Kód: Vybrat vše
I reply for asking prooves with polites and they instant remove my ticket.Clearly community controlled ban
Kód: Vybrat vše
I reply for asking prooves with polites and they instant remove my ticket.Clearly community controlled ban
uniká mě něco? nový acc? a taková čísla? jsem sice starší a moc dobře vím že rekordy ve hrách byli vždy na hony vzdálené od mého progresu, skillu apod., ale tohle mě nepřipadá ani trochu normální a začínám mít pocit že D3 je od samého začátku špatně navržená, optimalizovaná a už vubec ne ferová hra..ruzné doplnky napul legalní a napul ne. Nevím co si o tom mám myslet..jestli jeho byznys je hrání D3 kolik odvádí daní státu? kolik z toho mu dává Blizz za reklamu?? a mimochodem já také hraji 16/7 když mě to chytne a jakto že mám PL 546 za 2 roky, jsem opravdu jediná lama a noob v D3, nebo jenom poctivý většinou sólový hráčNovej acc, sebral se kvůli závislosti, komunitě/dolarům imo. Je prý PL 748 a to nechodí speedy, ale bounties. Dělali 3 triliony xp denně, takže za 20 dní má zpět PL 1600, PL 2000 za 40 dní, navíc rychlost expení se bude zvětšovat postupem času. Moc dlouho se v anonymitě neudrží.
A co z toho budeš mít?LacoPaco píše:no tak to je super, čistě teoreticky kdybych si tu jeho grupu přeplatil a hrál místo něj..tak budu první na světě?? i kdybych o D3 neveděll nic, pouze že se používá 6 skillu které si najdu na netu??
copak někde píši že bych to chtěl, přečti si co jsem napsal před tím, že hra je v současném stavu jedna velká fraška..prostě jsem ze staré školy, ale youtubeři, streameři, cheateři, booteři a jim podobná banda kterým jde jen o prachy nebo falešnou slávu odsoudí "pravé" hraní kde měli všichni stejné podmínky do kopru..A co z toho budeš mít?
Konečně je na mě někdo hodnejBrum píše:...Mimochodem to mi neprijde jako spatny napad pro srdcare jako Drsma. V okamziku, kdy s tím characterem joines grupu, vypadnes ze solo ladderu do group ladderu...
Říkal, že bude makat víc než předtím, aby se vrátil zpět.c4llix píše:Všechno špatný je pro něco dobrý, třeba mu to zachrání zdraví, 16/7 není zdravý pro nikoho.
No ale chvilku tady nejsem a už jsi mi tedy utekl dost. I když tedy ta chvilka byla 8 měsíců. To už budu blbě dohánět, teď až na pád dní co jsem doma na dovolené marod to bude pak zase bída s časem.DrSma píše: Je to bída teď s expama na Solo. Do nedávna ještě jakš takš, ale momentální stav mě odsouvá hluboko za rozumnej poměr progres/investovaný čas. Zlepšení ale už nečekám. Blizz zajímá jen komunální hra. Je to škoda takhle zabít Solo hru v Diablovce..