Greater Rifts a Barbaři
pacho:
Me to SS vyhovuje GR 65 me uteklo o par vterin a urcite padne, schválně testnu cold dmg
Me to SS vyhovuje GR 65 me uteklo o par vterin a urcite padne, schválně testnu cold dmg
Re: Greater Rifts a Barbaři
LordMiste:
ad fire knockback + trapped - prostě ten knocback, který tam je napsaný neprocne ten gem. Procneš ho akorát chargem anebo slow z gemu samotnýho. Je to divný, ale nevšim sem si toho sám. Nakonec jsem to našel i někde na d-fans.com. A proto lidi většinou jedou cold, u kterého to ten chill procne.
Jináč profily jsou fakt divný. Ignore Pain používám akorát ve WW buildu (resp. jsem to jen testoval - stejně nemám dost redukce CD na věcech - nemám na to čas)
Jsem zvědavej kam se dostaneš s HOTA, pokud to zkusíš. Mně ten SS připadá sice zábavnější, ale mnohem těžší na managment a ty vypadáš jako schopnej klikač
babacho:
všechny připomínky řečeny - LpF nutnost pásek/zbraň ... unity od GR45-50 to začíná bolet, takže taky nutnost na HC, pokud nenosíš plínky a nemáš 5 rumíčků v sobě a osobně jsem pro jistotu vzal dva defense gemy a zbavil se strongarmů a v kostce nahodil leoric crown. Radši obětuju nejdřív klíč na GR než život.
Podle mě tu 50tku dáš. Minimálně hned co v Zoltánově koulích ... teda kostce ... vyrobíš Ačkovou zbraň
A v neposlední řadě 1000x zmíněná záležitost - maxovat fury - za každých 5bodů procento na CC - takže na pásku a zbrani to většinou naroluje a zbytek nahoníš v paragonech
ad fire knockback + trapped - prostě ten knocback, který tam je napsaný neprocne ten gem. Procneš ho akorát chargem anebo slow z gemu samotnýho. Je to divný, ale nevšim sem si toho sám. Nakonec jsem to našel i někde na d-fans.com. A proto lidi většinou jedou cold, u kterého to ten chill procne.
Jináč profily jsou fakt divný. Ignore Pain používám akorát ve WW buildu (resp. jsem to jen testoval - stejně nemám dost redukce CD na věcech - nemám na to čas)
Jsem zvědavej kam se dostaneš s HOTA, pokud to zkusíš. Mně ten SS připadá sice zábavnější, ale mnohem těžší na managment a ty vypadáš jako schopnej klikač
babacho:
všechny připomínky řečeny - LpF nutnost pásek/zbraň ... unity od GR45-50 to začíná bolet, takže taky nutnost na HC, pokud nenosíš plínky a nemáš 5 rumíčků v sobě a osobně jsem pro jistotu vzal dva defense gemy a zbavil se strongarmů a v kostce nahodil leoric crown. Radši obětuju nejdřív klíč na GR než život.
Podle mě tu 50tku dáš. Minimálně hned co v Zoltánově koulích ... teda kostce ... vyrobíš Ačkovou zbraň
A v neposlední řadě 1000x zmíněná záležitost - maxovat fury - za každých 5bodů procento na CC - takže na pásku a zbrani to většinou naroluje a zbytek nahoníš v paragonech
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Díky za rady
Hele na ramenou mám 643 str, 622 vit, 118 Rall a 447 Armor, tak co tam mám narollovat?
Hele na ramenou mám 643 str, 622 vit, 118 Rall a 447 Armor, tak co tam mám narollovat?
no pokud by to šlo, tak +%life místo armoru ...
(pokud už jsi rolloval STR, tak pak už asi nic)
(pokud už jsi rolloval STR, tak pak už asi nic)
WulFgaR77:
Tak díky za zajímavé nové info.
Každopádně sem zvědav až mi padne kladivo na Hota jak to pujde stím.
Tak díky za zajímavé nové info.
Každopádně sem zvědav až mi padne kladivo na Hota jak to pujde stím.
- babacho
- Burning Soul
No ty ramena mám 4 jde o to jestli mám vzít horší s optimálním rollem nebo nechat tyto. Odpověď se nabízí sama.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mno já obšlehl DrSmičova Siláka a na ten conqeor quest na solo 50 mužu na HC doporučit ww + im. Místo f+r unity a element ring a umřít se skoro nedá ta redukce z dědků ww setu a unity je supr akurát trochu chybí damáž Nicméně sem to testil na 45 nebral sem pylony a s unity a elementem sem zaostával v průměru 40-60s oproti f+r ale těch runů nebylo moc. Mno na defendera solo 60 už budu muset řešit hotu asi
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- babacho
- Burning Soul
Taky nad tím uvažuju poté cop mi padla tato palice
Ale představa, že budu zase půlku času z riftu kosit bosáka, mne odrazuje. Nevím jak to teď je.
Ale představa, že budu zase půlku času z riftu kosit bosáka, mne odrazuje. Nevím jak to teď je.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Valihrach#2575
Zdravím, konečně jsem taky pokořil 60 GR. Na vyšší zatím nemám gear a PL. Potřeboval bych poradit, akorát mi padl slušnej Maras amu, říkám si, že ho zkusím přetočit a hned na poprvý 100% CC. Kdyby to tak jednoduchý bylo vždy... A teď mi vrtá hlavou, jestli ho nepoužívat místo Hellfire amu co nosím teď. Co byste řekli?
Jojo, 5WotW+3IK WW bude na HC vždycky mnohem bezpečnější jak HotA.
WW na sebe musí prostě natahovat mrtě mobů a trpělivě udílet DMG velkejm skupinám, protože do Single je totálně mrtvej, je to hodně o schopnosti pakovat grupy potvor, pak je vidět i ta DMG...
EDIT: babacho, jestli tě zneklidňuje nervozní lajf baňka, zkus Esoteric Gem a ztracenou DMG hledat někde jinde. Ten Gem toho nehorázně ztlumí.
WW na sebe musí prostě natahovat mrtě mobů a trpělivě udílet DMG velkejm skupinám, protože do Single je totálně mrtvej, je to hodně o schopnosti pakovat grupy potvor, pak je vidět i ta DMG...
EDIT: babacho, jestli tě zneklidňuje nervozní lajf baňka, zkus Esoteric Gem a ztracenou DMG hledat někde jinde. Ten Gem toho nehorázně ztlumí.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Valihrach
Máš parádny Hellfire amulet, čo by som za taký dal a nemusí byť ani AA.Super pasivka.
Neviem aké más 4 pasivky, ale ja by som dal Rampage,Brawler,Berserker Rage a Ruthless. Dokonalé do HOTA buildu.DMG parádna len z pasiviek.
Máš parádny Hellfire amulet, čo by som za taký dal a nemusí byť ani AA.Super pasivka.
Neviem aké más 4 pasivky, ale ja by som dal Rampage,Brawler,Berserker Rage a Ruthless. Dokonalé do HOTA buildu.DMG parádna len z pasiviek.
Naposledy upravil(a) pacho dne 30.09.2015, 14:46 hod., celkem upraveno 1 x.
Ahoj všem, můžu se zeptat, jestli kladivo na hammer of the ancients má mít v secondary + maximum fury, protože v popisu skillu je napsáno has a 1% increased critical chance of every 5 fury you have? Když to zkouším na kladivu s a na kladivu bez, tak se to v tabulkovém dps neukáže, ale z popisu by vyplynulo, že v základu, když je 150 a budu mít i s páskem a tím kladivem, co to má v secondary 186 - rozdíl je 36/5=7 critu navíc? V číslech se to neukáže, teď jde o to, jestli se to projeví na chudácích mobech. Jelikož se děrovaček nedostává, vsadím se, že provrtám špatný kladivo :o).
Zdar a sílu
Zdar a sílu
ty mi nevěříš a ještě mu tu děrovačku sám dám
ale je to tak. ten bonus na crit se připočítává jakmile majzneš kladivem (resp. těsně před tím ! před odečtením fury za to samotný bácnutí !). V tu chvíli se podle aktuální hodnoty zbývající Fury připočítá ona crit šance a jelikož jsi na plný Fury pořád (díky kladivu), proto je důležitý si maxovat Fury přes paragony a věci.
Na mobech se to projeví - když budeš koukat, tak prakticky crituješ pořád - samozřejmě když ti součet (věci+paragony+postava+fury) dá 100+pct. tak už to nemá smysl dál honit.
Občas mě najdeš ve městě mlátit nazdařbůh kladivem, tím nedávám najevo, že se nudím . Dělám to proto, abych při vstupu do riftu měl plnou Fury a šel rovnou na maximální crit
(a samozřejmě je dobré mít nějaký crit na věcech kvůli ostatním skillům)
ale je to tak. ten bonus na crit se připočítává jakmile majzneš kladivem (resp. těsně před tím ! před odečtením fury za to samotný bácnutí !). V tu chvíli se podle aktuální hodnoty zbývající Fury připočítá ona crit šance a jelikož jsi na plný Fury pořád (díky kladivu), proto je důležitý si maxovat Fury přes paragony a věci.
Na mobech se to projeví - když budeš koukat, tak prakticky crituješ pořád - samozřejmě když ti součet (věci+paragony+postava+fury) dá 100+pct. tak už to nemá smysl dál honit.
Občas mě najdeš ve městě mlátit nazdařbůh kladivem, tím nedávám najevo, že se nudím . Dělám to proto, abych při vstupu do riftu měl plnou Fury a šel rovnou na maximální crit
(a samozřejmě je dobré mít nějaký crit na věcech kvůli ostatním skillům)
Naposledy upravil(a) WulFgaR77 dne 30.09.2015, 08:41 hod., celkem upraveno 4 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Přesně tak. MAX Fury a max crit chance.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
souhlas + fury na zbrani je poklad, vypustil jsem cc na ringách a i tak crituju stále
jo na hc je ww určitě bezpečnější hota je ohubu
včera jsem skoušel schválně přežití, postupně jsem dával víc a víc obrany, měl jsem unity, s templářem, diamanty, esotheric gem a superstition pasivku + imunity arcane a v GR 62 jsem měl sice trochu orosené čelo ale dalo se to uhealovat a neumíral jsem, chyběla mi však dmg a nestíhal jsem to
takže při slušným rolu se taková GR59,60 dá na HC určitě udělat
PS: už mě přestantě provokovat s HF amuletama ááááá já chci taky
PPS: všera jsem vyhodil nerved a přidal brawelera, ten rozdíl dmg je brutální, takže HF amu je prostě obrovskej boost
včera jsem skoušel schválně přežití, postupně jsem dával víc a víc obrany, měl jsem unity, s templářem, diamanty, esotheric gem a superstition pasivku + imunity arcane a v GR 62 jsem měl sice trochu orosené čelo ale dalo se to uhealovat a neumíral jsem, chyběla mi však dmg a nestíhal jsem to
PPS: všera jsem vyhodil nerved a přidal brawelera, ten rozdíl dmg je brutální, takže HF amu je prostě obrovskej boost
Věřim Wulfe, ale dva do mě hučeli (vč. tebe, že nemám žádnou secondary záchranu...), ať si to udělam díru do kladiva, kde je life per fury a ne do toho, který má nižší dps v základu, ale secondary + fury... Neboj, děrovačku vrátím i s daní, stačí se připomenout...
z mojich skusenosti mas pravdu GR 59/60 s HoTA na HC je asi hranica co dokazes prezit (myslim ze pred casom som videl borca co dal 62 ale to uz je nahoda aky rift mas), s WW som dal 59/60 totalne na pohodu co sa tyka prezitia aj ked chvilku po limite, ww velmi dlho seka RGhulkxxxl píše:souhlas + fury na zbrani je poklad, vypustil jsem cc na ringách a i tak crituju stále
neber mě vážně, jak jsem říkal mně děrovačku dal dawe, já dal děrovačku tobě a tak pořád dokola - žádnou vracet nepotřebuju a ani nechciKryOn píše:Věřim Wulfe, ale dva do mě hučeli (vč. tebe, že nemám žádnou secondary záchranu...), ať si to udělam díru do kladiva, kde je life per fury a ne do toho, který má nižší dps v základu, ale secondary + fury... Neboj, děrovačku vrátím i s daní, stačí se připomenout...
Problém HOTA je v tom, že prakticky nemáš uníkovej skill a pasivka je taková (už to tu popisoval určitě 100x hulk)... řekněme polovičatá ... a tvojí jedinou možností je mít LpF a mydlit moba - a to je jediná šance jak přežít. Bohužel dobře mířená diskokoule nebo molten, když si zavřenej a charge je na cooldownu se rovná téměř jisný smrti. A proto LpF nadevše a je to víc jak aktuální dmg a to i přesto, že máš u sebe healera, těch 500k LpS přijde pozdě (ta tafnes v tu chvíli je zoufale malá). A proto jsme do tebe "hučeli" kamarádsky, jak to jen umíme
zdravim otázečka co vic preferujete na HF amuletu.jedu hota fire mam na nem 20% fire nebo 983 str je lepsi? celkove 40% fire mam.diky
bez debaty top staty co chces na HF su
1) % element
2) crit. dmg
3) crit. chance
1) % element
2) crit. dmg
3) crit. chance