 10 minut za tazke eura. moj Uhkaspian serpent bol asi najlepsi co som videl na AH, RMAH. Da sa povedat tazky top roll.
tak si najlepsi skladaj dalej a chod AŽ T2 s wiz a papaj halusky mi ostatny sa nejak zabavime na GR 60 + i ked nam v parte bude chybat ten tvoj luk s +100
-
- Zhar the Mad
zjavne si nepochopil, luk mal 1600 a teraz ma 1700 po pretoceni. Wizznu zacinam a T2 za 5 hodin je da sa povedat slusny vykon.
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 15#p271315
DH a WD to byli, dokonce!
DH a WD to byli, dokonce!
-
- Zhar the Mad
aby ste si nemysleli ze kecam prikladam aj video, ktore som vtedy hodil na youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=IC-f233zlfI . Vsimnite si uploadera, som to ja.
https://www.youtube.com/watch?v=IC-f233zlfI . Vsimnite si uploadera, som to ja.